arkadaslar elımde saphire 3870 ddr 4 ekran kartı war ve crossfire yapmak istiyorum asagıdakı anakartlardan hangısını almalıyım. alacagım anakartlarasagıdakılerle sınırlı cunku bılgısayarcımın elınde bunlar war sadece ve soyle de bısey war ben hdmi dan goruntuyu 32" lcd tv ye aktarıyorum bı sorun teskıl edermı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım arkadaslar :)
almanizi şiddetle tavsiye ederim hani biraz maliyetli ama cf yapacaksaniz maliyette e bi o kadar 40 50 usd fazla ödemek koymaz sanirim borda ..
Yazdıklarının yarısı crossfire desteklemiyor bi kaçıda slı destekli alıcaksan ya arkadaşın dediğini al yada benim tavsiyem olan
ASUS P5Q-PRO P45/LGA775/PCI-E/DDR2
Katılıyorum o anakartı almalısın o fiyata değer
bide hem amd anakartlari yazmiş hem lga sanirim sadece hayal kuruyo ama onuda dogru kur be yaww de bakalim işlemcin ne soket 939 deme sakin
elımde hem amd hemde ıntel islemcı war arkdasım
quote:
Orjinalden alıntı: ilyus
MSI I945XPLATINUM(7246_020) LGA775 GLAN SATA
almanizi şiddetle tavsiye ederim hani biraz maliyetli ama cf yapacaksaniz maliyette e bi o kadar 40 50 usd fazla ödemek koymaz sanirim borda ..
ya bı de ben ınternetten arastırıyorum da msı ın kendı sıtesınde bıle bulamadım bu anakartı sekıl semal nasıl bısey bulabılen warsa ozellıklerını ve fotografını koyabılır mı ???
MSI I945 platinum 945 chipsetliyse bence hiç alma yanlış seçim olur
amd ve intel işlemcilerinden hangisi iyi bilmiyorum ama intel için şu anakartlara bakabilirsin CF için