2 gün önce aldım.ekran kartını taktım drıverını yukledım cs 1.5 i internetten oynamak ıcın gırıdıgımde beklemedıgım bı problemle karsılastım.onceden 64 mb ekran kartıyla oynadıgım oyunda hıc yasamadıgım sılahın tutuklu kalması,yururken saga sola donememe,takılmalar,donmalar olması gibi şeyler karsıma cıktı ??Nedeni ne olabılır ?? 2 gündür bunu arastırıyorum bi yardım :S:S:S
yok mu yardım edecek ???? =/
sistem bileşenlerinin hepsini yazar mısın?
quote:
Orjinalden alıntı: Lordbesiktasli
2 gün önce aldım.ekran kartını taktım drıverını yukledım cs 1.5 i internetten oynamak ıcın gırıdıgımde beklemedıgım bı problemle karsılastım.onceden 64 mb ekran kartıyla oynadıgım oyunda hıc yasamadıgım sılahın tutuklu kalması,yururken saga sola donememe,takılmalar,donmalar olması gibi şeyler karsıma cıktı ??Nedeni ne olabılır ?? 2 gündür bunu arastırıyorum bi yardım :S:S:S
kardes bana o ekran cartının setubunu link olarak yollayabilirmisin. bende aldım aynısından donanımı pc gordu ama suanda donma yapıyor.. ekranı dalgalandırıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme