Şimdi Ara

Sapphire 6900xt special edition 87 derece ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
6.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunuzun cevabı bende. bende 1 ayı aşkındır aynı kartı kullanıyorum evet kart sıcak calısmakta.

zaten porumda hepı topu 3-5 kişide bu kart bu version var.

gerisi bilip bilmeden 1 kaç kişi hariç boş konuşmakta.

10-12 gün kadar bende cebelleştim karttla.

Sonuç şu uv. yapıp ozel fan curve ayarı kullanmak. uv yı denen mı yapıyoruz kart aşırı boost hızlarına çıktığından karta verilen voltajda çok olunca ısınıyor kart. sistemim ve sistem resmim imzamda. tepemdede klima var 23-24 derece oda ısısı.

ben cpu çekirdek ve vram ısısından dertli değildim. hot spot bana göre aşırı ısınıyordu.

şu ayarları kullananın. bekleme konumundaki değerler.

oyun öncesi ve sonrası ssleride paylaşırım birazdan.

Sapphire 6900xt special edition 87 derece !

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Çıkarma odanı hergün benim gibi vileda+ çamaşır suyu+ makina ile geçmiyorsan gpu nin içine kadar toz işler.

Fan önerebilirim intake -exhaust için istenirse

Alıntıları Göster

Cok asiri kacmayan f/p model tavsiye alabilirim on taraf icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @` quaD.

benim kasa fanlarıda kotu max 1300 rpm donmekte cf değerleride iyi değil. gamepower kasa fanları işte.

ama arka egzosta bunu kullanmaktayım.

Memnunum tavsiye ederim. 14 cm lik yerin var ise 14 cm olanıda alabilirsiniz.

sorun bir nebzede olsa azalıcaktır.

Sapphire 6900xt special edition 87 derece !teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00115A) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/arctic-bionix-p120-pwm-12cm-kirmizi-siyah-gaming-kasa-fani-ar-acfan00115a.html
  • şimdi bende furmak denedim son surum. benımde ısı degerlerı asa yukarı senınle aynı gıbı. Fakat bfv ve rdr2 de bu değerlere asla cıkmıyor gpu 68 derecelerde filan. Bu gece BFv ve rdr2 oyunda ulaştığım max ısı değerleri sslerini atarım konuya.

Bu arada sizler 2 k da 0 mssaa aldığınız için bende aynı veriler doğrultusunda aldım ss 'tı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Ağustos 2021; 23:51:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

@` quaD.

benim kasa fanlarıda kotu max 1300 rpm donmekte cf değerleride iyi değil. gamepower kasa fanları işte.

ama arka egzosta bunu kullanmaktayım.

Memnunum tavsiye ederim. 14 cm lik yerin var ise 14 cm olanıda alabilirsiniz.

sorun bir nebzede olsa azalıcaktır.

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00115A) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/arctic-bionix-p120-pwm-12cm-kirmizi-siyah-gaming-kasa-fani-ar-acfan00115a.html

artic fan var yukarda onu öne çekip 2tane daha bunlardan alırsam rahatlar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

sorunuzun cevabı bende. bende 1 ayı aşkındır aynı kartı kullanıyorum evet kart sıcak calısmakta.

zaten porumda hepı topu 3-5 kişide bu kart bu version var.

gerisi bilip bilmeden 1 kaç kişi hariç boş konuşmakta.

10-12 gün kadar bende cebelleştim karttla.

Sonuç şu uv. yapıp ozel fan curve ayarı kullanmak. uv yı denen mı yapıyoruz kart aşırı boost hızlarına çıktığından karta verilen voltajda çok olunca ısınıyor kart. sistemim ve sistem resmim imzamda. tepemdede klima var 23-24 derece oda ısısı.

ben cpu çekirdek ve vram ısısından dertli değildim. hot spot bana göre aşırı ısınıyordu.

şu ayarları kullananın. bekleme konumundaki değerler.

oyun öncesi ve sonrası ssleride paylaşırım birazdan.

1100v yüksek değer ama ? 2400mhz için ?

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

standardı 1175 v ama ben tam stabiliteyi; saatler boyu, port royal, fire strike, time spy ve bfv multi 64 kısılık conquest de tam stabiliteyi bu değerler ile sağladım.

hatırladığım kadarı ile; 3440*1440 da full ultrada bfv de ve rdr2 de maximum gpu 210-230 watt arası çekiyor güç. Bu furmark testınde 332 watta kadar çıktı kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Ağustos 2021; 19:7:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

1100v yüksek değer ama ? 2400mhz için ?

Alıntıları Göster

Rahatlıkla volkan hocamızın değerleri ile kullanın, kendisi sanırım Tr de bu kartı en uzun süre kullanan kişi.

Nvidia olsa sorununu çözerdim de AMD ye çok uzağım uV de

@SAVIAR @MALİ MÜŞAVİR Arkadaşlarımızda sana AMD uV konusunda yardım edecektir.

Fan olarak Silent Wings 3 | F140MP v2 | Arctic Bionix | yeni gelmekte olan Phanteks T30, bunlarin haricinde fan bakmasın kimse. RGB isteyen F140MP v2 alıp üzerine Halo digital alır.

@s1Lv3r Gökhan dostum da çok uğraştı zamanı olursa baksın oda konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 22 Ağustos 2021; 19:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Volkan hocam red devil ayarlarım.
    1000mv power limit 250 mpt den limitledim.
    Kart kendisi 2400mhz kadar boostluyor.

Boşta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

@Volkan hocam red devil ayarlarım.
    1000mv power limit 250 mpt den limitledim.
    Kart kendisi 2400mhz kadar boostluyor.

Boşta.

Çok güzel değerler.

şu mpt programını indirdim ama nasıl kullanılıcağını anlıyamadım :P bende elle değerler girdim amd software programından.

• geeks furmak testi yaptım az önce. 4 dk açık bıraktım. gördüğüm max sıcaklık 67-82 derece oldu. fan hızı 3200 lerdeydi. benim kart 6900xt nitro+ se belki model bazında farklı olabilir.

bu arada ayarlada değiştirilmesini önerdiğiniz yer var ise tavsiyelerinize açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 22 Ağustos 2021; 22:54:16 >
  • @` quaD.

senin için bfv oynadım saatlerce kendi ayarlarımda buyrun sonuclar.

ortam klimalı 24 derece. sizin oda ısınıza gore kasa fan sayınız kasanıza göre bu değerler farklılık gösterebilir.

2 cı resımde Vram,cpu ve hot spot ısı degerlerini vede max cıkılan voltaj değerlerini kırmızı dikdörgene aldım.

anlıyan anlar artık.

bu en son verdiğim ss deki OSD y,de bir ben okuyabilirim sanıorım çünkü çok karışıkSapphire 6900xt special edition 87 derece ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Ağustos 2021; 23:49:4 >

• RDR 2 full and full 3440*1440 testlerınıde sabaha karsı verırırm. aynı bfv verılerını verdıgım gıbı.

sonuc olarak ne onu anlatmak ıstıyorum ben. kartın boostu 2365 mhz ama ayarlara dokunmadan standart bir kullanıcı bu kart ıle 2600 mhz ve ustu gorrebılıyor kart asırı boostluyor cok guclu kart. 2 adet 8 pin 1 adet 6 pinle beslenmekta bunun ayarıca pcı-e yuvasından aldıgı gucte var.

halıyle kart ısınıyor.

bu kadar basıt ve net.

nasıl dızgınlerız bu kartı ısınmamaı ıcın uv. ve ozel curve sıcaklık degerlerı skalası ıle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 23 Ağustos 2021; 17:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

geeks furmak testi yaptım az önce. 4 dk açık bıraktım. gördüğüm max sıcaklık 67-82 derece oldu. fan hızı 3200 lerdeydi. benim kart 6900xt nitro+ se belki model bazında farklı olabilir.

bu arada ayarlada değiştirilmesini önerdiğiniz yer var ise tavsiyelerinize açığım

3200 rahatsız etmiyormu hocam.ben 2000 rpme bile rahatsız oluyorumSapphire 6900xt special edition 87 derece ! 

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

3200 rahatsız etmiyormu hocam.ben 2000 rpme bile rahatsız oluyorum 

Alıntıları Göster

yuzde 75 sonrası benıde acıkca rahatsız etmeye baslıyor açıkçası. fakat benım su soğutma oyunlarda 3 fan 1800 rpm fılan donduğunden pekte farketmıyor bastırıyor ekran kartı rps sini. sonucta kulaklık var oyunlarda. oyun harıcıde. su programı kullanıp nomınal hatta sessiz denicek desibele ulaşıyorum.

oyunlarda kullandıgım degerler. ve masa ustu degerler.

oyunlarda full speeed üsteki ss

bekleme int gezınırken bir altındakı ss.

neyse ben sızler ıcın test verılerı ıcın bıtırdıgım % 87.2 deki rdr2 oyununa dalıp test sonuclarını alayım oyundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 23 Ağustos 2021; 0:0:26 >

• Devamı gelicek.

gpu saat hızlarına bakınız diye veriyorum bu ss leri.

gerisine 2600+ mhz bosstlamasına gerek yok kartı yormayın diye.

cozunurluk 3440*1440 full + full hepsi maximum seviyede oyun içi ayarlarda.

osd de en alt kırmızın 1 uastu turuncu degerkler gpu ile ilgilidir. cpu hot spot vede vram ısı degerlerıdır. wede o an ıcın gpu nun çektiği watt değerleridir.

1 altındakı ssd ve hdd ısı degerlerıdır.

SANIRIM BU KADAR ss yeterli. size yardımcı olabilmişimdir umarım.

cybrpunk 2077 yıde 2 gun sonra ss değerlerini veririm. Sapphire 6900xt special edition 87 derece ! Sapphire 6900xt special edition 87 derece ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 23 Ağustos 2021; 2:37:2 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.