Şimdi Ara

Sapphire Amd Radeon HD4850 1GB 256Bit GDDR3 NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler İntel Core i7 920 2.67 Ghz işlemci
    8 Gb ram
    Msı 7593 Anakart
    Sanırım 430 Watta High Power Güç kaynağım var buna nasl bir ekran kartı alırsam 2 3 yıl beni götürür ?
    Sapphire Amd Radeon HD4850 1GB 256Bit GDDR3 bu ekran kartı yeterlimidir yada nasıl bir ekran kartı önerirsiniz en fazla 300 tl verebilirim :( Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

• hsyn17 kullanıcısına yanıt
    ne beklediğinize bağlı ama 300 TL varsa 4850 yerine 2.el 7850 öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

ne beklediğinize bağlı ama 300 TL varsa 4850 yerine 2.el 7850 öneririm
    @dismissed_fear Hocam pc'yide 2.el aldım ekran kartı sıkıntılı çıktı gene 2.elde sıkıntı çıkar diye korkuyorum ya bu sistemler iyi oyunları oynamak mümkün diye düşünüyorum sağlam giden bir ekran kartı arıyorum işte bit olayı kafamı karıştırıyor ama anladığım kadarıyla bit ekran kartı performansını etkilermiyor bana en fazla 250 300 tl civarlarında en iyi ekran kartını önerebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn17

@dismissed_fear Hocam pc'yide 2.el aldım ekran kartı sıkıntılı çıktı gene 2.elde sıkıntı çıkar diye korkuyorum ya bu sistemler iyi oyunları oynamak mümkün diye düşünüyorum sağlam giden bir ekran kartı arıyorum işte bit olayı kafamı karıştırıyor ama anladığım kadarıyla bit ekran kartı performansını etkilermiyor bana en fazla 250 300 tl civarlarında en iyi ekran kartını önerebilirmisiniz ?

hd7850 den dusuk kart almamaya calisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

quote:

hd7850 den dusuk kart almamaya calisin.

Alıntıları Göster
    @By_KeReMM Hocam onun fiyatıda çok fazla yüksek :(http://forum.donanimhaber.com/m_85506565/tm.htm burdaki kart nasıl işimi görürmü benim ?

bütçeyi biraz zorlayıp 650 ti boost alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl_marx

bütçeyi biraz zorlayıp 650 ti boost alın
    350 Lira çok be usta beni fazla aşar o :( @ask_olcer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    walla beni dinlersen biraz daha sabret biraz daha biriktirip al 650 ti boosttan aşagı karttan bu saatten sonra birşey beklemeyin..
  • quote:

350 Lira çok be usta beni fazla aşar o :( @ask_olcer
    Bende hd 4850 kullanıyorum alalı 6 sene oldu o zamandan beri kullanıyorum oyunları açıyor ama artık düşük ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum driver desteği de bitti. Arkadaşların da dediği gibi güncel kartlara bakın hd 7000 ve gtx 600 serisinden aşağı kartlara bakmayın bir kaç sene götürmesini istiyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeDeX_114

Bende hd 4850 kullanıyorum alalı 6 sene oldu o zamandan beri kullanıyorum oyunları açıyor ama artık düşük ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum driver desteği de bitti. Arkadaşların da dediği gibi güncel kartlara bakın hd 7000 ve gtx 600 serisinden aşağı kartlara bakmayın bir kaç sene götürmesini istiyorsanız.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar anlıyorumda dediğiniz kartların hepsi 400 lira civarı benim max 300 tl bütçem var o yüzden o fiyatlarda en iyi kartı söyleseniz :( Ama para bulabilirsem 650 ti boost yada Hd 7850 Alıcam :/

• quote:

Arkadaşlar anlıyorumda dediğiniz kartların hepsi 400 lira civarı benim max 300 tl bütçem var o yüzden o fiyatlarda en iyi kartı söyleseniz :( Ama para bulabilirsem 650 ti boost yada Hd 7850 Alıcam :/

Alıntıları Göster
    2 nci el 6870 alabilirsiniz formda 200 tl civarında satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

2 nci el 6870 alabilirsiniz formda 200 tl civarında satılıyor

Alıntıları Göster
    2.el üründende korkuyorum hocam pcyi aldım ekran kartı sıkıntılı cıktı :S
    hocam arkadaşlar doğru söylemişler sisteminiz güzel 4850 takarsanız öldürürsünüz o sistemi. İkinci elden de korkuyorsanız tek çareniz minimum bi 7850 almak. En az 2 gb olanı tercih edin artık çünkü 1 gb lar tarih olmaya başladı güncel oyunlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

hocam arkadaşlar doğru söylemişler sisteminiz güzel 4850 takarsanız öldürürsünüz o sistemi. İkinci elden de korkuyorsanız tek çareniz minimum bi 7850 almak. En az 2 gb olanı tercih edin artık çünkü 1 gb lar tarih olmaya başladı güncel oyunlarda.
    Peki hocam 2 el 7850 Alsam siteden falan sence sorun yaratıırmı bana?
    Bilemiyorum kartın nasıl kullanıldığını tamir gördü mü görmedi mi garantiye gitti mi gitmedi mi bi sürü etken var ikinci elde. Ben ikinci el ekran kartı almam ama alıpta hiçbir sorun yaşamayan bir sürü insan var bu tercih meselesi sonuçta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravencarnage -- 13 Ocak 2014; 17:22:02 >
  • quote:

Beyler İntel Core i7 920 2.67 Ghz işlemci
    8 Gb ram
    Msı 7593 Anakart
    Sanırım 430 Watta High Power Güç kaynağım var buna nasl bir ekran kartı alırsam 2 3 yıl beni götürür ?
    Sapphire Amd Radeon HD4850 1GB 256Bit GDDR3 bu ekran kartı yeterlimidir yada nasıl bir ekran kartı önerirsiniz en fazla 300 tl verebilirim :( Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

sene 2014.

tabıkı ekran kartı satın almak butcemıze cebımıze gore.
    fakat bu zmanda bu kart nasıl demek abesle iştigal.
    sonuç olarak.
    bu kart fazla waat ceker fazla ısı sorunu olur. dx 11 kartı degıldır.
    bu zmanda bu kart heleki o paralara hatta alınmaz. bu kartın 2 cı elı 100 tl cıvarındadır.

bırak 2-3 yıl goturmeyı benım kartlar bıle 2-3 yıl götürmez.
    bu namussuz teknolojı busekılde maalesef.

en uygun fıyata 2 cı el yada sıfır sapphıre hd 7770 dd5 1 gb kart satın almaya bakınız.
    kolay gelsın.

• Herkes hd 7850 veya gtx650ti boost onermis ama arkadasin psu'ya dikkat eden oldu mu? 430 watt diyor, ben olsam hd7770 ile bile kullanmam onu. Once guc kaynagi degismeli.. Hd 4850 falan da agir gelir ona. Eger guc kaynagi ayni kalacaksa hd 7750 gibi dusuk guc tuketimi olan kartlar tercih edilmeli. Ayrica gtx 660 bence o sisteme gidecek en ucuz ve guzel ekran karti olur. İkinci elde 350ye falan bulunur ayrica 450 watt seviyesinde psu ihtiyaci var 430 ile calisir muhtemelen.. Eger resetler kitlenmeler olursa psudandir ucuz yollu bir 500 watt alinabilir gunu kurtarmalik. Son olarak ikinci elden korkmamak lazim, dikkat edin sadece aldiginiz kisinin guvenirligine ve kartin cok eski olmaasina ve tamir gormemis durumda olmasina :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 14 Ocak 2014; 13:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

8 Gb ram
    Msı 7593 Anakart

sene 2014.

sonuç olarak.
    bu zmanda bu kart heleki o paralara hatta alınmaz. bu kartın 2 cı elı 100 tl cıvarındadır.

en uygun fıyata 2 cı el yada sıfır sapphıre hd 7770 dd5 1 gb kart satın almaya bakınız.
    kolay gelsın.

Ben oyun oynamiyim o zaman ya :D

Hahah hatta satıyorum suan kardesim memnunum diyebilirim ama arkadasların dediği gibi bendeki 512mb ve gddr3 olanı suan piyasada gddr5 ve 1gb olan versiyonları mevcut dx11 oyun oynamayacaksan ki sanırım bu olay sadece crysis 3 de var... 4 senedir DX11 OLMAYAN KART ALINMAZ OYUNLAR DESTEKLENMEZ dendi dendi 4 senede oyun desteğine bak 3-5 tane... bence az daha gideri var :) orta karar bir oyuncuya ucuza güzel performans :) HD7770 fiyat zorlanırsa güzel seçenektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

8 Gb ram
    Msı 7593 Anakart

sene 2014.

sonuç olarak.

kolay gelsın.

Ben oyun oynamiyim o zaman ya :D

Hahah hatta satıyorum suan kardesim memnunum diyebilirim ama arkadasların dediği gibi bendeki 512mb ve gddr3 olanı suan piyasada gddr5 ve 1gb olan versiyonları mevcut dx11 oyun oynamayacaksan ki sanırım bu olay sadece crysis 3 de var... 4 senedir DX11 OLMAYAN KART ALINMAZ OYUNLAR DESTEKLENMEZ dendi dendi 4 senede oyun desteğine bak 3-5 tane... bence az daha gideri var :) orta karar bir oyuncuya ucuza güzel performans :) HD7770 fiyat zorlanırsa güzel seçenektir...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ya gtx650ti boost Yada 7850de karar kıldım diğerlerini herkes çok kötüledi bunlardan 2sinden birini almaya dikkat edicem psu kaldırmazsa mecburen psuyuda değiştiricem :(

• hd 7750 ekstra güç girişi istemez vede ucuzdur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.