Şimdi Ara

Sapphire HD 7850 Almalı Mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , aklımda Sapphire hd 7850 1 gb 256 bit ekran kartını alma fikri var ancak monitörüm VGA . Bu monitörler'de 7850 sorun çıkartıyormuş diye okudum , kimisi ise sorun çıkartmadı diyor , ne yapacağımı şaşırdım , bilgisi olan , kullananlar yardım edebilir mi ? Ona göre 7790 alacağım.

• Bütçe nedir ekran kartı için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 maksimum hocam , 7850 350 liraya düşünce eğer sorun çıkartmıyorsa veya çıkartınca değişebiliyorsam alayım diye dedim.
  • Monitörünün desteklediği maximum çözünürlükte kullanabilirsin, 1920x1080 kullanamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: anlmrthn

400 maksimum hocam , 7850 350 liraya düşünce eğer sorun çıkartmıyorsa veya çıkartınca değişebiliyorsam alayım diye dedim.

9xxx leri bekle bekleyebileceksen. aynı fiyata %15 daha performanslı kartlar çıkacak
  • Monitörüm 1600x900 , dalgalanma ve titreme gibi sorunlar oluyormuş VGA girişli monitörlerde . Almalı mıyım bu kartı ?
  • Ekran kartım Radeon hd 4830 ve ısınma sorunu çıkmaya başladı , bekleme gibi bir lüksüm kalmadı kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa 100 lira arttır bütçeni ve saphire hd 7790 dual x overclock edition al yanına da 21,5" bir monitör al. Vatanda %30la 500 lira yapar ikisi. 7790 dual x kendinden overclocklu bir ekran kartı olduğu için performansı birbirine çok yakındır (7850 % 4 daha hızlıdır)

• Monitörüm'den çok memnun olduğum için boşu boşuna değiştirme gereği görmüyorum açıkçası . 7850 olmaz ise 7790 alacağım 1 gb 128 bit 290 liraya düşmüş ancak normal versiyonu sanırsam . Sizin dediğiniz versiyonun linkini yollayabilir misiniz acaba ?
  • ben 2gb o/c lu modelini vga monitorle kullanıyorum hiç sorun yok
  • Galiba şans işi birazda . Gidip vatan bayiisi ile bir konuşup onaylarını istersem daha iyi olur galiba . 1 gb'ını alıcam ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlmrthn

Galiba şans işi birazda . Gidip vatan bayiisi ile bir konuşup onaylarını istersem daha iyi olur galiba . 1 gb'ını alıcam ben.

Vga monitörde çalışmaması diye birşey olacağını sanmıyorum, sadece monitörünün maximum çözünürlüğünde oynatır ötesi çözünürlükleri kullanamazsın.
  • Çalışmama değil de titreme ve dalgalanma sorunu çıkartıyormuş VGA'larda . Kimisi ise yapmaz diyor . Vatan'a gidip konuşup alıcam . Sorun çıkarsa 7790 ile değiştiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.