Hocam "Fraps" adlı programı kurup tekrar ekran görüntüsü alın. Mümkünse aksiyonlu sahnelerden olsun. Ve daha fazla oyundan almaya çalışın.
şimdi dediğin programı bulup alacam ama sıra sıra yapıyorum bu yüzden acele etmeyin, diğer arkadaşlar hemen istiyorlar ama ancak yapabiliyorum, aksiyonlu sahnelere bakayım :) teşekkürler.
Ayrıca GTA 4 içinden benchmark aldım ama pek iyi değer alamadım gibi. diğer programlardan alınan değerleri akşama doğru ekleyeceğim
quote:
bu nasıl inceleme diyorsun
böye birşey demedim.sadece yarar sağlamaz dedim.birde laf çarpıtmayın.neyse nasıl isterseniz öyle yapın.bildiğiniz gibi yapın.
Crysis başarımı çok düşük olmuş, 9800GT:
4830 bile daha güzel sonuçlar veriyor.
Bence düşük performans vermesinin sebebi kirli Windows olabilir. Kart gelince format attınız mı makineye?
Birde işlemci geliyor aklıma. Biraz hızaşırtabilirsiniz, örneğin 3ghz gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: DsgnrYgt
Bence düşük performans vermesinin sebebi kirli Windows olabilir. Kart gelince format attınız mı makineye?
kart gelince format atmadım ama yarın vista kurup öyle deneyecem. windows şişmiş olabilir o yüzden düşük değer gelmiş olabilir zaten banada bu değerler düşük geldi. birde öbür benchmark programları ile deneyecem bakalım sonuçlar ne olacak.
@emreonal69 iyi değer almışsınız sizin sisteminiz nedir acaba?
arkadasın islemcisi 2.3 ghz bu arada o.csiz gta4 sonucu normal diyebiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: fod
arkadasın islemcisi 2.3 ghz bu arada o.csiz gta4 sonucu normal diyebiliriz
açıkcası işlemci fanıma güvenmediğim için hız aşırtırma yapmamıyorum, 2,6 yapmıştım ama çok ısınmıştı, ne yazıkki bu işlemci ile yetineceğim.
3DMark06 sonuçlarını ancak geceye koyabileceğim.
Vista da bu skorlar büyük bir ihtimal değişecek. Farkı o zaman hissedeceksiniz zaten fod isimli arkadaş doğru söyledi. İşlemcini 2.3 ghz olması skorları etkiliyor haliyle...
quote:
Orjinalden alıntı: ufukaykut
quote:
Orjinalden alıntı: DsgnrYgt
kart gelince format atmadım ama yarın vista kurup öyle deneyecem. windows şişmiş olabilir o yüzden düşük değer gelmiş olabilir zaten banada bu değerler düşük geldi. birde öbür benchmark programları ile deneyecem bakalım sonuçlar ne olacak.
@emreonal69 iyi değer almışsınız sizin sisteminiz nedir acaba?
Sistem imzamda.
quote:
Orjinalden alıntı: Cool Boy
Vista da bu skorlar büyük bir ihtimal değişecek. Farkı o zaman hissedeceksiniz zaten fod isimli arkadaş doğru söyledi. İşlemcini 2.3 ghz olması skorları etkiliyor haliyle...
işlemci etkileyebilir frekans düşük sanırım, o zaman ilk önce XP'de 3DMark06 skorları alayım, yarın vista ile de sonuçları kıyaslarız.
madem vistada da deneyeceksiniz ; gta4 için updatelerden sonra bir benchmark alabilir misiniz ?
yanılmıyorsam hepsini sırası ile kurmak gerekiyor .
ilgine teşekkür ederim, vistada bu yamaları kurup size değerleri ileteceğim.
dsotum kartın hayırlı olsun
ama işlemciye sağlam bi oc çekmen şart.bune yaw değerler yerlerde sürünüyor.crysis gta4 bitmiş resmen
quote:
Orjinalden alıntı: (((TeAcHeR)))
dsotum kartın hayırlı olsun
ama işlemciye sağlam bi oc çekmen şart.bune yaw değerler yerlerde sürünüyor.crysis gta4 bitmiş resmen
dostum teşekkür ederim.
imzandaki işlemci fanından bende düşünüyorum, iyi bir fan alıp overclock yapacam, en kötü 2,6 civarı çalışıyor sorunsuz, yarın vista ile testleri yapar koyarım. bu puanlar dışında bence kart güzel en azından oyunlarda takılma filan yaşamıyorum artık. hd4850 deb 4890 a geçince ben farkı anladım, birde işlemci sorununu aşarsak daha güzel olacak.
dediğin şekilde yamalar yüklendikten sonra değerler (işlemci overclocksuz)
4890 a gore baya dusuk deilmi?...bu karta bi phenomII yakisir aslinda..
inceleme için sağol dostum
hocam uğraşıp bu vakitte cevapladığınız için teşekkür ederim .
yamalar işe yarıyormuş demek ki . 5 nolu bir patch daha çıkaracaklarını ve bununla performansı çok daha iyileştireceklerini okumuştum bir yerlerde .
avarage fps 20.88 den 26.67 ye yükselmiş . cpu phenomII olsa sonuç çok daha iyi olurmuş sanırım .
bende arkadaşlara refrans olsun diye yapıyorum, işinize yaradı ise ne mutlu bana
anladımki kartım iyi ama, işlemciyi kartı kaldırmıyor :)
phenom II lere bakmaya başladım bile. yoksa bu kartın bu değerleri alması tabiki normal değil.
yorum yazanlara çok teşekkür ederim.
3DMark06 Sonucu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukaykut -- 13 Temmuz 2009; 23:53:47 >