Şimdi Ara

saphire 9600xt yardım!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pd2.8
    asus p5pevm
    1gb ram
    80gb hd
    400w ewerest power supply
    saphire 9600xt
    --------------------------
    böyle bir sistem var ama sadece oyun oynarken ekran donuyor ve reset atmaktan başka bi çözüm kalmıyor.sizce bu sorun ne ve nelerden kaynaklanabilir.??
    saygılar

• ekran kartın aşırı ısınıyor olabilir yada işlemci ama muthtemel e.kartı harici bir fanla sogutmayı dene
  • Hangi oyun acaba..Aynı kart bende de var ve kolay kolay donma yaratacak bir kart değil..Fan kirlenmiş olabilir temizleyip termal macun uyguladıktan sonra tekrar deneyin..Sıcaklıkları denetlemeyi de ihmal etmeyin..
  • bende de var mukemmel bir kart acayıp hosuma gidiyor ama bu zamana kadar hiç donma yapmadı verdiğim paranın kurusu kurusune deydi senn problemın ısınmadan dolayıdır buyuk bı ıhtımal.
  • arkadaşlar kartı daha yeni aldım onun için fanlar iyi durumda.aynı karttan arkadaşta var everest programında sıcaklıklara baktığımızda onun ekran kartının sıcaklığı gözüküyo fakat benim gözükmüyo aux diye bişeyin sıcaklığını veriyo.oyun açıldıktan yaklaşık 5 dak sonra oyun donuyo.oyun farketmiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.soylu

arkadaşlar kartı daha yeni aldım onun için fanlar iyi durumda.aynı karttan arkadaşta var everest programında sıcaklıklara baktığımızda onun ekran kartının sıcaklığı gözüküyo fakat benim gözükmüyo aux diye bişeyin sıcaklığını veriyo.oyun açıldıktan yaklaşık 5 dak sonra oyun donuyo.oyun farketmiyo.

başka bir güç kaynağı ile dene.
  • ekran kartının sıcaklığını görmemek power supplydan mı kaynaklanıyo??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac 9500 Gt Yardım...
    14 yıl önce açıldı
    acil yardım ati radeon hd 4830
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş her ihtimale karşı virüsüde gözönünde bulundur.Virüste yapar böyle şeyler bi kere benim başıma gelmişti serviste anlaşıldı sistemde virüs olduğu.Temizlenince düzeldi
  • nasıl oluyo anlamadım formattan hemen sonra bakıyorum gene aynı sonuç!!!
  • ekran kartının sürücülerini tam yükledin mi.? directX in hangi sürümünü yükledin? bazı oyunlar son sürüm ister. yoksa takılır kalır...
  • atinin cd sinden çıkan 7.1 sürümü var.directx olarak 9c ağustos ayının diveri var.???acaba everest 400w mı yetersiz geliyo??*
  • powerden kaynaklancağını sanmam ama directX 10 kur... bütün oyunlarda mı takılıyo? ekran kartının ayarlarını bir kontol et... bilgisayarının çözünürlüğü felan kontrol et...
  • Kartın içinden çıkan cd deki sürücüyü boşver.Atinin sitesinden güncel driveri indirip kur.
  • şuan kurulu olan driverin üstüne mi kurayım sileyim mi silceksem nasıl sileyim.tşk ederim...
  • program ekle kaldırdan sofware kaldır... sonrasında donanım ekla kaldırdan da sürücüyü güncelle ye tıkla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.