Şimdi Ara

SAPPHİRE 2900 PRO Vs MSI 8800 GT 1900 MHZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bir bilebilsek ah olay bitecek ama biz de bilemedik kardeşim yaws
  • NASIL OLACAK BU SERİLER 1900 GT KULLNIYORUMDUM SORUN YOKTU 8800 GT ALDIM CRYSİSTE KASMA YAPIYOR SİSTEM GEREKSİNİMLERİM YETERSIZ SANIRIM ONDADIR HERHALDE? P4 3.0 1 GB 533 RAM MSI 8800 GT NEYAPACAM ANLAMADIM
  • İşlemci ve anakartın yüzünden ekran kartın tam performasını veremez, ekran kartın sistem için fazla iyi 8800gt için güç kaynağın yetersiz gelebilir, ama ondan önce sistemine format atıp son sürücüleri indirip bir daha dene derim
  • şimdi artık bu saatten sonra 2900pro diye bişey kalmadı, ati tarafında hd 3850 yada 3870 tercih edilmeli ki bu iki kartta 2900pro dan daha ucuz, daha hızlı ve daha az enerji harcıyo.

3850 2900xt ile benzer peformans veriyo zaten, fiyatı da 210$ civarında olacak ki bence bütçesi sınırlı kullanıclıar için gayet uygun.
    ben 8800gt siparişi vermemiş olsaydım tercih edebilirdim.

8800gt ye yaklaşabilmesi açısından da 3870 i seçmelisin zaten.
    yani ati nin 8800gt ye karşı bi kartı yok.her türlü 8800gt daha iyi bi kart.
  • kesinlikle 8800gt.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROADDEVİL

ARKADAŞLAR HANGİSİ ALINMALIDIR?

yani forumu biraz arastırsanız test sonuclarına bakarak kendiniz bi fikir sahibi olabilirsiniz... 8800GT su an fiyatına göre en iyi performansı veriyor...

quote:

NASIL OLACAK BU SERİLER 1900 GT KULLNIYORUMDUM SORUN YOKTU 8800 GT ALDIM CRYSİSTE KASMA YAPIYOR SİSTEM GEREKSİNİMLERİM YETERSIZ SANIRIM ONDADIR HERHALDE? P4 3.0 1 GB 533 RAM MSI 8800 GT NEYAPACAM ANLAMADIM

1900gt kullanıyordunuz sorun yokru bundamı basladı ? Biraz daha acıklarsanız ve sistem hakkında bilgi verirseniz daha sağlıklı yorumlar yapılabilir. Ayrıca o islemci ile 8800GT kullanıyorsanız yazık etmişsiniz o islemci 1900gt yi bile %100 kullanamaz iken GT yi tabiki kullanamaz sisteminizle ilgili bir performans düsüklüğü yasıyorsunuz ekran kartı ile alakalı değil. Elbette crysis i 8800GT de full detaylarda 8x aa ile normal oynatamıyor ama 4x aa olunca normal oynanıyor 2x ile daha rahat hic aa yok iken cok daha rahat...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Rx 6700 XT Gaming X 12 GB
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewt 1900 gt de çok iyi performans alıyordum ama 8800 gt pek bişe göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROADDEVİL -- 26 Kasım 2007; 15:05:48 >
  • quote:

NASIL OLACAK BU SERİLER 1900 GT KULLNIYORUMDUM SORUN YOKTU 8800 GT ALDIM CRYSİSTE KASMA YAPIYOR SİSTEM GEREKSİNİMLERİM YETERSIZ SANIRIM ONDADIR HERHALDE? P4 3.0 1 GB 533 RAM MSI 8800 GT NEYAPACAM ANLAMADIM

Yeni bir Windows kurup son çıkan driverları yüklersen sorunun çözülür.
  • Crysisde görüntü açısından bir fark var mı iki kart arasında acaba ?Ve arkadaşın dediği gibi eski ati diriverları sisteminde mevcutsa bu 8800 gt nin performansını baltalıyor olabilir
  • aslında anormal birseyler var sonucta ne olursa olsun 1900gt den cok iyi olması lazımdı ya driver sorunu var yada sisteminizle ilgili bir sorun var yani 1900gt yi cıkarıp 8800gt koyuysanız eski driver ile çakışma olabilir ondan dolayı sorun olabilir sistemi yeni bastan kurun deneyin fark olması gerekir
  • denedim sildim olmadı birde ati driverlerine büyük öenm veriyor sanırım nvidia için söyleyemem kurmak 5 dakıkamı almadı. sizce çakışma mı? var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.