Şimdi Ara

Sapphire HD 7950'nin Üzerindeki Buton Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık 4 ay önce yeni bir sistem topladım. Ekran kartı seçimim de Sapphire HD 7950 oldu fakat aletin üzerinde "S" harfi olan, basınca mavi ledli yanan bir buton var ve ne işe yaradığını çözemedim. Kullanma kılavuzunda buna dair bir bilgi yok. Sapphire firmasına da e-mail attım fakat geri dönüş yapmadılar. Ben de var mıdır bir bilen diye sizlere danışıyorum.

Daha net anlaşılması açısından çektiğim fotoğrafları yükledim.

Şimdiden teşekkürler.

Sapphire HD 7950'nin Üzerindeki Buton Yardım  Sapphire HD 7950'nin Üzerindeki Buton Yardım  Sapphire HD 7950'nin Üzerindeki Buton Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuruncuBeyin -- 16 Mart 2014; 1:11:47 >

• Merhabalar hatırladığım kadarıyla o 2. bios düğmesidir . Karta geri dönülemez bir bios attığınızda veya yanlış overclock yaptığınızda. Düğmeye basarak sağlam biosa dönüş yapıp hatanızdan geri dönebilirsiniz
  • Güzel düşünülmüş bir tuşmuş o zaman. Teşekkür ederim ilginiz için.
  • 2. Bios tuşu o Tuşa basınca mavi led yanıyor ve voltaj 1.250'den 1.169 volta düşüyor diger gpu hızı ve ram hızlar aynı kalıyor.Bilgisayar kapalıyken tuşa basın sonra bilgisayarı açın bakın Trixx'ten voltaj kaç?
    TriXX indirme linkihttps://www.sapphireselectclub.com/ssc/TriXX/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 16 Mart 2014; 5:01:39 >
  • s muhetmelen silent sessiz bios veya second ikinci bios anlamında olabilir.
  • Peki bu ikinci BIOS ya da voltaj düşümünün işlevi nedir ben yaklaşık olarak 10 yıldır falan masaüstü parçalardan çok uzak kalmıştım tabi devran değişmiş o sırada kullanım yeri ve faydası nedir hiç bilmiyorum
  • benim bildiğim cf icin diye biliyorum benim karttada var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuBeyin

Peki bu ikinci BIOS ya da voltaj düşümünün işlevi nedir ben yaklaşık olarak 10 yıldır falan masaüstü parçalardan çok uzak kalmıştım tabi devran değişmiş o sırada kullanım yeri ve faydası nedir hiç bilmiyorum

Daha serin çalışıyor ben 2. biosu kullanıyorum yani mavi led sürekli yanıyor volt düşünce elektrikten tassarruf yapıyor birde fan sesi azalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 16 Mart 2014; 19:10:15 >
  • Ha anladım aslında evet cf için mantıklı fatura açısından. Gerçi bende tek kart var ve kiraya elektrik faturası da dahil o yüzden sorun değil ama yine de serinlik açısından kullanılabilir. Peki voltu düşürünce bir performans düşüklüğü olur mu sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.