Şimdi Ara

Şapka işaretinden 2 tane çıkıyor (^^a şeklinde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Klavyemde(ya da bilgisayarda) ilginç bir problem var. Son zamanlarda Shift+3 ardından harf kombinasyonuyla şapkalı harfler yapabilirken artık Shift+3'e basar basmaz iki şapka çıkıyor ve ardından harfi yazıyor. Mesela ^^a, ^^u, ^^i şeklinde. İnternette aradım ve bu problemi yaşayanlar olmuş, hiç birisine çözüm bulunamamış. Bir fikri olan var mı?
    Not: Lütfen şapkalı harfin nasıl yazıldığını tekrar anlatmayın.

• ßence daha iyi 1 kere daha basmıyacaksın tuşa.zaten 1 basışta gözükmüyo.2kere basınca ^^ seklinde oluyo.
  • Birader benim amacım ^^ yazmak değil â harfini yazmak. Onun için de önce Shift+3 tuşuna basarsın, bir şey gözükmez zaten a harfine basınca â çıkar. Akıl değil yardım istiyorum ben.
  • ben şapkalı a harfini

başlat >> çalıştır >> charmap yazarak ordan bularak kullanıyorum çok mu ilkel
  • Ben de Alt+ Num 1-3-1 kombinasyonuyla yazıyorum artık. Çözüm bekliyorum ama bi umut.
  • acaba son yaptığınız değişiklikleri incelerseniz bir sonuca ulaşabilirmisiniz. ben hiç denemedim ama yapışkan tuşlar gibi şeylerin ayarlarını değiştirdiyseniz eğer belki buna neden olabilir. bu konuda bir fikrim yok ama belki işe yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazinga! -- 2 Ağustos 2010; 22:15:02 >
  • Çözüm önerisi için teşekkürler,
    Yapışkan tuşlar kapalı, sorun ordan kaynaklanmıyor anladığım kadarıyla.
    Enteresandır internette virüsten falan bahsediliyor, böyle bir virüs de ilk kez görüyorum :S
  • burada şöyle bir şeye rastladım. buradan temizleyecek aracı bulursanız sorununuz çözülebilir. kolay gelsin.
  • "W32.Bugbear@mm has not been found on your computer."
    Yazdı ancak tarama esnasında antivirüs 2 tane virüs bulup temizledi.
    Sonuçta düzelti :) Çok teşekkürler.
    Deneme 1-2: â, û, î, ô
  • geçmiş olsun
  • sağolasın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.