Şimdi Ara

Sapphire 4830+E7300 DX9 Oyun Testleri Bol Ss [Tam 17 Oyun !] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcaklık hangi değere ulaşınca düşüreyim :) ?
  • Call Of Duty 5'te de yine döktürmüş kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASLAN1905

Sıcaklık hangi değere ulaşınca düşüreyim :) ?

Otomatik fan hızında bırakın kart kendi kendini çok iyi ayarlıyor ben öyle yapıyorum hiç fanla filan uğraşmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeepMysticDream

Call Of Duty 5'te de yine döktürmüş kart

Psikopat valla bu kart ya geleni gideni süpürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IronFuneral

quote:

çok para verdik ama değdi

• quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

quote:

çok para verdik ama değdi

Her kuruşuna hemde valla acayip memnunum kartımdan.

• Güncellendi ..
  • @Vanilla__

Şey size zahmet şu yukardaki resmi simage ile koyabilirmisiniz acaba sayfanın düzeni çok bozuluyorda.
  • cok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: fero01

cok saol

Sizde soğolun.
  • dostum bi hitman blood money,doom 3,nfs pro strret gibi oyunlarıda herşey full ayarda vsync on anti aliasing anistopropic falan en sonda test edebilirmisin sana zahmet sistem toplama hevesimi arttırdı bu konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MIKROP DOGAN

dostum bi hitman blood money,doom 3,nfs pro strret gibi oyunlarıda herşey full ayarda vsync on anti aliasing anistopropic falan en sonda test edebilirmisin sana zahmet sistem toplama hevesimi arttırdı bu konu

O oyunlarıda test etmek isterdim ama hem elimde yoklar hemde gerek yok. Çünkü onlar hem eski oyun hemde grafik olarak onlardan çok çok daha iyi olan oyunların testleri var burada. O yüzden fikir sahibi olabilmeniz açısından testlerini yaptığım oyunları incelemeniz yeterli bence. İlginiz içinde teşekkürler.

• quote:

quote:

dostum bi hitman blood money,doom 3,nfs pro strret gibi oyunlarıda herşey full ayarda vsync on anti aliasing anistopropic falan en sonda test edebilirmisin sana zahmet sistem toplama hevesimi arttırdı bu konu

O oyunlarıda test etmek isterdim ama hem elimde yoklar hemde gerek yok. Çünkü onlar hem eski oyun hemde grafik olarak onlardan çok çok daha iyi olan oyunların testleri var burada. O yüzden fikir sahibi olabilmeniz açısından testlerini yaptığım oyunları incelemeniz yeterli bence. İlginiz içinde teşekkürler.

diğerlerini inceledim gerçekten uzun ve emek isteyen bir çalışma yapmışssın emeğine sağlık kartların benchmark değerleri her sitede birbirinden farklı gözükükyor böyle olması fikir sahibi olmamamız açısından iyi olmuş

• quote:

quote:

quote:

diğerlerini inceledim gerçekten uzun ve emek isteyen bir çalışma yapmışssın emeğine sağlık kartların benchmark değerleri her sitede birbirinden farklı gözükükyor böyle olması fikir sahibi olmamamız açısından iyi olmuş

Yorumunuz ve ilginiz için teşekkürler.

• bu kadar özellikler full de iken hiç tekleme kasma olmuyormu yahuuuu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali1818

bu kadar özellikler full de iken hiç tekleme kasma olmuyormu yahuuuu...

Hayır olmuyor gayet akıcı oynuyorum oyunları. Psu yüzünden bazen oyundan atıyor pc okadar.
  • tekrar yeni testler için ellerin dert görmesin dostum left 4 dead de bile güzel sonuçlar çıkarmış helal olsun başka bişi demiyorum bişey soracaktım sende kaç wattlık psu var birde markası nedri öğrenebilirmiyim bende coolermaster elite 333 kasa var onun içindede 350 wattlık psu var acaba bu kartı kaldırırmı yada HD 4770 ekran kartını?? tekrar teşekkürler dostum
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ali1818

bu kadar özellikler full de iken hiç tekleme kasma olmuyormu yahuuuu...

Hayır olmuyor gayet akıcı oynuyorum oyunları. Psu yüzünden bazen oyundan atıyor pc okadar.

• Öncelikle yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkürler. Ben Feel Hurrican kasa ile birlikte gelen 400 wattlık psuyu kullanıyorum. Pek kaliteli bir psu değil açıkcası bırakın işlemciye oc yapmayı ekran kartına doğru düzgün bir oc bile yapamıyorum. Bence böyle kasayla birlikte gelen psuların çoğu böyle yani gerçek değerlerini veremiyorlar maalesef. Bence siz kasanızın psu'suna hiç güvenmeyin ve kaliteli en az 400w'lık bir psu alıp işinizi sağlama alın. Bir psu masrafından kaçınarak allah korusun tüm sistemi kaybedebilirsiniz.
  • Bende 4890 ile GTX275 arasında kaldım. Benim için bu testler düşündüğüm iki kart için referans olacak...

> Birde mümkünse Empire TotalWar dan Test sonucu alabilir miyiz ?
    > Asker sayısı Huge ayarlı 1 vs 1 Full Ordu savaş sırasında

> Ekran kartı alacaksam sadece ve sadece Empire Totalwar oynayabilmek için alacağım.
    > Testler için Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencbiri2000 -- 26 Nisan 2009; 0:00:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gencbiri2000

Bende 4890 ile GTX275 arasında kaldım. Benim için bu testler düşündüğüm iki kart için referans olacak...

> Birde mümkünse Empire TotalWar dan Test sonucu alabilir miyiz ?
    > Asker sayısı Huge ayarlı 1 vs 1 Full Ordu savaş sırasında

> Ekran kartı alacaksam sadece ve sadece Empire Totalwar oynayabilmek için alacağım.
    > Testler için Teşekkürler...

Eğer bu iki karttan birini almayı düşüyorsan benim sana tavsiyem Palit'in özel soğutmalı GTX 275 modeli

Şahsen bende ekran kartı alsam bunu alırdım (Yalnız monitörünün en azından 22" olması lazım)

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4542

4890 ile arasında sadece 4 TL fark var şu an ki dolar kuruna göre tabii

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.