5830 saphire ekran kartım bu gün elime ulaştı normalde hesapladım 450w power istiyor elimde 350 w power var sizce ekran kartını yakar mı
quote:Orijinalden alıntı: mfe02 5830 saphire ekran kartım bu gün elime ulaştı normalde hesapladım 450w power istiyor elimde 350 w power var sizce ekran kartını yakar mı hesaplanandan 100 150 watt fazlasını kullanmalısınız sistem sadece çalısır ama yükte gider.
quote:Orijinalden alıntı: mfe02 hocam illada 422 w istiyo hayırlısı nasıl bulacaksam Almadan önce düşünücektin.
quote:Orijinalden alıntı: BeranSetaou quote:Orijinalden alıntı: mfe02 hocam illada 422 w istiyo hayırlısı nasıl bulacaksam Almadan önce düşünücektin. hayırlısı olsun buldum da
quote:Orijinalden alıntı: fatihburak95 500w seviyesinde en az kaliteli psu bakın... 100tl civarında olacaktır hocam bende ki asus 400w akit pfc değil sıkıntı çıkarı mı mesala ben dün akşam denedim powerda ısınma bile olmadı voltaj değerleride iyiydi hani
Powerı markası ve 12 V kanalından kaç Amper verdiği önemli hocam aktif, pasif pfc o kadar mesele deil.
quote:Orijinalden alıntı: fatihburak95 Powerı markası ve 12 V kanalından kaç Amper verdiği önemli hocam aktif, pasif pfc o kadar mesele deil. hocam sunu diyeyim asus marka ama 12 v hiç bir zaman dalgalanma olmuyor ama yine de 400 w yakar diye korkuyorum
Ama benim soruma cevap vermemişsiniz??? PSu nun resmini çekip koysanız buraya??? MEsela enermax 400 W psu nuz olsa 5850 takardınız belki... Ama bence de en az 500 W psu şart... Almışken 600 Alın ilerde de lazım olabilir
quote:Orijinalden alıntı: fatihburak95 Ama benim soruma cevap vermemişsiniz??? PSu nun resmini çekip koysanız buraya??? MEsela enermax 400 W psu nuz olsa 5850 takardınız belki... Ama bence de en az 500 W psu şart... Almışken 600 Alın ilerde de lazım olabilir hocam power aynısı da bir demiş kullandıkça verim düşüyor ne bu sanki yenilince biten birşey mi ki nasıl düşüyor anlata bilir misiniz