arkadaşlar sapphire'in hd4730 kartını bilgisayarıma taktıkran sonra renkler olduğu gibi mavi ,sarı, siyah ve tonlarına döndü. driverinı kurmadığımdan olduğunu zannettim önce fakat driverini kurduktan sonrada aynı sorun devam etti. şu an monitörüm resmen sarılık hastası olmuş gibi. yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden çok teşekkürler. durum özetle bu. bütün renkleri içermesi gerekirken sadece bu rnkler mevcut.
sorun nerde. resimde pek bi sorun yok gibi. eğer normal resim düzgün gösteriyorsa yada oyun oynadığında renkler normalsa, şu anda gördüğün şey görünüm ayarları ile alakalı olabilir. artı sanki bilgisayara yeni kurmuşşun gibi geldi.
o yuvarlak içine aldığım renkler mevcut şu an. sadece onlar ile renk veriyor grafik kartı. normalde sizinkinde baktığınız zaman(benim takmadanda önce) bütün renkler mevcuttur. yüklenmesi gereken paketimi vardır, başka bir ayarmı gerekmekte bilemedim.
sorun ekran kartı monitor qirişinden olabilir orayı bi kontrol et iyi oturmamış olabilir
hemen deniyim onuda. ama bu zamana kadar 50 tane kart değiştirdim hepside ilk taktığım andan itibaren gayet bütün renkleri destekledi.. ama bu kartı taktığım zaman resmen siyah beyazdı ekran. bugunde yapamassam gidip vericem servisine.
Sorun monitörünüzde, zira buraya koyduğunuz resime gidip başka bi' bilgisayardan bakın isterseniz. badb0y un da dediği gibi bağlantı kablosunu kontrol edin.
bnimkide böyle..bir sorunmu teşkil ediyor yoksa..?
Monitörünüzü yandan veya üstten hafifçe tokatlayınız...
quote:
Orijinalden alıntı: hedevilcate
Monitörünüzü yandan veya üstten hafifçe tokatlayınız...
ya arkadaşlar sormayın. bugun laptoptan girdim bakıım konu ne durumda diye. kardeşlerim bi çare bulabilmişmi diye.. aa resmen şok. eklediğim resimde herşey normal ve desteklemesi gereken bütün renkler eklediğim resimde mevcut. dediğniz gibi sorun ya kablodan ya monitörden. monitoru sağdan soldan tıkatlamayı bırak yakıcam yakıcam. bahane arıodum zaten namussuza. m. yavuz arkadaş büyük ihtimal aynı sorun ama seninde normal çıktığına göre seninde çözüm kablo yada monitörde..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme