Şimdi Ara

Sapphire Ati Radeon 4870 sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sapphire Ati Radeon 4870 aldık . Sorun çok ısınması.Masaüstü sıcaklığı 80 derece. Riva turner programıyla fan hızını kontrol edemiyoruz. Sanki program desteklemiyor gibi geldi bana. 3870 kartım varken istediğim fan hızını ayarlayabiliyordum. Ayrıca kart çok ısınmasına rağmen fan düşük hızda çalışmaya devam ediyor. 10 dk oyun oynadık sıcaklık 90 lara geldi . Daha fazla oynamayıp kapatmak zorunda kaldık.
    Acaba ekran kartlarının fan hızını kontrol edebileceğimiz başka bir program var mı ?

2. sorum ise catalyst'in ram hızını 900mhz olarak göstermesi ... hadi 2x 900 desen 1800 mhz ... 3600 den bahsediliyor ... mhz lerim nerdeeeeeeeee

Teşekkürler ...

• fan hıznı artırmayı burdan öğrene bilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_24402595/tm.htm

ddr5lerde 4 ile çarpılıyor bildiğim kadarıyla
  • 900 X 2 DEil

900X4 Oluyo hepsiburada.comda üründe öle yazıyo 900x4 3600 mhz die

sıcaklığı bilmiyorum
  • Teşekkür ederim . çok hızlısın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

fan hıznı artırmayı burdan öğrene bilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_24402595/tm.htm

ddr5lerde 4 ile çarpılıyor bildiğim kadarıyla

Hocam süpersin verdim %100 ü oda ısındı :D şimdi normale döndü... çok sağol ... moraller 0 dı .şimdi tavan yaptı :D

herkese benden çayy :D
  • eyw. görevimiz kardeşim ama bi çayada hayr demem
  • oyundan çıkmana gerek yoktu ben kaynama noktasına getirip o şekilde oynamaya devam ediyorum
  • 130 derecede stabil calisiyormus diye duydum 90 da cabuk caymissiniz ama manuele aldiktan sonra %40 la rahat oyun oynarsiniz %100 cekilmez.
  • noval gine bişi sorucam ama kesinlikle alay değil ciddi bi soru 100 dereceye falan gelince şöle hafif bi pcb,transistör kokusu falan oluşuyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

130 derecede stabil calisiyormus diye duydum 90 da cabuk caymissiniz ama manuele aldiktan sonra %40 la rahat oyun oynarsiniz %100 cekilmez.

o kadar parayı verince ısınıp sanki gözümün önünde eriyecekmiş gibi olması evlat acısı gibi koyuyor :D şimdi % 40 larda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

noval gine bişi sorucam ama kesinlikle alay değil ciddi bi soru 100 dereceye falan gelince şöle hafif bi pcb,transistör kokusu falan oluşuyormu ?

ısınınca devrelerin kokması normal bildiğim kadarıyla. ama yanık kokusu normal değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.