Şimdi Ara

Sapphire HD 3850 Aldım Ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Vatan Computer'dan Sapphire HD 3850 aldım fakat kartın görünümü tamamen sitede verilen resimden farklı. Acaba farklı bir versiyonumu çıktı diye internette gezindim ve Sapphire in ana sayfasından ekran kartlarına baktım(HD3800 serilerinin hepsine) fakat bulamadım. Sapphire nin bile sayfasında yer almayan bir kartı nasıl almayı başardım bilmiyorum, gerçekten çok ilginç. Acaba bu model hakkında bilgisi olan var mı? Resimleri linklerle verdim, bu arada kartı bilgisayardan çıkarmaya korktum, çünkü oturtmak baya zor oldu bir daha çıkarsam geri takamayacağımı düşündüm :) . Bu yüzden takılı olduğu yerden çektim ama yinede anlaşılır bir fotoğraf olduğunu düşünüyorum(fan çok farklı zaten anlayacaksınız).
    Resimler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertmr -- 15 Ekim 2008; 20:55:56 >

• 3 gün önce sipariş ettim bugün elime geçti seninkinin aynısı
  • Bu işte bir gariplik yokmu peki, Sapphirenin ana sayfasında bile yok.
  • soğutucu değişik evet benim sirariş ettiğim de bu
    http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd3850-334-6341.html

soğutma iyi diğer modellere göre
  • Vatana ve Sapphire'in forum sayfasına mesaj attım ordan cevabı bekliyorum. Soğutucu banada iyi geldi ama sanki performansı yeterli değilmiş gibi geldi bana, inşallah yanlış düşünüyorumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertmr

Vatana ve Sapphire'in forum sayfasına mesaj attım ordan cevabı bekliyorum. Soğutucu banada iyi geldi ama sanki performansı yeterli değilmiş gibi geldi bana, inşallah yanlış düşünüyorumdur.

valla ben kırmızı soğutuculu model gelmediği için sevindim

saphirenin 3 soğutucu tipi var 3850 için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.