Şimdi Ara

Sapphire HD 6970 ekran kartını çalıştıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese. Eski bilgisayarımda bulanan Amd readon hd 7970 li ekran kartım bozulduğu için elimde olan 6970 ekran kartıyla değiştirmeye çalışıyorum ama görüntü gelmiyor. Ekran kartının fanı (6970in) fanı çalışıyor ama görüntü yok. Bu neden olabilir?

Pcu 500W

İ73770

Acer predator

ram 12gb

• 6970 olan kartı silgi ile temizleyin
    Örnek

Ayrıca eski ekran kartınızı başka bir sistemde deneme imkanınız varsa deneyin. Bir ihtimal anakarta bir arızada olabilir? Ayrıca 7970 300w 6970 250w güç tüketen bir kartmış psu kaynaklı bir sorunda olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, eski ekran kartım artık çöpde çipi bozulmuştu. Dediğinize göre bendeki pcu yeterli ozaman. 500W. Başka bir sorun var?
  • repla2412 R kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz nedir?

Edit: yazmışsınız zaten. Psu yetersiz gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 24 Haziran 2019; 15:43:19 >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    işlemcim i7 3770. kaç wat bir pcu yeterli olcaktır? 500w ile fanı çalışıyor bu arada bu normalmi?
  • repla2412 R kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz için 500w psu sınır. Büyük ihtimalle eski ekran kartınızın arızasıda bu sebeple olmuştur. Başka bir psu ile deneme yapıp görüntü alabilirseniz eğer 12v kanalından en az 400w veren kaliteli bir psu almanız gerekir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.