Şimdi Ara

Sapphire Ati 9800Pro 4x Agp'de çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Asus A7v333 anakartı var, agp si 4x, 9800 pro ekran kartı alacağım, fakat ekran katında 8x yazıyor aşağısı yazmıyoı , benim anakartımda çalışır mı ?
    Bilenleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senerdagasan -- 31 Ocak 2005, 1:30:14 >

• Çalışır.9800 pro hem 4x hemde 8x destekli.
  • bu soru çok soruldu ama 8x ekran kartları 4xlik anakartlarda çalışır.
    ve son olarak sistemin eski olduğundan o kartın hakkını vermez ona göre al.

mesela bende sistem aşağıda ve cs:s de 30 fps alırken arkadaş iyi bir işlemlecide fx5200 ile 80-100 fps alıyor yani nfs2 yi ağırçekim oynarsan şaşma diye söylüyorum aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 31 Ocak 2005, 1:36:09 >
  • %5 lik bi performans düşüklüğü alırsın.
  • Ya aslında % 5 lik bir kayıbı göze alabilirim, sistemim Amd 1800, 768Mb Ram , netten çok baktım bazı kartlar için 4x/8x yazmışlar, ama bunun için yazmamışlar, ben de kıllandım, çalışsın da kayıbı göze alalım Mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler
  • Tüm agp 8x kartlar 4x 'de çalışır mı ? Böyle bir genelleme yapabilir miyiz?
    Mesela , Leadtek A6600 GT TDH (AGP Versiyonu) ??
    Bu iki karrttan birisini alacağım o yüzden soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senerdagasan -- 31 Ocak 2005, 2:03:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _phoenix_

%5 lik bi performans düşüklüğü alırsın.

%5 değilde %1den az bi fark oluyor...%5 çok abartı olmuş..
  • tam hatırlamıyorum ama voltaj ile alakalı bir durum vardı... kartın yanması falan... bir arat istersen...
  • agp8x ve 4x 1.5v öncesi ise 3.3v olduğu için uyumsuzdur ancak Agp8x kartlar agp4x olarak sorunsuz çalşır 1.5v ile...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.