Şimdi Ara

## SAPPHIRE HD 3870 ve HD 3850 ÇIKTI ! ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işte geldik burdayız biz ATI'ciler 1 numarayız

Ulan 2900XT hayellerimi süslerken 3XXX serisi geldi.Bu hıza ben yetişsem param yetişmez beaa
  • işi amma fanatikliğe döktünüz walla bıktık bütün topiclerde sizin tartışmalarını okumaktan. bende 9600xt var ve 8800gt almayi düşünüyorum. sebebi de 3870'den daha geri kalacak olsa bile 2 slot işgal etmemesi. herkes kesesine, kasasına ve kafasına uyan kartı alır. bu kadar basit...
  • quote:

Orjinalden alıntı: celep84
    işi amma fanatikliğe döktünüz walla bıktık bütün topiclerde sizin tartışmalarını okumaktan. bende 9600xt var ve 8800gt almayi düşünüyorum. sebebi de 3870'den daha geri kalacak olsa bile 2 slot işgal etmemesi. herkes kesesine, kasasına ve kafasına uyan kartı alır. bu kadar basit...

Evet yaw bu durumda var (ayrıca celep84 bu yorumuna katılıyorum) Mesela örnek vereyim anakartta diyelim PCI-Ex X16 slota takılı ekr.kartının fanının önünde, bir slot boşluktan sonrakı PCI da ses kartı var zaten birde üzerine 3870 falan alınırsa iş yaş yani.. Hız mız güç performansı fps artışını neyleyelim kasa anakart yetmiyor yahu bu ATI de çift slot kaplayan hangar gibi soğutulardan vazgeçemedi, neyse bu yeniş ekr.kartı döneminde en uygunu 8800 GT, aldım getti

• Ayrıntılı test var mı?
  • siz neyin tartışmasını yapıyonuz ki
    aldınız mı test ettiniz mi ? yooo.
    öle gaza gelip yok atici yok nvidia cı. takılın siz....

benim olmayan benim keseme göre üretlimeyen kartı ne yapayım.
    tek işimiz adamları zengin etmek...
  • öncelikle ucuzluk kardeşim kartlar mevsimlik artık acayip hızla eskiyen değer yitiren bişeye cok para verilmemeli aynı kategoride %5-10 perf. cokda önemli değil genel toplamda en başta fiyat sonra per. ,o.c. yeteneği , ısı , ses watt tüketimi bunlar toplamı önemli , hızlıyı isteyen gitsin en pahalıyı alsın 3-5 ayı gecmeden arkadan cıkan modeller pis zarar ettricek zaten
  • slmlar bi çok yerde okuduğum yazılara göre 9800gtx özellikleri 1gb 680bit 820mhz__2.8gz deniyo bunu bilen gören var mı yav......
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.