Merhabalar arkadaslar.Bilindigi gibi ATi'nin beklenilen yeni nesil kartlari olan HD 3870 ve HD 3850'in ilk resimleri az once cikti, buyrun Sapphire'in HD 3870 ve HD 3850 kartlarina birlikte goz atalim
HD 3870 modelinde GDR4 0.7ns hizinda bellekler kullanilmis, bu bilgi de elimize gecen ilk test sonuclarinda HD 3870'in belleklerinin neden bu kadar hizli oldugunu aciklamis oldu.
HD 3870
HD 3850
aticilere hayirli olsun
umarim max 240+ kdv gibi bir fiyattan gelir turkiyeye yoksa gene f/p bazinda zarar edicek alanlar
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
aticilere hayirli olsun
umarim max 240+ kdv gibi bir fiyattan gelir turkiyeye yoksa gene f/p bazinda zarar edicek alanlar
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
aticilere hayirli olsun
atici kalmadı etrafta herkes 8800gt e geçti baksana kimsede ses yok
quote:
Orijinalden alıntı: .:SASU:.
quote:
aticilere hayirli olsun
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: .:SASU:.
quote:
aticilere hayirli olsun
büyük konuşmamak lazım daha kart tr gelmedi
quote:
quote:
aticilere hayirli olsun
Alıntıları Göster
ben ati ciydim bu zamana kadar cünkü ati 19xx serilerinde cok iyiydi ama su an nvidia cıyım anlayacağnız hangisi iyi ise ucuz ve performanslı ile o nun tarafındayım zaten amacımızında bu olması gerekmiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs
ben ati ciydim bu zamana kadar cünkü ati 19xx serilerinde cok iyiydi ama su an nvidia cıyım anlayacağnız hangisi iyi ise ucuz ve performanslı ile o nun tarafındayım zaten amacımızında bu olması gerekmiyor mu ?
Alıntıları Göster
cı ci noluyor ben onu anlamıyorum yaa.
hangisi daha ucuza daha iyi perf weriosa onu alacan bitti
quote:
Orijinalden alıntı: LINEBACKER
Alıntıları Göster
hadi bakalım
quote:
Alıntıları Göster
Gördük sonunda benim canavarı Çok şekil duruyo yahu ...
quote:
quote:
aticilere hayirli olsun
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: .:SASU:.
quote:
aticilere hayirli olsun
kalmaz mı birazdan gelir malum kişi. Hatta 3d mark skorlarını da verir
quote:
Alıntıları Göster
budur işte
quote:
Orjinalden alıntı: LINEBACKER
artık 7600gs zevk vermiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
aticilere hayirli olsun
quote:
aticilere hayirli olsun
Anlayamıyorums eni ceof, sanki kart çok dandik, orta sınıf bilmemne bir kart birde 240$ diyosun. Gerçi sana kalsa 150$ dan girse piyasa anca o zaman rakip olabilir 8800GT ye
quote:
Orijinalden alıntı: ibraxi
budur işte
quote:
Orjinalden alıntı: LINEBACKER
artık 7600gs zevk vermiyor...
Alıntıları Göster
Hala kabul etmiyorsunuzya ben onu anlamıyorum, her şey FPS değil, bu taa 59XX ve 98XX kıyaslamasından beri böyle, Nvidia bir kaç FPS öne geçmek için her türlü hinliği yapar ve geçer, ama görüntü kalitesinde ATİ her zaman oyuncuların tercihi olmuştur.
quote:
Orijinalden alıntı: alattin_nuri
hadi bakalım
Alıntıları Göster
8800 Gt daha performanslı ama 10.1 olayı yok.Ati bu kartları 10.1 dahil veriyor.Benim anlamadığım halen neden bir gelişme yok.Yani 8800 Gt alsak mı almasak mı.Anlamadım gitti ?Herhangi bir driver da yok ortalıkta.Bazı arkadaşlarla görüştüm 10.1 hikaye diyor.Bu konuda Microsoft ve kart yöneticileri de sessiz.benim anlamadığım şimdi 8800 Gt alırız da driver çıkmazsa 10.1 de 8800 GT milletin elinde patlar mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Penryn
8800 Gt daha performanslı ama 10.1 olayı yok.Ati bu kartları 10.1 dahil veriyor.Benim anlamadığım halen neden bir gelişme yok.Yani 8800 Gt alsak mı almasak mı.Anlamadım gitti ?Herhangi bir driver da yok ortalıkta.Bazı arkadaşlarla görüştüm 10.1 hikaye diyor.Bu konuda Microsoft ve kart yöneticileri de sessiz.benim anlamadığım şimdi 8800 Gt alırız da driver çıkmazsa 10.1 de 8800 GT milletin elinde patlar mı ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimant
10.1 de 8800 GT milletin elinde patlar mı ?
PATLAR
quote:
Orijinalden alıntı: Gündoğdu
quote:
PATLAR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Gündoğdu
quote:
PATLAR
O ZAMAN 8800 GT ALANLAR YANDI MI ? !!!!
quote:
quote:
quote:
PATLAR
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
PATLAR
O kadar abartmayalımda, sadece zamanında bekleyin bakın kart çıkmadan yapılan yorumlara kanmayın diyenleri dinlememenin cezasını çekerler biraz ...
quote:
quote:
quote:
PATLAR
Alıntıları Göster
deyimlere bak yandımı patladımı noluyonuz beyler abartmayın
quote:
deyimlere bak yandımı patladımı noluyonuz beyler abartmayın
Alıntıları Göster
hadi ya bu da gelcekse gelsin 7600 gt mi satcam müşteriler sırada bekliyor Allah allalh adamı sinir etmeyin verin şu kartları 200 dolardan 2 adet alıyım crossfire hesabı coşalım ;) yoksa 8800 gt alırım Ati aklını başına al !!! 300 dolar fiyat çekersen batarsınnn
quote:
Orijinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs
+kesinlikle burdaki yaşananlara en güzel cevab oolmuş herkesde bu zihniyetle yaklaşırsa dah az zarra ederiz yoksa bu adamlar bizi soyacak haberiniz olsun beni demedi demeyin SOYACAKLAR
quote:
Orijinalden alıntı: Velasew06
hadi ya bu da gelcekse gelsin 7600 gt mi satcam müşteriler sırada bekliyor Allah allalh adamı sinir etmeyin verin şu kartları 200 dolardan 2 adet alıyım crossfire hesabı coşalım ;) yoksa 8800 gt alırım Ati aklını başına al !!! 300 dolar fiyat çekersen batarsınnn
Alıntıları Göster
Performans olarak bilmem ama bu kartlar görüntü itibariyle 8800GT ye, hatta diğer 8800 lere on basar. Kullanılan soğutucular da çok kalite duruyor. 3850de tek slot soğutucu var aynı 8800GTde olduğu gibi ama bunun soğutucusu çok daha fazla kalite hissi veriyor, 3870 inkinden bahsetmeme bile gerek yok sanırım, 1950XTX ine benzer bir soğutucu tasarlamışlar, kartları soğutmada yeterince etkili olacaklarını düşünüyorum. 8800GTdeki gibi ısınma sorunları yaşanacağını tahmin etmiyorum...