Şimdi Ara

SAPPHİRE hd 7850 o.c. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

orta seviye kartları şu fiyatlara gördükçe acayip tepem atıyor

Bence 600 tl 7850 için normal.
  • guvenilirlik konusunda sikinti olmaz.Odeme sekli hatirladigim kadariyla kapida odeme yoktu ama ara sor bence olmadi kredi karti ile al gene sikinti olmaz.Birisi ikisininde komponentleri ayni heralde diye bir ibarede bulunmus (mobilden giriyorum alinti yapmaya usendim internet cok yavas:))ayni degildir msi in komponentleri military class adinda daha kalite parcalar kullanir bu parcalarin yarari sana overclock performansi,kartin omuru,karizmasi(pcb rengi siyah daha bi karizmatik duruyor:))vs... olarak geri doner.Bu arada fiyati 31mayis ta uygunlasirsa bende almayi dusunuyorum sinavlar bitti nede olsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebbeyk_

quote:

Hiç de değil. 6950 den çok daha ucuza mal olan ve küçük bir gpu ama ondan pahalı. 400-450 arası bir fiyatı olması gerekiyordu. Aynı şey 7700 lerde de yaşandı. 6850den daha kötü ama ondan pahalı bir kart. Ben de 7850 kullanıyorum ama ben kampanyadan 470 liraya almıştım. 600-650 gibi fiyatlar orta seviye kart için kesinlikle çok. Eskiden üst seviye kart alınıyordu bu paralara.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

guvenilirlik konusunda sikinti olmaz.Odeme sekli hatirladigim kadariyla kapida odeme yoktu ama ara sor bence olmadi kredi karti ile al gene sikinti olmaz.Birisi ikisininde komponentleri ayni heralde diye bir ibarede bulunmus (mobilden giriyorum alinti yapmaya usendim internet cok yavas:))ayni degildir msi in komponentleri military class adinda daha kalite parcalar kullanir bu parcalarin yarari sana overclock performansi,kartin omuru,karizmasi(pcb rengi siyah daha bi karizmatik duruyor:))vs... olarak geri doner.Bu arada fiyati 31mayis ta uygunlasirsa bende almayi dusunuyorum sinavlar bitti nede olsa :)

Hocam 5 saattir araştırıyorum.
    Önce bi arkadaşın tavsiyesiyle msi 7850 almaya karar verdim sonra başka bir arkadaş sapphire al dedi.Kafam allak bullak oldu.
    Sen msi mı alacaksın sapphire mi?
    Hangisi daha iyi sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebbeyk_ -- 28 Mayıs 2012; 23:43:54 >

• quote:

quote:

quote:

Hiç de değil. 6950 den çok daha ucuza mal olan ve küçük bir gpu ama ondan pahalı. 400-450 arası bir fiyatı olması gerekiyordu. Aynı şey 7700 lerde de yaşandı. 6850den daha kötü ama ondan pahalı bir kart. Ben de 7850 kullanıyorum ama ben kampanyadan 470 liraya almıştım. 600-650 gibi fiyatlar orta seviye kart için kesinlikle çok. Eskiden üst seviye kart alınıyordu bu paralara.

battlefield 3 oyununu hediye veriyorlarmış teknobiyotikte.Oyunu da içine katarsak [en az 100 tl] kart 520 tl civarına geliyor.İyi sayılmaz mı?
    Bi de sen hangi marka aldın?
    msi mı sapphire mi?
    Hangisi daha iyi sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebbeyk_ -- 28 Mayıs 2012; 23:46:41 >

• quote:

guvenilirlik konusunda sikinti olmaz.Odeme sekli hatirladigim kadariyla kapida odeme yoktu ama ara sor bence olmadi kredi karti ile al gene sikinti olmaz.Birisi ikisininde komponentleri ayni heralde diye bir ibarede bulunmus (mobilden giriyorum alinti yapmaya usendim internet cok yavas:))ayni degildir msi in komponentleri military class adinda daha kalite parcalar kullanir bu parcalarin yarari sana overclock performansi,kartin omuru,karizmasi(pcb rengi siyah daha bi karizmatik duruyor:))vs... olarak geri doner.Bu arada fiyati 31mayis ta uygunlasirsa bende almayi dusunuyorum sinavlar bitti nede olsa :)

biz msi lightingte gördük en karizma kaliteli soğutucusunu 7970e yapmıştı ama 1200 ü geçmiyordu kart referans tasarımlar bile geçerken. o yüzden sölim sapphire çok iyi oc oluyor günlük 1250 kullanan çok kişi var ama msi da hiç duymadım bu değerleri

• quote:

quote:

quote:

e 400 liraya 7850 satarsa diğer kartları nasıl satsın adam ?
    7850 öyle hafife alınacak bir kart değil ki...

• quote:

quote:

quote:

quote:

battlefield 3 oyununu hediye veriyorlarmış teknobiyotikte.Oyunu da içine katarsak [en az 100 tl] kart 520 tl civarına geliyor.İyi sayılmaz mı?
    Bi de sen hangi marka aldın?
    msi mı sapphire mi?
    Hangisi daha iyi sence?

MSI al kayfine bak. Military class parca kullanıyorlar ki bu da sana super oc olarak gerı donuyor. 6+2 phase (faz) kullanıyorlar yuksek oc potansıyelı olsun dıye.

• quote:

Birisi ikisininde komponentleri ayni heralde diye bir ibarede bulunmus (mobilden giriyorum alinti yapmaya usendim internet cok yavas:))ayni degildir msi in komponentleri military class adinda daha kalite parcalar kullanir...

Komponentlerden değil komponent dağılımından bahsettim. Aynı pcb dedim çünkü sen önceki mesajında Msi TfIII'de stock pcb olmadığını söylemiştim.
    Sırasıyla resimler Sapphire, TFIII ve TFIV'e ait. Görüldüğü üzere komponent dağılımları sadece TFIV'de (Power Edittion) farklı yani sadece Msi Power Edt. referans pcb kullanmıyor.
     SAPPHİRE hd 7850 o.c.

SAPPHİRE hd 7850 o.c.

SAPPHİRE hd 7850 o.c.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 29 Mayıs 2012; 4:35:03 >

• MSI HD 7850 Twin Frozr sadece II veya III değil.
  • @Hümiyettin
    Msi 7850'nin düz Twin Frozr modeli yok diye biliyorum. Varsa resmini ekler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 29 Mayıs 2012; 9:50:19 >
  • quote:

quote:

Hocam 5 saattir araştırıyorum.
    Önce bi arkadaşın tavsiyesiyle msi 7850 almaya karar verdim sonra başka bir arkadaş sapphire al dedi.Kafam allak bullak oldu.
    Sen msi mı alacaksın sapphire mi?
    Hangisi daha iyi sence?

Bence msi al ben msi alcam teknobiyotik e gelsin msi alırım çünkü soğutma olarak msi daha iyi tf3 yani hem oc potansiyeli fazla bilmiyorsan başkaları veya ben öğretebilirim.msi da voltaj da değiştirilebiliyor sapphirede var mı bilmiyorum ama her türlü msi diyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

quote:

Birisi ikisininde komponentleri ayni heralde diye bir ibarede bulunmus (mobilden giriyorum alinti yapmaya usendim internet cok yavas:))ayni degildir msi in komponentleri military class adinda daha kalite parcalar kullanir...

Komponentlerden değil komponent dağılımından bahsettim. Aynı pcb dedim çünkü sen önceki mesajında Msi TfIII'de stock pcb olmadığını söylemiştim.
    Sırasıyla resimler Sapphire, TFIII ve TFIV'e ait. Görüldüğü üzere komponent dağılımları sadece TFIV'de (Power Edittion) farklı yani sadece Msi Power Edt. referans pcb kullanmıyor.
     SAPPHİRE hd 7850 o.c.

SAPPHİRE hd 7850 o.c.

SAPPHİRE hd 7850 o.c.

komponent dağılımları aynı ama komponentlerin kaliteleri farklı msi military class dediği parçaları kullanıyor askeri sınıf malzeme gibi bir şey...PCB farklı diyerek sadece rengini kastetmiştim pardon parça olarak diyecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everAMD -- 29 Mayıs 2012; 10:56:07 >

• @4everAMD

Bende Msi TFIII alanlardanım (siparişim henüz gelmedi) ama alma nedenim hiç Twin Frozr kullanmamış olmam. Hatta fiyatından etkilenip (P.Land) ilk önce Sapphire aldım ve stoklara girince de Msi siparişi verdim. Aldığım Sapphire'de, bildiğin gibi, buradan sattım.
  • @Hümiyettin
    Bu TFIII soğutucuya sahip, düz TF'yi sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

@Hümiyettin
    Bu TFIII soğutucuya sahip, düz TF'yi sormuştum.

Üstüne bakmadım bende Teknobiyotik sadece Twin Frozr yazmış ya da fotoğrafı yanlış koymuş.
  • Mantığım msi diyor duygularım sapphire diyo :)
    Ama msi diyosanız msi alalım.Yapacak bir şey yok.
  • BF3 hediyesiyle mantıklı olan bu. Zaten bu seviyede bir kart başka ne için alınır ki? İngilizce orj oyun fiyatını düşünce 6950'den bile ucuz oluyor..
    http://www.teknobiyotik.com/sapphire-ati-hd7850-2gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti-11200-00-40g.html
  • Şimdi neye karar verdın .. MSi mı Sapphire'mi? Ben msi kullanan bırı olarak msi'yı şiddetle tavsıye edıyorum ki 6+2 faz'ı gozardı etme. Oc ıcın piçilmiş kaftan
  • @osedon
    TFIV'teki faz sayısı dediğin gibi ama o da henüz Türkiye'ye gelmedi. TFIII'te 4+2 gibi görünüyor. Sapphire'de de aynı şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.