Sizce aşağıdaki donanımla nba 2k15 oyunun Full hd olarak ultra ayarlarda 60-70 fps akıcı olarak oynamam gerekmiyor mu ? bende malesef oyun hiç akıcı değil bazı ayarları dusurdugum zaman anca akıcılıga ulasıyorum internette biraz videolara baktıgımda gayet akıcı ultrada oynuyorlar bu ekran kartıyla catalyst 14.4 beta en son surumunude yukledım. Bana bu konuda yardımcı olarak varsa gerçekten inanılmaz minnettar olucam bu tarz ıslerden anlayan zeki insanların yardımını bekliyorum
Asus asus z97-a intel 4790 8 gb ddr 3 ram r9 290 saphirre trix 4 gb ekran kartım mecvut
Öncelikle ne belirttiğin karta sahibim ne de oyuna. O yüzden dediklerim işine yaramayabilir ama yine de bir denersin. Sonuçta zararlı işlemler değiller. Eğer bu konu hakkında daha bilgili bir arkadaş yazarsa önceliği ona vermelisin.
Ben bu programı bilmiyorum ama sorun yaşayan kişi ayarlarından 30 fps'ye sabitleme açmış ve "Triple buffering on Direct 3d games" seçeneğini seçmiş.
Son olarak birisi de oyun içi ses ayarlarıyla oynarsan da sorun yaşanabileceğini yazmış. Ses ayarlarını varsayılan(default) olarak bırak diyorlar. Benim bulabildiklerim bunlar. Bir dene eğer çözüm olmazsa biraz daha araştırma yapabilirim. Ama dediğim gibi bu konuda net bilgisi olan arkadaşlar varsa daha iyi yardımcı olurlar.
Değer verip yazdıgın ıcın cok teşekkür ederim demin sorunu çözdüm windows 8.1 in son guncellemesını yukledıkten sonra 60 fps rahatlıkla oynuyor suan