Şimdi Ara

Sapphire HD4770 almak istiyorum ama ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, öncelikle tüm forum ailesinin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

bayram döneminde elime toplu para geçtiği için ekran kartı almaya karar verdim. Sapphire HD4770 almayı düşünüyorum lakin benim anakarta uyar mı uymaz mı bir türlü anlayamadım. anakartım gigabyte ga-m55plus-s3g. anakart değiştirecek durumum yok malesef.

linkini de buldum ama bilmediğim terimler olduğu için bu kartın uyup uymayacağını bilemedim.

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-m55plus-s3g_20.html

yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

herkese keyifli bayramlar.

• Allah razı olsun kardeşim senin de bayramın mübarek olsun.. Arkadaşım anakartına uyar herhangi bir sorun yaşamazsın ama psu ve cpuyu da belirtirsen daha iyi olur..
  • saol kardeşim Allah senden de razı olsun. sistemim şu şekilde:

amd athlon x2 64 3800+
    2 gb ddr2 ram
    2 tane sata 2 harddisk (400gb ve 750gb)
    1 tane dvd writter

psu ise 350 watt markasız birşey.
  • SAOL KARDEŞ SANADA İYİ BAYRAMLAR

GÜZEL SEÇİM UYAR PC YE..

PSU 450 OLSA DAHA İYİ OLURDU ..
  • teşekkür ederim kardeşim. güç kaynağını yenilemek de aklımda. acaba önce ekran kartını alıp denesem, güç yetmezse daha kuvvetli bir psu alsam makinaya zarar verir miyim zayıf psu yüzünden?
  • Zayıf Psu yüzünden tüm sistemi yakabilirsin 350 watt gerçek bir psu 4770 için yeterli olacaktır.. Bence sistemini riske atma almışken bi tane de 400 watt psu al..
  • o işlemciyle istediğin performansı alamassın yani 4770 beklediğini karşılayamaz 4670 o sisteme yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında fazla oyun oynamayı düşünmüyorum. 1080p'lik bluray'ler çalışsın yeter benim için.

şöyle bir durumda karşılaştırma yapacak olursak;

güç tüketimi, ısınma miktarı ve aletin çıkardığı ses. bunlar benim için çok önemli. Bu kıstaslara göre 4770 ile 4670'i karşılaştırabilir misiniz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.