Şimdi Ara

[SATILDI] XFX RX 6700 SWİFT 10 GB TEMİZ TR FATURALI KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] XFX RX 6700 SWİFT 10 GB TEMİZ TR FATURALI KUTULU

Ürünü İstanbul Kozyatağın dan elden veya alıcı ödemeli kargo şeklinde de alabilirler. Ptt kargo ucuza taşıyor daha önce bazı kişilere sorunsuz gönderdim. Az daha uyguna gelir yardımcı olurum. Uygulamadan kod almaya da yardımcı oluruz.

Ürünün sorunsuz olduğu resimlerde bellidir.

Ürünü almak isteyen pm den ulaşsın lütfen .

Takas düşünmüyorum teklif etmeyiniz.

Kart fatura ve kutusu ile birlikte verilecektir.

XFX RX 6700 SWİFT 10 GB EKRAN KARTI ALINMA TARİHİ 23 MAYIS 2024 TR FATURALI KUTULU

Kartı bir kaç hafta denedim sorunsuz. Aşağıda resmi ekliyorum çalıştığına dair. İyi bir psu ile sıkntı yok sessiz. Oyunlarda 55 / 63 arası sıcaklıklar.

Kartın uzunluğu 30 cm dir.

FİYAT BELİRTİLDİĞİ GİBİ YENİ FATURALI ÜRÜN OLDUĞUNDAN ŞU OLURMU BU OLURMU ÖLÜ TEKLİFLERİNE CVB VERİLMEYECEKTİR.

MİNİNG ÇIKMASI VEYA FATURASIZ KUTUSUZ ÜRÜNLERLE BİR TUTULMASIN.

ŞU ÖZELLİKLE MALI ALMAYACAK OLUPTA FİYATA MÜDAHALE EDENLER MESLEK HALİNE GETİRENLER BİR BIRAKSIN ŞU İŞLERİ. KİŞİ GELİYOR MİNİNG ÇIKMASI FATURASIZ, GARANTİSİZ, KUTUSUZ ÜRÜNÜN FİYATINI BAZ ALIP YORUM YAPIYOR ?? BUNLARA GEREK YOK . KARTIN SIFIRI 10 K BEN ZATEN 7.750 2. EL FİYATINA SATIYORUM MİNİNGSİZ YENİYE YAKIN FATURALI ÜRÜNÜ. KİM NERDE NEYİ UYGUN BULUYORSA ONU ALSIN KONUYU KİRLETMESİN .SIFIRI İLE AYNI PARAYA SATANLARA BİLE BEN BİR ŞEY YAZMIYORM BENİ İLGİLENDİRMEZ. KİMSEDE BANA YAZMASIN. KİMSENİN GÖNLÜNDEN GEÇEN ÖLÜ FİYATI YAZMAK ZORUNDA DEĞİLİZ.

ANLAYABİLEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...

Crysis 3 Remastered

Dirt 5 Ralli

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Mayıs 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• XFX RX 6700 10 GB ekran kartı satışı günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 14 Ağustos 2024; 11:51:56 >
  • PowerColor Reddevil 6700xt kartlar 6750 civarı satılıyor. Fiyatta revize gerekli gibi geldi , fiyat çok diye düşünüyorum.

• BTheBack kullanıcısına yanıt

Düşündüğün için teşekkürler ... söylediğin kartlar faturalı, kutulu, garantili kartlarmı acaba? Yoksa garantisi olmayan kutusu faturası olmayan kartlarmı ? O dedin fiyata garantili, faturalı, kutulu olanların linkini atarmısın mümkünse.

Bnce söylediğin kartlar mining çıkması kartlar...

• RX570 ustune nakit dusunur musunuz?

• bnnygod B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ama sistemde farklı bir kart daha olduğu için takas düşünmüyorum açıkcası takasa ihtiyacım yok. Nakit bnm için daha uygun.

Fiyatta bir miktar ikram olur sadece iyi günler.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • focusrite kullanıcısına yanıt

Cvblandı, kusura bakmayın bildirim gelmedi geç yeni gördüm.

• Ekran kartı forum dışına satılmıştır hayırlı olsun . Revize isteyenler yorum beğenenler başka bahara inşallah :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.