Şimdi Ara

Sapphire 4830+E7300 DX9 Oyun Testleri Bol Ss [Tam 17 Oyun !] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • emeğin için teşekkürler çok aydınlatıcı oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gencbiri2000

Bende 4890 ile GTX275 arasında kaldım. Benim için bu testler düşündüğüm iki kart için referans olacak...

> Birde mümkünse Empire TotalWar dan Test sonucu alabilir miyiz ?
    > Asker sayısı Huge ayarlı 1 vs 1 Full Ordu savaş sırasında

> Ekran kartı alacaksam sadece ve sadece Empire Totalwar oynayabilmek için alacağım.
    > Testler için Teşekkürler...

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Elimde bahsettiğiniz oyun yok ama eğer bir kaç gün bekliyebilirseniz bi aksilik çıkmazsa oyunu temin edip testlerini ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatisnfc -- 26 Nisan 2009; 11:22:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: borabd

emeğin için teşekkürler çok aydınlatıcı oldu.

Ben teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IronFuneral

quote:

Ben teşekkür ederim.

@ IronFuneral yaptığın testler için teşekkür ederim, bende 4830 tanıdığıma aldırıp hemen test etmiştim yaptığın testlerle hemen hemen aynı değerler almıştım gerçekten fiyat / performans kartı

bende sipariş ettim artık, 4830 şu anki oyunları sıkıntısız kaldırıyor çokta fazla para vermeye gerek yok crossfire bile yapılabilir ileride gerekirse

• Bende de sapphire v2 var. Acaba gta 4 performansı nasıl bir süre sonra elime geçecek oyun, merak ettim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: IronFuneral

quote:

Ben teşekkür ederim.

@ IronFuneral yaptığın testler için teşekkür ederim, bende 4830 tanıdığıma aldırıp hemen test etmiştim yaptığın testlerle hemen hemen aynı değerler almıştım gerçekten fiyat / performans kartı

bende sipariş ettim artık, 4830 şu anki oyunları sıkıntısız kaldırıyor çokta fazla para vermeye gerek yok crossfire bile yapılabilir ileride gerekirse

Ben teşekkür ederim. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• bir tanesi konuyla alakalı bir tanesi de alakasız birşey yazmak istiyorum

1. kartın uzun süredir mantıklı olduğunu zaten biliyodum şaşırtmadı beni. ancak benim kafama takılan durum oyunlarda anlık fps düşüşleri. mesela Vanilla__ nickli arkadaşın koyduğu crysis testinde min 10fsp görmüş... gerçi buna ram "miktarı" da etki ediyor ancak merak ettiğim daha üst kartlarda bu tür şeyler daha mı az olur?

2. oc hakkında:) oc yapılınca kaç watt fazla çekicek 2'ye katlayacak hali yok. ayrıca işlemciye yapılmıyosa neden ekran kartına yapıldı, onda da yükselmeyecek mi harcanan güç! o zaman ben de size derim ki madem psu'ya güvenmiyosunuz o halde underclock yapın

• 1. Daha önce hiç bir üst-seviye kart kullanmadığım için bilmiyorum. O yüzden ne desem yalan olur.
    2. Doğrudur 2 ye katlamaz belki ama sisteme başka şeylerde takılı olduğu için ve psu gerçek gücünü vermediği için herhalde anca yetiyordur. İşlemciye oc yapılmamasının sebebi pc'min beni böyle yeteri kadar tatmin etmesidir. Yükseklerde gözüm yok böyle gayet memnunum ben.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.