Şimdi Ara

SAPPHİRE HD 4850 VAPOR-X kullanıcılarına soru ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sistemimden sonunda kurtuldum degerli donanım haber sakinleri.eski sistem yeni sistem yazmaya gerek yok diye düsünüyorum ve hemen sorularıma geciyorum.İlginize teşekkürler

1-) Vapor-x in sogutması gercekten cok güzel. Ama bir sorum var. Ati CCC'daki manuel fan kontrol sekmesini actim ve fan %55 de sessiz bir bicimde calısıyor. % 55 deyken ısınmalar en fazla 40-43 derece arası oluyor ve cok memmunum. Ama kendi otomatik fan ayarına alırsam, fan sıcaklıkla orantılı mı calısıcak yoksa otomatik sabit devirde mi?. otomatiğe alıp oyua girdim cıktıgımda 59 dereceydi.

2-) İslemcim e6550 @ 2.33 ghz. Sistemin performansında düsüs (darbogaz) yapıyormudru sizce. FPS oyunlarında full ayar sabit fps de oynuyorum crysis denemedim. fakat gta 4 ayarlar full cözünürlük 1024x768 ortalama fps 24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal395 -- 11 Ağustos 2009; 18:43:13 >

• hic mi yok ya bu forumda dolu vapor-x ciler vardı
  • ben Vapor-X 4890 kullanmıyorum sorularınıza yardımcı oluyum;
    1-Fan devrini düşürürseniz otomatik olarak sıcaklıklar artar bunun programla defaultla ilgisi yok defaultta sanırım %30 çalışıyordu fakat şuan sessiz ve serin %50 olarak çalışıyorsa hiç dokunmayın oyunların keyfini çıkarın derim
    2-işlemci ekran kartına darboğaz yapar sebebi oyunun ekran kartı kadar işlemciyede çok önem verdiği için işlemcinizin hızı arttıkça ekran kartınızın gerçek gücüde ortaya çıkar kartınızdan tam performans almak için işlemcinizi iyi bir soğutma ile tavsiyem 3.0 ila 3.4 arasında kullanmanızdır
    GTA 4 e gelirsek bu oyun nerdeyse tamamen işlemci üzerinde oynatıyo oyunu ekran kartlarını 2. plana atıyo ve GTA4'e göre kartınızı değerlendirmek çok yanlış olur işlemcinizin hızıyla orantılı oalrak ciddi fps artışı sağlayan veya düşüren bir oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.