Şimdi Ara

[SATILIK] Sapphire 6900 XT Nitro+ SE 6900XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILIK] Sapphire 6900 XT Nitro+ SE 6900XT

Kutulu, garantili, adıma faturalıdır. 2022 Ocak ayında itopyadan satın aldım.

Sıfırından bir farkı yoktur, özenle kullanılmıştır. Genellikle oyun oynadım, boş zamanlarda parasını çıkarsın diye mininge bıraktım.

İstanbul içi elden teslim tercihim, gelip test edebilirsiniz.

Not: Oyunlarda 60 70 dereceleri görebilen bu kart, mininge bıraktığım zamanlar yüzde 50'den fazla fan hızını ve yaz sıcağı dahil 45 dereceyi geçmemiştir. Parasını çıkarması için bilinçli bir kullanımla herkese öneririm.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 14999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlara satışlar fiyat yüksek gibi hocam sıfır mercler günlerce 14,5kya satıldı sarı sitede en tepe model diyebileceğimiz strix top modellerini 15kya satıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malesef yorumunuzu samimi bulmadım. Fiyat makul, ayrıca pazarlık sünnetir. Araştırmak serbest :) Daha uyguna garantisi olmayan yurt dışı kartlara bakabilirsiniz. Ayrıca strix toplarda kronik sıkıntılar var diye bazı yazılar okumuştum yabancı forumlarda. Güncel piyasada en ucuz xfx mercler 18 bin, sapphire nitro se'lerde 20 bin civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardinalhormon -- 24 Temmuz 2022; 23:5:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat makul bende de aynı üründen var tr garantili faturalı nokta hatasız bu ürünü bir xfx ile kıyaslayamazsınız.. hayırlı satışlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan @hardtroublee arkadaşımıza satılmıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.