Şimdi Ara

Sapphire HD 4890 Overclock Edition İncelemem ve Yorumlarım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doppelganger
    4890 ATi'nin en son çıkardığı kart modeli değil miydi? Ayrıca ben X2'den sözetmiştim.

hd4890 ati nin tek gpulu en iyi modeli . gtx295 çift gpulu bir kart yani rakibi değil hd4890 nın . hd4870x2 var gtx295 in rakibi . hd4890x2 üretilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bakybeky

Birde gtx275 testlerini koyalım o zmn bu kartı almakla ne kadar büyük bir hata yapmış olduğunu anlarsın.

Tekrar geçmiş olsun.

HD 4890 GTX 295'e eşdeğer bir rakip değil miydi zaten . Sen yorumları okumadan yazmışsın sanırım. Arkadaşın işlemcisi kötüymüş.

4890 nere gtx 295 nere fiyatlardan anlarsın zaten .. hd 4890 ile gtx 275 rakipler

4890 ATi'nin en son çıkardığı kart modeli değil miydi? Ayrıca ben X2'den sözetmiştim.

Her zaman en yeniler en iyiler olacak diye bir şart yok.HD4770 ve GTS250 en yeni o zaman ona rakip mi dememiz gerkiyor?

HD4890X2 daha çıkmadı.

Gtx295'e rakip HD4870X2'dir.Her nekadar GTX295'e kafa tutamasada. Ayrıca GTX295 te adında yazmıyor ama çift GPU'lu bir kart...

Benim söylemek istediğim ATi'nin en yeni kartı GTX295'e rakip olarak görülen bir karttı. Ayrıca benim en yeniden kastım en gelişmiş idi. Daha alt modellerin geliştirilmiş modelleri değildi.

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

arkadaşım iyi niyetinle bir inceleme yapmışsın fakat işlemcin default hızlarda hd4850 nin bile hakkını verecek işlemci değil (overclock halinde yeterli gelir) . o yüzden boşuna bir geçiş yapmışsın diye düşünüyorum . seninle aynı ayarda bir gta 4 testi yaptım . bende hd4850 var . nvidia kullananlarda güzelce açıklama yapmak yerine dalga geçmiş .

seninle aynı ayarda 62 fps aldım birde bende hd4850 var . işlemci bağımlısı bir oyun gta 4.

Sapphire HD 4890 Overclock Edition İncelemem ve Yorumlarım

Arkadaşım yanlış anlama ama kartının 4850 olduğuna dair bir kanıt yok. 4800 Series yazıyor orda. Benchmark kayıtlarını da koyarsan daha iyi olur. Yani bilirsin internet ortamlarından kanıt olmadan inanç olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 13 Ağustos 2009; 10:25:33 >

• 4850 mi değil mi anlamak için aşşağıdaki konuya bakabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_30493209/mpage_1/key_//tm.htm#30493209
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bakybeky

Birde gtx275 testlerini koyalım o zmn bu kartı almakla ne kadar büyük bir hata yapmış olduğunu anlarsın.

Tekrar geçmiş olsun.

HD 4890 GTX 295'e eşdeğer bir rakip değil miydi zaten . Sen yorumları okumadan yazmışsın sanırım. Arkadaşın işlemcisi kötüymüş.

4890 nın rakibi gtx275 dir dostum.Ama heramanki gibi görüyoruzki 4890 yine rakibi olamamış gtx275 in

•  Sapphire HD 4890 Overclock Edition İncelemem ve Yorumlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: uynus

4850 mi değil mi anlamak için aşşağıdaki konuya bakabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_30493209/mpage_1/key_//tm.htm#30493209

Benim için sorun değil de, internet ortamı bilirsin .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.