Şimdi Ara

Sapphire HD 4890 Overclock Edition İncelemem ve Yorumlarım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayardaki gereksiz şeyleri kapatınca güzel bir değer verdi.

Sapphire HD 4890 Overclock Edition İncelemem ve Yorumlarım
  • sonuçlar çok kötü,işlemci yetersiz, monitör yetersiz.3gb ram ? yanı sistem baştan aşağı hata

bu kartı boşa almışın bu sistemle hiçbir performans alamazsın söyleyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

sonuçlar çok kötü,işlemci yetersiz, monitör yetersiz.3gb ram ? yanı sistem baştan aşağı hata

bu kartı boşa almışın bu sistemle hiçbir performans alamazsın söyleyım.

görüşüne saygı duyarım ama anamızın karnından full sistem doğmadık, heralde yavaş yavaş yapacaz.

ben gayet memnunum gayette hd 4850 den sonra performans aldım en azından grafikleri görmeye başladım.

3 gb ramin nesi var anlamadım kaçımız 16 gb kullanıyor? Sonuçta 32 bit işletim sistemi kullanıyorum.
  • bende arkadaşlara refrans olsun diye yapıyorum, işinize yaradı ise ne mutlu bana

anladımki kartım iyi ama, işlemciyi kartı kaldırmıyor :)

phenom II lere bakmaya başladım bile. yoksa bu kartın bu değerleri alması tabiki normal değil.

yorum yazanlara çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukaykut -- 13 Temmuz 2009; 23:54:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukaykut

bilgisayardaki gereksiz şeyleri kapatınca güzel bir değer verdi.

guzel
  • Neresi güzel ?
  • Kaç para bu alet?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maverick__09

Kaç para bu alet?

http://www.teknofiyat.com/?search=sapphire+4890+oc
  • İnceleme için tesekkurler,birde fraps acıkken ss koyarsan,HD4890 performansını pek gösterememiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onurcan91

İnceleme için tesekkurler,birde fraps acıkken ss koyarsan,HD4890 performansını pek gösterememiş

ben teşekkür ederim, ilk testler düşük çıktı, sonra vista kurdum daha güzel sonuçlar verdi ama şu anda yeni windosta crysis yok, cd sini temin edince ekleyecegim yeni crysis değerlerini.
  • Hayatimda bu kadar berbat bir GTA IV Benchmark gormedim bir Quad Core islemci bu kadar beter sonuc veremez. Q6600 2.4 GHZ Def hizda Bench alsak yine bu kadar dusuk bir sonuc veremez. Bunun sebebi ne anlamis degilim hala. Bu karti bu makinede test edip performansini kesinlikle anlayamayiz. Demek ki burada biz kart tavsiye ederken su kart daha iyi bu kart daha iyi dedigimizde tamamen hikayeden ibaret oluyoruz. Herkesin makinesinde her kartin durumu farkli. GTX 295 taksan ne olur simdi. Bu islemciye OC bile yapsan fps cosamaz. Cok dusuk sonuclar. Kart gume gitmis diyebiliriz. Bence burada baska bir problem var arkadasim. Vista'da 3 gb ram yeterli gelmez hele sen doldurmussun bir de ne kurduysan pc ye artik kapatinca 20 fps birden artmis. Phenom II olsa elinde bomba sonuclar alirdi bu kart kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 22 Temmuz 2009; 1:02:53 >
  • 4850 ile bunu arasındaki fark çokmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilmutt

quote:

bu nasıl inceleme diyorsun

böye birşey demedim.sadece yarar sağlamaz dedim.birde laf çarpıtmayın.neyse nasıl isterseniz öyle yapın.bildiğiniz gibi yapın.

O kelimeleri RoyalForce arkadaşımız söylemiş .
  • Birde gtx275 testlerini koyalım o zmn bu kartı almakla ne kadar büyük bir hata yapmış olduğunu anlarsın.

Tekrar geçmiş olsun.
  • Bu kartı test etmek için +4 GB 1066 Mhz Ram ve 64 Bit sistem lazım...

HD4890 bu değil, yeni kart almayı düşünenler için pek iyi düşüncelere yol açmayabilir bu konu... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakybeky

Birde gtx275 testlerini koyalım o zmn bu kartı almakla ne kadar büyük bir hata yapmış olduğunu anlarsın.

Tekrar geçmiş olsun.

HD 4890 GTX 295'e eşdeğer bir rakip değil miydi zaten . Sen yorumları okumadan yazmışsın sanırım. Arkadaşın işlemcisi kötüymüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Birde gtx275 testlerini koyalım o zmn bu kartı almakla ne kadar büyük bir hata yapmış olduğunu anlarsın.

Tekrar geçmiş olsun.

HD 4890 GTX 295'e eşdeğer bir rakip değil miydi zaten . Sen yorumları okumadan yazmışsın sanırım. Arkadaşın işlemcisi kötüymüş.

4890 nere gtx 295 nere fiyatlardan anlarsın zaten .. hd 4890 ile gtx 275 rakipler
  • arkadaşım iyi niyetinle bir inceleme yapmışsın fakat işlemcin default hızlarda hd4850 nin bile hakkını verecek işlemci değil (overclock halinde yeterli gelir) . o yüzden boşuna bir geçiş yapmışsın diye düşünüyorum . seninle aynı ayarda bir gta 4 testi yaptım . bende hd4850 var . nvidia kullananlarda güzelce açıklama yapmak yerine dalga geçmiş .

seninle aynı ayarda 62 fps aldım birde bende hd4850 var . işlemci bağımlısı bir oyun gta 4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 13 Ağustos 2009; 9:03:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

quote:

Tekrar geçmiş olsun.

4890 nere gtx 295 nere fiyatlardan anlarsın zaten .. hd 4890 ile gtx 275 rakipler

4890 ATi'nin en son çıkardığı kart modeli değil miydi? Ayrıca ben X2'den sözetmiştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

quote:

Tekrar geçmiş olsun.

4890 ATi'nin en son çıkardığı kart modeli değil miydi? Ayrıca ben X2'den sözetmiştim.

Her zaman en yeniler en iyiler olacak diye bir şart yok.HD4770 ve GTS250 en yeni o zaman ona rakip mi dememiz gerkiyor?

HD4890X2 daha çıkmadı.

Gtx295'e rakip HD4870X2'dir.Her nekadar GTX295'e kafa tutamasada. Ayrıca GTX295 te adında yazmıyor ama çift GPU'lu bir kart...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.