Şimdi Ara

SAPPHİRE hd 7850 o.c. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Teknobiyotik' den Yarın Sipariş Vericem. MSI HD 7850.
    Ayrıca BF3 Hediyesi Kutulu Olarak Gelmiyor. CD Key Olarak Geliyor. Yani 45 Tl Zara Etmiş Oluyor.
  • @nysarac
    Sapphire ve TFIII'te bellek heatsink yok. Power Edition'da var:
     SAPPHİRE hd 7850 o.c.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

@osedon
    TFIV'teki faz sayısı dediğin gibi ama o da henüz Türkiye'ye gelmedi. TFIII'te 4+2 gibi görünüyor. Sapphire'de de aynı şekilde.

Kullnmıs oldugum msi r6950 tf3 pe/oc de 6+2 phase var. r7850 de phase sayısını bılemıyorum ama r6950'den dusuk olacagını sanmıyorum. Orda ben kendı kartımı kastetmıstım :) Yanlıs bır bılgı vermek ıstemem. Bu kartı onermıstım, ama arkadasım butceyı fazla zorlayamam dedıgı ıcın r7850 de karar kıldı sanırım.
  • @osedon
    6950'de çok normal çünkü o üst seri. Muhtemelen 7950'de dediğin durum geçerlidir ama 7850 bir alt seri olduğu için faz sayısını düşük olması garip gelmemeli. Sağolsun Amd ve Nvidia fiyatları ortaklaşa yükselttikleri için serileri karıştırır olduk. Bence 7850'nin hakettiği fiyat 450-500 arası bir şey. 4+2 fazla 1250Mhz gibi hızlardan bahsediliyor, demekki faz açısından bir eksikliği yok. Bir uyanık üretici (xfx gibi) 2+1 fazlı kart yapmadığı sürece faza takılmamak lazım.
  • Bende 7850 alacağım fakat param yetmiyor Babamda destek çıkarsa sipariş vereceğim olmadı taksitle artık
  • quote:

@osedon
    6950'de çok normal çünkü o üst seri. Muhtemelen 7950'de dediğin durum geçerlidir ama 7850 bir alt seri olduğu için faz sayısını düşük olması garip gelmemeli. Sağolsun Amd ve Nvidia fiyatları ortaklaşa yükselttikleri için serileri karıştırır olduk. Bence 7850'nin hakettiği fiyat 450-500 arası bir şey. 4+2 fazla 1250Mhz gibi hızlardan bahsediliyor, demekki faz açısından bir eksikliği yok. Bir uyanık üretici (xfx gibi) 2+1 fazlı kart yapmadığı sürece faza takılmamak lazım.

Katılıyorum soyledıklerıne... Allahtan almıs oldugum kart gpu bakımından cok kalıtelı cıktı ki 950/1400 de calıstırıyorum canavar gıbı, herhangı bır takılma yapmıyor.Bazı arkadaslar var kullanan 930 dan yukarı voltaj vermelerıne ragmen cıkamıyorlarmıs.

• Biliyorum kızacaksınız ama ben hala karar veremedim.........
    msi vs sapphire

• @nysarac
    Kartın yazın kullanmak için alıyorsan 660'ı beklemek daha mantıklı olacaktır. Karşılaştırıp öyle alırsın. Belki 7850 fiyatıda bir miktar düşmüş olur.
  • msi al derim.ben sahsen babam yardim ederse msi alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@nysarac
    Kartın yazın kullanmak için alıyorsan 660'ı beklemek daha mantıklı olacaktır. Karşılaştırıp öyle alırsın. Belki 7850 fiyatıda bir miktar düşmüş olur.

Bu 660in fiyati turkiye icin belli mi?

• @4everAMD
    Belli değil. Daha kartın performansı bile belli değil ama 7850-7870'in rakibi olacağına göre üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlarda ve performansta olacaktır.
  • quote:

@4everAMD
    Belli değil. Daha kartın performansı bile belli değil ama 7850-7870'in rakibi olacağına göre üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlarda ve performansta olacaktır.

Nae zaman cikacagi hakkinda kesin bir bilgi var mi?

• Lebbeyk kardesim... Ben bir msi r6950 tf3 pe/oc kullanıcısı olarak sana tek bırsey soyluyorum alınası bır kart. Parasını sonuna kadar hakeden ve fazlasınıda sen ve benım gıbı musterılere veren bir fırmadır. Anakartta Asus, ekran kartında msi'dan sasma.
  • Arkadaşlar şu an piyasada alınacak en iyi f/p kartı MSI R7850 Twin Frozer dir. Kartı kendim kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Kart boşta 23 derece yük altında 58-60 dereceyi geçmiyor . Full oc ile stabil çalışıyor. MSI Afterburner ile denedim Battlefield 3 1920X1080 çözünürlük bütün ayarlar ultra FSAA 4x 45 fps olan yerde Full oc ile 52 fps ye yükseliyor yani en az 7fps fark ediyor. Fiyatıda bazarlandde 550 tl civarıydı sanırsam. Aklınızda bulunsun ...

Bu arada 7870 ile aralarında 300tl fark var. 7850 OC ile 7870 i biraz olsun geçebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

quote:

@4everAMD

Nae zaman cikacagi hakkinda kesin bir bilgi var mi?

Kesin bilgi yok, yazın ortaları diyorlar. 660'ı 7870'in rakibi yapabilirler. Öyle olursa 660ti'de 7950 civarı olacaktır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61289529/tm.htm

• Tamam arkadaşlar.Göründüğü gibi herkes msi diyor.Bende sizlere güveniyorum.
    teknobiyotikten alacağım.Yalnız dün 31 mayısta gelcek yazıyordu bugun yazmıyor.Neden acaba?Birde teknobiyotikteki düz mü yoksa ocli versiyonmu?
    Yalnız internette araştırdım bütün msi 7850 modelleri o.c. li.
    boştan yere o.c modellere fazla para vermemek gerek değil mi.
    Ben bulamadım sizden rica msi 7850 nin düz modelinin linkini bulabilirmisiniz?
    bu linkteki o.c değil mi?
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-ati-hd7850-twin-frozr-oc-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-r7850-twin-frozr-2gd5-oc.html

bide anlamadığım nokta sapphire nin ocli modelinde çekirdek ve bellek hızları msi oc li modeli geçmiş??

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11200-01-40g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59883
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-ati-hd7850-twin-frozr-oc-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-r7850-twin-frozr-2gd5-oc.html

???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebbeyk_ -- 30 Mayıs 2012; 22:51:28 >

• Yeni bir seçenek daha eklendi, Vatan %25. Vatan'ın aşağıdaki mağazalarından birine yakınsan ve Axess, Bonus sahibiysen 550TL'lik Sapphire 7850OC'yi de bir değerlendir.
    Topkapı, Elmadağ, Bostancı, Ankara (Söğütözü), Bursa, Konya, Avcılar, Sakarya (Adapazarı), Dudullu

Düz model pek tercih edilmediği için daha az bulunuyor. Msi'ın Oc'siz TFIII'ünü bende hiç görmedim. Verdiğin linkteki OC modeli.
    20Mhz fark çok önemsiz, hele de böyle hız aşırtılabilen bir kartta. İkisininde gidebileceği nokta yaklaşık olarak aynı (şans faktörünü hesaba katmazsak).
  • Bence al fena fiyat değil.
  • bende şans olsa anamdan kız doğardım.
    vatanda bugun (31.05.2012) % 25 indirim var evet.
    ama tersliğe bak ki sadece haftanın 1 günü sabah 8 akşam 22 saatleri arası çalışıyorum.oda bu ,indirim gününe denk geldi.gidemedim almaya:((((((((((((((((((((
    başka yollayacak da kimsem yok.yarın da yaparlarsa inşaallah yaparlar alacağım sapphire.ama dedimya bak yarın ben izinliyim diye %25 biter.
    ulan ne bahtsız adamım ya:((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebbeyk_ -- 31 Mayıs 2012; 23:44:15 >
  • Evet saat:00:01 01.06.2012 vatan bılgısayar sapphire oc 688 tl...%25 ındırım bitti..
    dedim ya abi şans yok........
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.