Şimdi Ara

Sapphire 4830+E7300 DX9 Oyun Testleri Bol Ss [Tam 17 Oyun !] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: IronFuneral

Far Cry 2 testi eklenmiştir..

Eline sağlık dostum. Kart, Far Cry 2'de de iyi iş çıkarmış. FPS nadiren 30'un altına inmiş
  • @masum koylu

Ben teşekkür ederim yorumun ve ilgin için.

@wormhole

Teşekkürler.

@DeepMysticDream

FC2'yi oynadığım ayarlarda oyun gerçekten çok güzel çok akıcı oynanıyor. Full grafik olmasa bile gayet tatmin edici. Bu da bana yetiyor zaten.
  • bence farcry 2 nin değerleri mükemmel ve bencede grafikler tatmin edici çünkü bende 1248X1024 oynuyorum genelde çok kıyak bir kart bide şimdi bunun green edition olanı çıktı(haberi geldi sitemize) az güç tüketimiyle aynı performans sağlıyolarmış boyutuda baya küçük alsammı diye düşünüyorum tekrar testler için teşekkürler IronFuneral ellerin dert görmesin adamım
  • Hocam elinde varsa Elder Scrolls 4 Oblivion testide alabilirmisin??
    Diğer testler için teşekkürler harika bi kart şu 4830.Az güç tüketiyo,f/p oranı harika daha ne olsun
  • @pastperfect

Ben teşekkür ederim hem yorumların hem de ilgin için.

@T-MAC*1

Elimde öyle bir oyun yok ama temin edebileceğim bir link verirseniz tabi ki onun da testini yapabilirim. Hiç sorun değil.

• quote:

@T-MAC*1

Elimde öyle bir oyun yok ama temin edebileceğim bir link verirseniz tabi ki onun da testini yapabilirim. Hiç sorun değil.

Link veremeyeceğim çünkü kalmadı hepsi silindi hemde malum kurallar...
    Ama bi yerden temin edebilirsen harika olur.O oyunun grafikleri hala bir cok oyunda kat kat güzelHem RPG seviosan bağımlı bile olabilirsin

• eline sağlık dostum harika ve süper bir çalışma tebrik ederim ya o değilde hep bana ilginç gelmiştir bu CLIVE BARKERS JERICHO ki nasıl bir oyundur bazen crysisden daha cok kasar oyun cok güzeldir ama 1 bölümde kalmıştım karşıda 1 yere gecmiştim hatunla sonra cıkış yapacağım yer bulamamıştım sildim..birde 5 - 6 oyuncu birden yönlendirirke midem bulanmaya başladığından silmişltim
  • @T-MAC*1

Ozaman ben bir bakıyım eğer torrentini bulabilirsem indirip onu da ayarlarım. İndirdiğim zaman ben sana pm'den haber yollarım.

@CELTIC FROST

Bence süper ötesi bir oyun yani bitirmediysen çok şey kaçırdığını rahatlıkla söyleyebilirim. Efektleri yüzünden çok kasdığı zamanlar oluyor ama akıcılığından bir şey kaybetmiyor oyun ( En azından benim pc'mde böyle yani ). Yani 6 eleman karşısına çıkan her düşmana allah ne verdiyse deyip ellerinde ki herşeyle saldırırsa olcağı o zaten. Miğde bulantısı bende olmadı hiç sanırım böyle kanlı bağırsaklı böbrekli ciğerli oyunları çok severim ben o yüzden galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatisnfc -- 20 Nisan 2009; 19:16:35 >

• quote:

@T-MAC*1

Ozaman ben bir bakıyım eğer torrentini bulabilirsem indirip onu da ayarlarım. İndirdiğim zaman ben sana pm'den haber yollarım.

@CELTIC FROST

Bence süper ötesi bir oyun yani bitirmediysen çok şey kaçırdığını rahatlıkla söyleyebilirim. Efektleri yüzünden çok kasdığı zamanlar oluyor ama akıcılığından bir şey kaybetmiyor oyun ( En azından benim pc'mde böyle yani ). Yani 6 eleman karşısına çıkan her düşmana allah ne verdiyse deyip ellerinde ki herşeyle saldırırsa olcağı o zaten. Miğde bulantısı bende olmadı hiç sanırım böyle kanlı bağırsaklı böbrekli ciğerli oyunları çok severim ben o yüzden galiba.

heheh kan midemi bulandırmadı o adamdan o adama geciş yapmaktan başım döndü ondan midem bulandı..aşırı yüksek fpsli oyunlarıda sewmiyorum onlarda başımı döndürüyor ya 1 yerde kaldım ama adını hatırlarsam pm atarım

• quote:

Orjinalden alıntı: CELTIC FROST

quote:

@T-MAC*1

@CELTIC FROST

heheh kan midemi bulandırmadı o adamdan o adama geciş yapmaktan başım döndü ondan midem bulandı..aşırı yüksek fpsli oyunlarıda sewmiyorum onlarda başımı döndürüyor ya 1 yerde kaldım ama adını hatırlarsam pm atarım

Ok olmazsa ben sana full save game'ini atarım onun geçemediğin bölümü atlarsın.

• Ben de yarın hemen hemen aynı sistemden toplayacağım.
    e7400 + hd4830 olucak. sadece ram 2 gb. ama monitörüm bir süre 2 gb olucak. hoş ramla monitörün pek alakası yok ama inşallah problem çıkarmaz 2 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Ben de yarın hemen hemen aynı sistemden toplayacağım.
    e7400 + hd4830 olucak. sadece ram 2 gb. ama monitörüm bir süre 2 gb olucak. hoş ramla monitörün pek alakası yok ama inşallah problem çıkarmaz 2 gb

Eğer xp kullanıcaksanız ramle alakalaı bir problem çıkmaz merak etmeyin. 2 gb ram xp'ye yetiyor da artıyor bile.
  • Eline sağlık dostum, paylaşım için teşekkürler...

Kasa powerın daha kaliteli olsa karta biraz daha yüklenebilirsin...
  • Testler İçin Teşekkürler,Yeni Oyunlarlada Test Bekliyoruz...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

Testler için teşekkürler.Yalnız bendeki sistemde 3dmark 2006 dan 10200 civarı bi puan aldım
    Ekran kartı 4830 default hızlarda(ama kendinden 80 mhz kadar overclocklu çalışıyor)
    İşlemcim AMD 7750 black edition 2.7 ghz
    Bu kadar puanın çıkması işlemci intel olmadığı için olabilirmi?

Üzgünüm ama yardımcı olamayacağım çünkü; 3dmark'lardan hiç anlamam ben.

anlaşılmayacak birşey yok..teste başlıyorsun sonundada sana puan veriyor..görende programlama yapıldığını sanacak.bu arada resim sayısını abarttığın için sayfanın açılması tam bir eziyet..oyun başına 2-3 resim eklesen yeterliydi..ayrıca malum kotalı arkadaşları düşünmende gerekir..genede emeğin için tşk..hayatta bu kadar resimle uğraşmazdım..

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

Testler için teşekkürler.Yalnız bendeki sistemde 3dmark 2006 dan 10200 civarı bi puan aldım
    Ekran kartı 4830 default hızlarda(ama kendinden 80 mhz kadar overclocklu çalışıyor)
    İşlemcim AMD 7750 black edition 2.7 ghz
    Bu kadar puanın çıkması işlemci intel olmadığı için olabilirmi?

Üzgünüm ama yardımcı olamayacağım çünkü; 3dmark'lardan hiç anlamam ben.

anlaşılmayacak birşey yok..teste başlıyorsun sonundada sana puan veriyor..görende programlama yapıldığını sanacak.bu arada resim sayısını abarttığın için sayfanın açılması tam bir eziyet..oyun başına 2-3 resim eklesen yeterliydi..ayrıca malum kotalı arkadaşları düşünmende gerekir..genede emeğin için tşk..hayatta bu kadar resimle uğraşmazdım..

Doğru düzgün bir üslupla yorum yazabilirdiniz ama neyse yinede teşekkürler ..

• @LEON-X

Evet psu bana başka şeylerde de sorun çıkarıyor en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum zaten.

@Senceru

Elder Scrolls 4 Obilivion ( Yoğun istek üzerine ) ve Call of Duty 5 testleri yapmayı düşnüyorum herhangi bir sorun olmazsa 1 haftaya kadar onlarıda eklerim.
  • quote:

Elder Scrolls 4 Obilivion ( Yoğun istek üzerine ) ve Call of Duty 5 testleri yapmayı düşnüyorum herhangi bir sorun olmazsa 1 haftaya kadar onlarıda eklerim.

Eyvallah dostum kartın performasını başka oyunlarda görmeye devam edelim. Yalnız ilk sayfada çok resim oldu. Açmada zorlanıyor. Resimleri ilerleyen sayfalara koyman daha iyi olacaktır

Bir de yeni oyunlardan F.E.A.R 2: Project Origin'e birkaç SS koysan tam olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: DeepMysticDream

quote:

Eyvallah dostum kartın performasını başka oyunlarda görmeye devam edelim. Yalnız ilk sayfada çok resim oldu. Açmada zorlanıyor. Resimleri ilerleyen sayfalara koyman daha iyi olacaktır

Bir de yeni oyunlardan F.E.A.R 2: Project Origin'e birkaç SS koysan tam olacak

O oyunun ilkini bitirmiştim çokda sevmiştim ama bu oyunu ,DH Video incelemesini de izlemedim pek sevemedim. O yüzden temin etmek istemiyorum ama eğer test yapmamı istiyorsan ozaman temin edip onu da halledebilirim ama önce 2 oyunu da daha yapıcam anca ondan sonra ona bakabilirim.

• @IronFuneral

yorumumda ne var anlamış değilim..şaşırdığım bu kadar oyun testi meraklısı birisinin paint kullanmak kadar basit olan 3d mark testlerini bilmemesi..bilmiyorsanda söyle açıklayalım..bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.