Şimdi Ara

Sapphire 4830+E7300 DX9 Oyun Testleri Bol Ss [Tam 17 Oyun !] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: s3k0

ramleriniz 800mhz 1:1 oranında işlemciyi rahatlıkla 400fsb getirirseniz daha iyi sonuclar alırsınız hatta zorlasınız 430-450 fsb neden olmasın misal olarak gerekirse işlemcim normal hızı olan 1.86 da nvidianin bir testinde ismini hatırlamıyorum 29fps max alırken 3.5ghz de günlük olarak kullandığım bu değerde 52 fps alıyor.. yaklaşık olarak da 1.5 yıldır bu şekilde kulannıyorum işlemciyi bozulursa gam yemem zaten onu @e6550 olarak kullandım yıllarca

bi ati de ben alayım diyorum hazır ortalık da fiyatlarda çok düştü malum cs:source oynuorum oyundaki atiye has hdr sorunu nedeni ile almak istemiyorum atiyi : ) oynıyanlar bilir de_nuke de cap"i ışıklardan göremezsiniz

Öncelikle yorumun için teşekkürler. Psu'ya güvenemiyorum o yüzden oc yapmak istemiyorum ileride yenisi almayı düşünüyorum sanırım anca ozaman oc yapabilirim.

• @metintekin @tolgacem @Birolllll

Yorumlarınız için çok teşekkürler.
  • Güncellendi.
  • Yeni oyun ssleri eklenmiştir ..
  • Vay sen de Jericho oynuyormuşsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Vay sen de Jericho oynuyormuşsun.

Çok severim hemde.
  • Gerçekten guzel testler arkadasımın iznine sıgınarak bende bir kaç test koymak istedim. Bir tek Crysis testlerı eksik heralde 1680x1050 cozunurluk için talepler olmuş bende kendı sistemım dogrultusunda bir kaç test yaptım.

E7400 @ 4ghz & Sapphire HD4830 @ 700/2100

1680x1050 high no AA

Sapphire 4830+E7300 DX9 Oyun Testleri Bol Ss [Tam 17 Oyun !]

1680x1050 high 16xAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sapper -- 15 Nisan 2009; 0:50:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sapper

Gerçekten guzel testler arkadasımın iznine sıgınarak bende bir kaç test koymak istedim. Bir tek Crysis testlerı eksik heralde 1680x1050 cozunurluk için talepler olmuş bende kendı sistemım dogrultusunda bir kaç test yaptım.

E7400 @ 4ghz & Sapphire HD4830 @ 700/2100

1680x1050 high no AA

1680x1050 high 16xAA

Güzel sonuçlar. Yanlız bişey sorucaktım 4830u 700/2100 ayarlarında stabil olarak kullanabiliyo musunuz yoksa sadece bu benchmark için mi o miktarlara çektiniz ? Ben 640/1025 i geçemiyorum artifact vermeye başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatisnfc -- 15 Nisan 2009; 10:46:12 >

• @IronFuneral

Süreklı bu ayarlarda kullanıyorum oyunlarda felan hiç bir sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapper

@IronFuneral

Süreklı bu ayarlarda kullanıyorum oyunlarda felan hiç bir sorun yok.

Ben crysis de bide 630/995 e düşürmek zorunda kalıyorum neden böyle oluyo acaba ?
  • Crysis benchleri eklendi.
  • Crysis testi eklendi ..
  • Arkadaşlar herkese merhaba ;)

IronFuneral resimler için teşekkürler

HD4830 baya iyi iş çıkarmış şu görüntüde...

Ayrıca elinde F.E.A.R 2 Project Origin ve Far Cry 2 oyunları varsa onlardan da birkaç SS koyabilir misin?
  • Gears of War amma kanlı oyunmuş ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: IronFuneral

Güzel sonuçlar. Yanlız bişey sorucaktım 4830u 700/2100 ayarlarında stabil olarak kullanabiliyo musunuz yoksa sadece bu benchmark için mi o miktarlara çektiniz ? Ben 640/1025 i geçemiyorum artifact vermeye başlıyor.

Ayıpsın ; 725/2350 en küçük bir sorun yaşamadan 10 saatten fazla oyun oynadım

@sapper sonuçların güzel kardeş kartın daha gideri var bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 16 Nisan 2009; 17:41:41 >

• @DeepMysticDream

Far Cry 2 var ama yüklesemmi yüklemesemmi karasızım çünkü onu full grafik kaldırmıyo yani düşük ayarlarda da test yapmak istemiyorum ama sen illa bana lazım yaparsan çok iyi olur siyosan ve ya istediğin bir konfigrasyonu söylersen o şekilde tabiki yapabilirim.

@ELeCtRiCkChi

Anlamıyorum valla benim kart neden fazla oc olmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatisnfc -- 16 Nisan 2009; 18:07:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

Gears of War amma kanlı oyunmuş ha

Off ne diyosun özellikle testere ile locust kestiğin zaman ekran full kan oluyo böyle acayip güzel yapmış adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatisnfc -- 16 Nisan 2009; 18:09:06 >
  • quote:

@DeepMysticDream

Far Cry 2 var ama yüklesemmi yüklemesemmi karasızım çünkü onu full grafik kaldırmıyo yani düşük ayarlarda da test yapmak istemiyorum ama sen illa bana lazım yaparsan çok iyi olur siyosan ve ya istediğin bir konfigrasyonu söylersen o şekilde tabiki yapabilirim.

Dostum sen bilirsin hani ben popüler oyun diye söylemiştim. Sadece kendim için değil bu karttan almayı düşünen diğer arkadaşlarında kafasında birşeyler oluşsun diye istedim SS'leri. Sakın yanlış anlama bi 1440x900 olmasa da 1280x1024, DX9 gibi daha düşük çözünürlükte nasıl performans veriyor merak ettim

• maşallah + 10000000000000000 rep

kardeş gerçekten süpersin , ellerine sağlık .

forumda bu kadar ekran kartı testlerine emek gösteren 2-3 kişi vardır .

testler çok iyi bol resim koymanda ayrı bir güzellik .

crysis testlerin 1680x1050 high da olan sonucu mükemmel .

DH ve PCLBS testlerine göre hd4870 38-41 fps alıyor .

sen hd4830 ile 42 fps almıssın ki buda çok iyi bir sonuç .

karlılaştırma yapmak istersen bende hd4870 ile 55 fps aldım en fazla .
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeepMysticDream

quote:

@DeepMysticDream

Dostum sen bilirsin hani ben popüler oyun diye söylemiştim. Sadece kendim için değil bu karttan almayı düşünen diğer arkadaşlarında kafasında birşeyler oluşsun diye istedim SS'leri. Sakın yanlış anlama bi 1440x900 olmasa da 1280x1024, DX9 gibi daha düşük çözünürlükte nasıl performans veriyor merak ettim

Bu testi yapmamım başlıca sebeplerinden birisi zaten diğer insanların kart ve sistem hakkında fikir sahibi olmaları. Zamanında az test aramadım az kafa yormadım nasıl bir sistem toplıyayım diye ki bütçe acayip sınırlıydı. Çeken bilir misali.

Far Cry'ı kopyaladım, Crysis Warhead testini bitirdikten sonra kurup onunda ss'lerini almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.