Şimdi Ara

## SAPPHIRE HD 3870 ve HD 3850 ÇIKTI ! ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emosh
    hadi ya bu da gelcekse gelsin 7600 gt mi satcam müşteriler sırada bekliyor Allah allalh adamı sinir etmeyin verin şu kartları 200 dolardan 2 adet alıyım crossfire hesabı coşalım ;) yoksa 8800 gt alırım Ati aklını başına al !!! 300 dolar fiyat çekersen batarsınnn

valla öyle yaw.. 8800 GT yi bile nerdeyse 300$ dayandırmış bizim satıcılar el insaf be.. Daha dün 270$ dan piyasaya girdiydi kimimiz 250$ ye kadar bekliyordu... Bakalım ATI nin bu karlarında olay nasıl. Yine çift slot kaplayan koskoca fan tasarımı ilk işi batıran.. Baksınlar 8800 GT ye ders alsınlar. Allah bilir bu ATI nin yeni kartlarına bilmem kaç Watt güçte lazım olur... ATI kullanıcılarını anlıyorum ama yani bu sessizlikleri, driver konusunda suskunlukları insanı çileden çıkarıyor. Artık 8800 GT ile (ayrıca sık sık güncel driverları ile) çoğu oyuncuyu Nvidia tarafına kaybedecek aklını başına alsın...

• Piyasadaki tüm kartlar dx10'nun hakkından geldide bi dx10.1 kalmıştı zaten 30 fps ile zor dx10 oynatıyolar şu anki kartlar önce bu 30 fps barajı aşılsın ondan sonra dx10.1 gelsin.
  • HD 3730 isteriz, HD 3730 isteriz!
  • Ben de anlamıyorum şu ati'ci nvidia'cı olayını.Marka fanatikliği sonucunda kar eden bu firmalar, zarar eden ise bizler oluyoruz.LINEBACKER'ın da söylediği gibi hangisi f/p olarak daha iyiyse tercihimizi ondan yapmamız gerekir diye düşünmekteyim.Benim de baştan beri ati ve amd'ye karşı bir sempatim olmasına karşın eğer bu kartlar 8800gt'yi f/p olarak geçemezlerse tek kuruş vermem.Aynı şekilde işlemci ve diğer parçalar için de geçerli bu söylediklerim.Bu fanatikliğin sonucunda zararlı çıkan yine biz oluyoruz, bence bu konuya biraz daha özen göstermemiz lazım.
  • Bence Aralık ta çıkacak Geforce 9 serisini beklemek!!!!
  • "Patlar, yanar" vs.

Geleceği de görebiliyorsunuz, anladığım kadarıyla?
  • ben bekliyorumda neyi beklediğimide bilmiyorum neredeyse 8800gt almak üzereydim vazgeçtim elbet benim aklıma yatan bi kart çıkar bende alırım yoksa kartım şuanki oyunarı yüksek çözünürlükte açtıktan sonra problem değil crysis i de fazla beğenmedim oynamacağım bir oyun içinde kart değiştiremem beklemeye devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimant

Bence Aralık ta çıkacak Geforce 9 serisini beklemek!!!!

biraksaniz yaza kadar beklesek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

"Patlar, yanar" vs.

Geleceği de görebiliyorsunuz, anladığım kadarıyla?

çok komik ...
  • crysis çıktı artık beklemek nereye kadar herkes bu oyunu bekliyordu, o da geldi artık.
  • kartları duvara süs olarak asmak lazım çok güzel görünüyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merc4eve

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

aticilere hayirli olsun

umarim max 240+ kdv gibi bir fiyattan gelir turkiyeye yoksa gene f/p bazinda zarar edicek alanlar

Anlayamıyorums eni ceof, sanki kart çok dandik, orta sınıf bilmemne bir kart birde 240$ diyosun. Gerçi sana kalsa 150$ dan girse piyasa anca o zaman rakip olabilir 8800GT ye

259+ kdv den gt alinabilirken

bunu almak bu fiyata mantikli olmuyor

• quote:

quote:

quote:

aticilere hayirli olsun

umarim max 240+ kdv gibi bir fiyattan gelir turkiyeye yoksa gene f/p bazinda zarar edicek alanlar

Anlayamıyorums eni ceof, sanki kart çok dandik, orta sınıf bilmemne bir kart birde 240$ diyosun. Gerçi sana kalsa 150$ dan girse piyasa anca o zaman rakip olabilir 8800GT ye

Sanki kart eline geçti OC ladın falan filan halada GT ile kıyaslıyosun. Dikkat et seninde sonun Leadtek gibi olmasın ....

• quote:

quote:

quote:

aticilere hayirli olsun

yinede HD 3870 ve HD 3850 için fiyat konusunda bşeyler yapmalılar. 8800 GT bile 270$ da piyasaya girmişken HD 3xxx leri 300$ ve üstü maplağlara vermeleri akıllıca olmaz. Belki arkadaş bunu demeye getiriyordu. Yani GT den teknoloji olarak tasarım güç-ısı konusunda üstün daha iyi olsun tabi performans olarakta, tamam ok. 300$ aşağı inmesinler. Yoksa milleti aptal yerine koymuş olurlar.. Gerçi ATI HD 3xxx ile tek DX10.1'miz var diyor ama o da DX10 nun neyini gördükkide şimdi bu çıktı bir şey ifade etmez kanımca... Bu arada CeOfFuture/ GT nin fiyatı 259$ seviyesini gördümü yaw iyi demek düşünüldüğü gibi 250$ kadar yolu olacak...

• ATi'yi pek sevmesemde bu kartından umutluyum nedense.İnşallah bekleyenlerin istediği gibi bir performans verir
  • Kartlar güzel .sulu
  • su 259$+kdv den 8800GT yi nerden aldiginiz solesiniz de biz de bilsek :) teknofiyat 400 ytl den assasini bulamadi garibim :)
  • HD 3870 ne kadar da x1950xtx 'i anımsatıyor.hey gidi günler hey.fiyat bence mutlaka 300$ 'ın altında olmalı.bu kart 8800gt gibi
    o.c. özürlü olmayacaktır.(umarım)
    eğer uygun bir fiyattan çıkarsa 250$ ..vb... alabilirim. tabi aceleye gerek yok TR 'de satışa çıktıktan sonra hemen saldırmamak lazım
    önce aceleci arkadaşlar alsınlar testlerini paylaşsınlar ondan sonra karar vermek iyi bir yol olacaktır...

@ TuJue @ haber için teşekkürler.

• fiyatı iyi olursa ve o.c kapasitesi iyiyse kartın iyi tutulur. x19.. serisi gibi.
  • ya ne bileyim bana bu kartlar garip geliyor

yani boyle oldu bittiye geldi gibi birden ckti kartlar

performans olarakta nvidia 8 serisine esitler

bu durumda ati nvidia nin 1 seisine karsi 2 seri kart cikarmis oldu(hd 2xxx ve hd 3xxx)

ya nvidia gf9 serisini tanitsa ne olacak
    anlamadim gitti ne oluyor atiye!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.