arkadaslar sapphire 4870 512mb ekran kartı aldım fakat hiç yüzüm gülmedi.sürekli oyunlarda kitlenme yapıyordu cok arastırıp sapphire firmasının yayınladıgı bios yenilemesini yaptım.kitlenmeler düzelti yalnız bir problem daha var.rivatuner ile baktıgımda 750 işlemci 900 ramler görünüyor.gpu tech programı ile baktıgımda ekran kartı işlemcisinin 750 den bir anda 500 düştügünü bir oyun actıgım da ise bir 750 bir 500 oldugunu görüyorum bu bir problemse ne yapmam gerekiyor.bilen arkaslardan yardım bekliyorum
arkds ekran kartı elektrik tasaruffu icin gpu nun hızını bos tayken 500 e dusurur bu tum ati ekran kartlarında boyledır yanı oyuna gırdıgınde ekran kartın 700 mhzde calısıcaktıtr korkucak bısy yok yanı hersy tasarruf icin masa ustune geldıgınde yıne 500 e duser yanı korkucak bısy yok kyflı oyunlar
cok tesekkür ederim arkadasım beni aydınlattıgın için
kardeş yukarda öbür arkadaşın belirtiği gibi panik yapma ekran kartı boştayken 500 mhz e düşüyor ati abi bizim elektirik faturasını düşünmüş yani
AYnen forever ati nedense elektrik 350 geldi anlamadım ama saol ATİ
quote:
Orjinalden alıntı: B zoN
AYnen forever ati nedense elektrik 350 geldi anlamadım ama saol ATİ
hocam yoksa ati kartları sizin evdemi imal ediyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme