Şimdi Ara

SAPPHİRE hd 7850 o.c.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sapphire hd7850 o.c.
    Kart sıfır.Mağazadan alacağım.
    Peşin fiyatı 675 tl.
    Sizce fiyat iyimi? (Pahalı-ucuz)?

• Anladım.
    Peki sizce bu kart ortalama kaç liradan alınırsa fiyat uygun olmuş olur?
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8324
    Hocam burda 600 tl, oc olan modele fazladan para vermenize gerek yok kendiniz 10 saniyede oc yapabilirsiniz
  • Size daha ucuz ve iyi bir secenek sunabilirim msi twinfrozr hd 7850 620tl (teknobiyotik)msi sapphire den daha iyi neden daha iyi diye sorarsaniz:
    -msi 7850 pcb si stock degil daha kaliteli (hem sapphire in pcb sinin rengi kotu:))
    -msi sogutma olarak tf3 kullanmis bu sogutucu sapphire inknden iyi(sapphire inkide kptu degil)
    -msi in bir sikintisi var stokda kalmamis ayin 31 inde gelcek :) az kalmis beklerseniz daha iyi
    tabi bir ara maglum sitede 520tl idi ama artik yok maglum sitede benim yuzumden forumda artik yazilmiyor maglum sitefden ozur diliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O halde biraz daha beklemem gerekecek gibi.
    Az kalsın 675 den alacaktım.İyiki danışmışım size.
    Peki "bu kartı boşver 500-600 tl arası şu kart var.bundan daha performanslıdır" diyebileceğiniz bir kart varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

Size daha ucuz ve iyi bir secenek sunabilirim msi twinfrozr hd 7850 620tl (teknobiyotik)msi sapphire den daha iyi neden daha iyi diye sorarsaniz:
    -msi 7850 pcb si stock degil daha kaliteli (hem sapphire in pcb sinin rengi kotu:))
    -msi sogutma olarak tf3 kullanmis bu sogutucu sapphire inknden iyi(sapphire inkide kptu degil)
    -msi in bir sikintisi var stokda kalmamis ayin 31 inde gelcek :) az kalmis beklerseniz daha iyi
    tabi bir ara maglum sitede 520tl idi ama artik yok maglum sitede benim yuzumden forumda artik yazilmiyor maglum sitefden ozur diliyorum...

Ayrıca teknobiyotikte battlefield 3 hediyeside var.
  • Oldum olası msi markasına karşı bı karamsarlık var içimde.Bugune kadar he uzak durdum nedense.
    Battlefield hediyesi gerçekten güzelmiş.Zaten en kötü 120-150 tl arası oyun.
    Bir de ben hiç internetten alışveriş yapmış değilim.Teknobiyotik internet üzerinden alışveriş yapılan bir yer sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam bana 614 liraya geldi sapphire modeli teknobiyotikten bf3 ile birlikte sipariş verdim ertesi gün elime geçti ürün çok ilgili ve hızlılar. ayrıca sapphire markalar çok iyi oc oluyor msi hakkında bi bilgim yok fakat sapphire kullananlar çok memnun hem sessiz hem serin hemde iyi oc oluyor bi karttan daha ne beklenebilirki ben daha kullanamadım yazın toplicam bilgisayarı memlekette yatıyo o yüzden su anda ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebbeyk_

O halde biraz daha beklemem gerekecek gibi.
    Az kalsın 675 den alacaktım.İyiki danışmışım size.
    Peki "bu kartı boşver 500-600 tl arası şu kart var.bundan daha performanslıdır" diyebileceğiniz bir kart varmı?

600 tl'ye 7850'den daha iyi bir kart yok, güç tüketimi ve performansıyla tek, sınıfında en iyisi.
  • quote:

Oldum olası msi markasına karşı bı karamsarlık var içimde.Bugune kadar he uzak durdum nedense.
    Bir de ben hiç internetten alışveriş yapmış değilim.Teknobiyotik internet üzerinden alışveriş yapılan bir yer sanırım.

Ben oldum olası msi radeon serisi kullanıyorum ve muhtesem bır kart dıyorum. TF3 su an kullandıgım urun bf3 ultra ayarlarda 1920*1080 de max 63 derece sıcaklık. Bence önyargılı olma.Arastır gercekten mukemmel performansı ve ozel sogutucusu ıle goreceksın senı de etkıleyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

quote:

Oldum olası msi markasına karşı bı karamsarlık var içimde.Bugune kadar he uzak durdum nedense.

Ben oldum olası msi radeon serisi kullanıyorum ve muhtesem bır kart dıyorum. TF3 su an kullandıgım urun bf3 ultra ayarlarda 1920*1080 de max 63 derece sıcaklık. Bence önyargılı olma.Arastır gercekten mukemmel performansı ve ozel sogutucusu ıle goreceksın senı de etkıleyecek.

Peki bu ekran kartı 1090t x6 nın 3.6 ghz ile 4.0 ghz arasında kaç fps fark yaratır.
    Şunun için sordum; işlemciyi stok soğutucuyla 3.6 ghz de kullanıyorum.Eğer 4 ghz ve üzeri oyunlarda bana kayda değer bir fps artışı verirse birde işlemciye özel soğutucu alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

Dostum emin misin? Bildiğim kadarıyla referens pcb kullanıyor ikiside. Üstündeki komponent dağılımları aynı.
  • quote:

quote:

quote:

Peki bu ekran kartı 1090t x6 nın 3.6 ghz ile 4.0 ghz arasında kaç fps fark yaratır.
    Şunun için sordum; işlemciyi stok soğutucuyla 3.6 ghz de kullanıyorum.Eğer 4 ghz ve üzeri oyunlarda bana kayda değer bir fps artışı verirse birde işlemciye özel soğutucu alacağım.

Kullanmıs oldugun hd4850 için konusursak eger; 3-5 fps arası bır artıs saglayabılecegını dusunuyorum ki , kullandıgın işlemcıde harıka bır ıslemcı. Stok hızda kullanılmayacak bır canavar var elınde.İşlemcı sogutucusunu tak yap overclock o zaman gor.Ben thermaltake frio kullanıyorum max su ana kadar gordugum 36 derece. Ve bence msi hakkında ki düşüncelerini gercekten degıstırmen gerekıyor Serınlık,oc kapasıtesı ve Askeri sınıf malzeme kullanımı acısından su an en ıyılerden bırısıdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanmıs oldugun hd4850 için konusursak eger; 3-5 fps arası bır artıs saglayabılecegını dusunuyorum ki , kullandıgın işlemcıde harıka bır ıslemcı. Stok hızda kullanılmayacak bır canavar var elınde.İşlemcı sogutucusunu tak yap overclock o zaman gor.Ben thermaltake frio kullanıyorum max su ana kadar gordugum 36 derece. Ve bence msi hakkında ki düşüncelerini gercekten degıstırmen gerekıyor Serınlık,oc kapasıtesı ve Askeri sınıf malzeme kullanımı acısından su an en ıyılerden bırısıdır.

Teşekkür ederim dostum.Zaten şu anda msi bakıyorum netten.Didik didik araştırıyorum özelliklerini:)
    Benim az önce sormak istediğim hd4850 için değil alacağım 7850 için 3.6 ghz la 4.0 ghz arasında kaç fps fark eder demek istemiştim.
    Yani 7850 ve x6 ikilisinde : 3.6 dan 4.e çıkardığımda işlemciyi 10 fps fazla alabilecekmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebbeyk_ -- 28 Mayıs 2012; 21:23:51 >

• 5-8 fps arası farkedebılır.. Yanlıs hatırlamıyorsam sapphire memory clock hızı msi dan bıraz hızlı ama dıyorsan ki askeri sınıf malzeme daha uzun surelı dayanıklılık benım ıcın onemli, msi derım sana.
  • quote:

5-8 fps arası farkedebılır.. Yanlıs hatırlamıyorsam sapphire memory clock hızı msi dan bıraz hızlı ama dıyorsan ki askeri sınıf malzeme daha uzun surelı dayanıklılık benım ıcın onemli, msi derım sana.

Tamamdır dostum.
    Birde msi deneyelim.7850 alacağım.En azından fikir sahibi oluruz ms hakkında:)
    Birde işlemci soğutucusu almak farz oldu:)
  • Memnun olmazsan gel yuzume tukur :) şaka bir yana ben hergun dua edıyorum ve kesınlıkle parasını sonuna kadar hakedıyor.Eger memnun olmasam sana kesınlıkle onermezdım.
  • quote:

Memnun olmazsan gel yuzume tukur :) şaka bir yana ben hergun dua edıyorum ve kesınlıkle parasını sonuna kadar hakedıyor.Eger memnun olmasam sana kesınlıkle onermezdım.

Hocam kusura bakma bi kaç sorum daha olacak.

Yaklaşık 4 saat araştırdım net üzerinden.Dediğin gibi en uygun fiyat teknobiyotik.Msi yada sapphire ikisi de güzel.ama kararım msi :)(bf3 hediyesi ile birlikte)
    Kafama takılan bi kaç şey var
    Dediğim gibi ben daha internet üzerinden hiç alışveriş yapmadım.
    1.Şimdi ben teknobiyotikten bu kartı almak için telefon mu açacağım?
    2.Ben nakit ödeme yapmayı düşünüyorum.Parayı hangi şekilde ödeyeceğim bu adamlara?
    3.Üründe herhangi bir sorun olduğunda garanti işlemleri, geri gönderme işlemleri nasıl gerçekleşecek?
    son olarak bf3 orjınal multıplayer oynayabileceğiz değil mi?

• Ben genellikle Gold bilgisayardan ve vatanbilgisayardan yapıyorum alısverıslerımı. Ama sıstem her zamankı gıbı aynı.Yanı ıster taksıtle kredı kartından, ıstersen de tek cekım yapabılıyorsun.Kargo teslımatında odeme secenegı varmı bılmıyorum.Istersen ara sor detaylı bır bılgı al paşam.Guvenılırlık konusunda kesınlıkle ıyı bır sırkettır ki forumda bıle bır cok kısı bu sıteden alısverıs yapmıstır.
  • orta seviye kartları şu fiyatlara gördükçe acayip tepem atıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.