Şimdi Ara

SAPPHIRE 11230-00-20G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba ekran kartı olarak SAPPHIRE 11230-00-20G bu model sizce nasıl iyi mi.yoksa bu fiyatlara başka öneleriniz var mıdır?

Radeon R9 280 Dual-X OC Boost, PCI-E16 3.0, 3GB/384bit GDDR5, 2xDVI, 1xHDMI, 1xDisplayPort Ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokonat_arda -- 13 Ağustos 2014; 10:32:55 >

• cokonat_arda C kullanıcısına yanıt
    Sanada merhaba.

o fiyat aralığında gayet iyidir o kart. yani zaty F/P ürünüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 13 Ağustos 2014; 10:29:51 >
  • aydınlattığın için teşekkürler dostum :)
  • Birde şu var intel işletim sistemine amd ne kadar doğru ki bana her zaman zıt sistem gelmişti.
    E. kartların'da 1 uyumsuzluk durumu olmaz çünkü ekmek parası (tam ekmek değil'de) olay memnuniyet olayı, GPU üreten firmalar 1 rekabet içinde'ler, başta bu sebepten 1 uyum durumu kesinlikle oluşmuyor, hatta amd kartlar'ın intel systemlerde performansı (işlemciden kaynaklı olrk) daha ileridedir.

Bu arada merak ettim işlemcin nedir ? Çünkü alıcağın kartı taşıyabilicek güçte 1 işlemcin olması'da önmli.
  • INTEL Core i5-4690K hocam
    Gayet iiymiş.

Genel'de kullandığım referans gösterdiğim 1 örnek var mesela aşağıda'ki link'te, amd r9 290X intel ve amd işlemci performansı, 1 göz atarsın.

Thief CPU benchmark.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sistem bu
     SAPPHIRE 11230-00-20G
    Gayet güzel 1 system, oyun makinası

Ama yerinde olsam WD HDD çok patlattım ben uzun vadeli değil o markanın HDD leri (bana göre) ve Gskil içinde aynı fikirdeyim, corsair'den uygun fiyatlı 1 ram ve seagate yada samsung HDD kullanırdım ben olsam ama kafanı karıştırmakta istemem çünkü bunlar şahsi fikirlerim.
  • Bende en iyisi wd diye biliyordum
    Yani nereden nasıl bilirsin bunu bilemem, ancak bnm deneyimlerim'de ve etrafımda gördüğüm WD ler çok sıkıntılı, bende en fazla bozulan (2 notebook'umda 1 pc'm de uçtu) ve çevremde'de çok sık rastladığm 1 durum, uçuyolar, burdan yola çıkarak şahsi fikrimi belirtmek istedim, bnm WD'ye hiç güvenim hiç yok, seni, onu, bunu bilmem fakat ben uzak dururum.
  • peki hocam seagete nasıl
    Oyun makinası kurucam denildiğinde seagate barracuda serisi 1 gelenek gibi diskler, ama bu disklerin sesi konusunda herkes hemfikir değil, kimisi çok sesli derken kimisi NCQ serisi'nin süper sessiz olduğunu söyler fakat bu seridede nadiren sesli çalıştığını söyliyenlerde oluyo, yani NCQ 7200 serisinden bu diskleri tercih edebilirsin, ben bu riske girmem sessiz olsun dersen'de samsumg'tan 1 HDD seçebilirsin, 1TB klasmanın'da hibrit model seagate disklerde vardı hatırladığım yani 1 kısmı SSD formun'da çalışabiliyo en azından windowsun bu kısım üzerinde kurulumuy'la, win açılış/kapanış ve oyun harici diğer programlar (ilk etapta kurulduğun'dan) daha hızlı çalıştığı biliniyodu.
  • Wd kalitelidir ancak sorun yaşayanlar Seagate deki kadar. WD Blue yada Seagate Barracuda. Yerinde olsam Blue yu tercih ederim. Tek plaka olduğundan dolayı geçikme suresi daha duşuk, enerji ve ses seviyesinde daha düşük. Sisteminde Ssd varsa depolama için alacaksan Wd Blue.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem de ssd' var.Peki bu sistem güzel mi diyorsunuz şimdi
     SAPPHIRE 11230-00-20G
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynıdır'lar.
    WD kullanan 100 kişi ile seagate kullanan 1000 kişi arasın'da uçma oranı dediğiniz gibi aynı oranda çıkar, depolama ve WD aynı cümle için'de olunca tüylerimi diken/diken yaptı, eski olaylar film şeridi gibi geçti gözüm'den, Allah diskiniz WD ise bnm yaşadıklarımı yaşatmasın size ve diğer WD kullananlara inşaAllah, bu alaycı 1 tavir değil yani canıgönül'den 1 temnenni efnm.
    Çok güzel sistem hayırlı olsun dostum. Diğer bileşenlerden kısıp ekran kartı arttırılabilir ancak bu zaten yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: cokonat_arda

Sistem de ssd' var.Peki bu sistem güzel mi diyorsunuz şimdi
     SAPPHIRE 11230-00-20G

Gayet ideal, üst düzey denilebilicek güzel/sağlam 1 systemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Kesinlikle aynıdır'lar.
    WD kullanan 100 kişi ile seagate kullanan 1000 kişi arasın'da uçma oranı dediğiniz gibi aynı oranda çıkar, depolama ve WD aynı cümle için'de olunca tüylerimi diken/diken yaptı, eski olaylar film şeridi gibi geçti gözüm'den, Allah diskiniz WD ise bnm yaşadıklarımı yaşatmasın size ve diğer WD kullananlara inşaAllah, bu alaycı 1 tavir değil yani canıgönül'den 1 temnenni efnm.

Dostum 3 yıldır Wd Blue kullanıyorum çok memnunum sizin başınıza gelen olay gerçekten üzücü ancak her zaman böyle şeyler yaşanmıyor. Seagate harici 1Tb disk kullanıyorum yaklaşık 4-5 yıllık. Halada paşa gibi çalışıyor. Biraz şanslıyım bu konularda sanırım.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Olabilir , belki talihsizlik diyecem ama dediğim gibi çevremde'de gözlemlediğim 1 durum olduğundan artık marka olrk çok korkutmuş beni, belki eski serilerin'de vardı 1 sıkıntı bilemem, sağlık olsun uzatmiim ben'de, başkalarının başına gelmesin gerisi önmli değil zaty.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.