Şimdi Ara

sapphire hd3850 mi yoksa sapphir hd4670 mi kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıda ki sisteme ekran kartı seçimin de kararsız kaldım 3850 mi daha iyi olur oyularda yoksa 4670 mi?(iki kartta 512 mb 3850 256 bit diğeri 128 bit)
    sistem:
    anakart: GIGABYTE GA-MA78G-DS3H AMD 780G
    işlemci: amd 6000+
    ram: 2 gb kingston 800 mhz
    güç kaynağı: hig power 500wat
    ekran kartıda bu ikisinden birisi ama hangisi????

birde anakartta kararsız kaldım biras bu ikisi daha iyi galiba
    GIGABYTE GA-MA790X-DS4

BIOSTAR T-SERIES TA790GX A2+ 128MB AM2+ AMD (790GX

(bu ikinci mesajım yardım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momus -- 10 Ocak 2009; 23:02:27 >

• bence bu sisteme en düşük 3850 almalısın. ama güç kaynağını 400w a indirip aradaki farkı ekran kartına yatırıp, 4830 da almayı düşünebilirsin. toplam bütcen önemli tabi bu durumda. ramleri 1gb+1gb almayı unutma.
  • dostum..eğer bu sistemi yeni topluyosan (ki bence öle) yanlış seçimlerin var.Lütfen sistem tavsiyelerine yazar mısın sana yardımcı olsunlar.aynı paraya daha verimli bir sistem alabilirsin
  • aslında güç kaynağı ile ram ı aldım yani almıştım mağazanın birinde bi miktar param vardı kart için yatırmıştım kartı getiremediler ben de 500 wat güç kaynağı ile 2 gb tek slot ram almıştım kötü etmişim galiba ???? bu arada elimde 450 wat lık güç kaynağı vardı varola ola nedne aldın derseniz 450 watın yetmeyeceğini söyledi bi çok kişi bende karasızlıkla aldık 2. mesajı okuyunca 400 wata düşür yazını görünce yanlış yaptığımı farketim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momus -- 11 Ocak 2009; 9:55:15 >
  • Dostum eğer alalı çok olmadıysa, aldığın yerden değiştirebilirsin, ama uğraşmak istemiyorum diyorsanda hayırlısı artık. ramleri dual çalıştırabilesin diye 1gb+1gb demiştim. artık ilerde yanına bir tane daha 2gb alırsın. sen yinede 4830 almaya çalış, uzun süre idare etsin istiyorsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.