Şimdi Ara

SAPPHIRE 11230-00-20G (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Her marka ve modelde çıkabilir sorunlar birazda şans gerek tabi :D herkeste aynı sorun yoksa genel anlamda iyidir o model. Mesela Asus 280x Artifact sorunu ile tanınmış sorunlu bir karttır. Böyle örnek vereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokonat_arda C kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım oyun sistemi topluyorsunuz sistem bütçeye göre biraz dengesiz olmuş ekran kartı çok düşük kalmış ben ssd yi çıkardım çünkü oyuna etkisi hiç yok onu daha sonra alın derim
     SAPPHIRE 11230-00-20G SAPPHIRE 11230-00-20G

• hocam inventus'dan başka yerden almam ve 2 saat içerisinde sipariş geçiyorum toplayın bakalım rica etsem ordan.Bu arada benim topladığımda ne var ki
  • cokonat_arda C kullanıcısına yanıt
    hocam oyun sistemi topluyor iseniz paranın çoğunu ekran kartına yatırmanız lağızım o bütçeye o ekran kartı çok düşük kalmış sizin bütçenize sahip birisi minimum r9 290 alması lağızım bence. Ayrıca neden vatandan toplamak istemiyorsunuz ben vatandan 2-3 kere pc topladım sorun çıkarmadılar hiç. İnventus vatana oranla daha pahalı aynı bütçeye r9 290 lı sistem toplanır vatan pc den bence tekrar düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyrancı9999 -- 13 Ağustos 2014; 15:42:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.