Şimdi Ara

Sapphire 7850 mi Msi 7850 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıdaki gibi.. Tavsiyeleri bekliyorum oc li versiyonlar stokta kalmamış sapphirenin yoksa alacaktım teknobiyotikte ve vatanda.

• Msi
  • MSI al daha iyidir.
  • Sanalmarketimdeki Sapphire oc li versiyon 630 lira ? Neden böyle ? Sanal marketimden samsung 42d6500 almıştık.
  • MSI Sapphire referans model olduktan sonra fark etmez. Hangisi ucuz ise o tercih edilmeli. Lakin 7850'nin OC versiyonu denk getirilir ise uygun fiyata en iyi seçenek o olur.
  • MSI al.
  • Alabiliyorsan MSI'ı tercih et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narowal -- 18 Haziran 2012; 4:38:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • safir 7850 oc hizlialda var

http://www.hizlial.com/u30.013.1275.0163/sapphire-2gb-hd7850-oc-2gb-gddr5-256bit-mdp-hdmi-16x-pcie-30-ekran-karti

msi al diyen arkadaslar nereden alacaz bir de link atarsa iyi olur esas o stoklarda kalmamis.msi al diye sunu diyorsaniz alakasi yok yani ikisi de oc'de ayni hiza cikiyor fazla para vermeye gerek yok safir referans degil cift fan.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-ati-hd7850-power-edition-oc-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-r7850-power-edition-2gd5-oc.html

• msı tercih et derim
  • Hızlıalı kimse tercih etmiyor büyük ihtimal msi ocsiz versiyonu alıcam zaten anakartla da uyumlu olur bekli. Afterburner programını sevdim ben.
  • hangisi ucuzsa onu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu düz vites şunu al diyen arkadaşlar yanlarına birer de açıklama ilave eder iseler biraz daha iyi olur kanaatindeyim.
  • Seninde mi kafa karışık ? :D
  • İki kart arasındaki tek fark soğutma bildiğim kadarıyla ikisi de stok pcb kullanıyor.Tf3 hem daha sessiz hem daha serin olduğu için tercih edilmeli.Novada var şu anhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8343
  • bende sapphire var kombustorla 10dk lık testte 68 dereceyi geçmedi ve stok voltajla core clock 1100mhz gayet stabil çalışıyor saatlerce bf3 oynadım ne 68 dereceyi geçti ekran kartı nede stabilize sorunundan dolayı takılma vs bişey oldu. gayet iyi ayrıca fan seside %60 dan sonra duyuluyor ancak. hem bnm kasam mid tower 40 50 liralık bi kasa sadece bi fan var kasa arkasında 120mm lik ve bu yaz sıcagında bile 68 derece gördü max. düşün daha iyi bi kasada ve daha serin bi havada 60ı geçmez sanıyorum. voltaj ayarı açamadım ben msi afterburnerda onu açabilsem 1250 görücem büyük ihtimal ama açamadım bi türlü
  • Novadaki niye bu kadar ucuz ? Abi kafam çok karıştı ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: armoredsaint

Novadaki niye bu kadar ucuz ? Abi kafam çok karıştı ya :D

Aynısını eksen bilgisayardan 581 liraya aldım beklerseniz 2 haftada falan stoklara geliyor 1-2 tane kart.
  • her nekadar ikiside aynı hızda olsada msi kalitesiyle iyidir
  • Oc li mi önerirsiniz ocsiz mi alacam birazdan
  • Nereden alacan birazdan?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.