Şimdi Ara

SAPPHIRE ATI HD 3650 256MB GDDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,bu ekran kartı crysis,bioshock,call of duty 4,Assassin's Creed ve Lost Planet gibi oyunları takılmadan oynatır mı?Bu ekran kartı ile Asus m2a-vm anakart uyum sorunu yaşatır mı?Bu ekran kartı için kaç watt'lık psu lazım?Çünkü şimdiki psum 200watt'lık ne yazık ki,ama değiştirecem.Herkese iyi günler dilerim.Teşekkürler şimdiden.

• Bu kartın incelemesini forumda yapmıştım cod4 ve crysis de incelemede bulunuyor, bu arada güç kaynağın muhtemelen yetmeyecektir sisteminin toplam harcadığı güçü bu linkten hesaplayabilirsin.http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

HD 3650 ile ilgili performans incelemesi için link http://forum.donanimhaber.com/m_21898119/mpage_1/key_//tm.htm#21898119

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 26 Mayıs 2008; 14:03:57 >

• o kartı almanı pek tavsiye etmem fiyat limitin nedir ona göre tavsiye yapalım...

bu arada o psu da değişecek tabi
  • o fiyata 9600 gt ler var axle 9600gt 145 dolar mesela
  • elimde sadece 130 ytl var,ne yazık ki,ekran kartı içinde 350watt'lık psu yeter herhalde diye ümit ediyorum,sanıyorum,umuyorum.Birde asus m2a-vm anakarta nvidia ekran kartı uyar mı ki.benim anakartım nvidia ile bir uyumsuzluğu olmazsa o zaman ben nvidia 9600 gt alıyım.bende diorum benim anakart nvidiayı desteklemez diye almıyodum.herkeze teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crysis_61_41 -- 26 Mayıs 2008; 14:33:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crysis_61_41

elimde sadece 130 ytl var,ne yazık ki,ekran kartı içinde 350watt'lık psu yeter herhalde diye ümit ediyorum,sanıyorum,umuyorum.Birde asus m2a-vm anakarta nvidia ekran kartı uyar mı ki.benim anakartım nvidia ile bir uyumsuzluğu olmazsa o zaman ben nvidia 9600 gt alıyım.bende diorum benim anakart nvidiayı desteklemez diye almıyodum.herkeze teşekkürler.

nvidia yı desteklmez diye bişey olmaz .. 9600gt alabiliyorsan al tabi.. psu ya gelince gerçek bir 350 wat alabilirsen yetebilir.. ( fps marka mesela )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.