9800 gt 4380 4850 bu üç ekran kartı güncel oyunları oynatabiliyor. Bazen diyorum ki böle şeyler hakkında bilgi sahibi olmasaydıkta kafayı yemeseydik en cok hangı ekran kartlarının adı gecıyor x, y, z markalarının al gitsin birisinden birini aralarında az cok performans farkı oluyor nasıl olsa
Doğru söze ne denir.
Kütahyada oturuyorum. KArtım şu anda eskişehirde kargoda yarın sabah işallh elime ulaşır :D:D Az kaldı 4830uma :D
HD4830 al 9800GT'den daha üstün bir kart
quote:
Orjinalden alıntı: ayburcun
Arkadaşlar bende yeni sapphire 4830 aldım ve kesinlikle çok güzel, fandan yüklü durumda bile tek bir çıt yok.Oyunları 1920*1080 de oynuyorum.40" LCD TV'ye bağladım bilgisayarı ve kein likle memnunum.Ancak benim PSU dandik olduğundan arasıra sorun oluyor bu problemide yeni aldığım Silverstone DA-750 ile çözeceğim yarın inş.
Ayrıca kartı ATI Overdrive ile 700x2400 ayarlarına yükselttim ve bu şekilde oynuyorum ama dediğim gibi bazen PSU kaynaklı problemler oluyor.Şu bir gerçek ki sapphire bu işi yapmış ve felaket overclock yapılabiliyor.Daha fazlasını BIOS tan yapmayı da düşünmüyor değilim.
işte bundan bahsediyorum kart çok iyi oc oluyor öyle olunca 4850 ye çok yaklaşıyor testleri vardı ama uğraşamıyıcam zaten millet alacağını
arkadaşlar yeni PSU geldi ve taktım.Şuan herhangi bir kopma yok.Oyunları 1920*1080 çözünürlükte oynuyorum.Bence çokgüzel oldu.Hele hele birde anakart ve işlemciyide değiştirdim mi ne alaElinde 2. el ana kart ve işlemci olan varsa uygun fiyatlı olursa alırım.
valla ben bu overclock işini everest atx-480 gibi dandik bir PSU ile yaptım.gerisini sen düşün
Dostlar kimin ne dediği belli değil bilgisi olan yazsın lütfen bende kart alacağım ati ye drıver konusunda pek güvenmiyorum kağıt üzerinde bakarsak 4830 daha iyi ama bu neyle çalışıyor sonuçta bir yazılıma ihtiyacı var.
ki biri çıkıp beni terslicek bunu gta4 te gördük ve benim takip ettiğim kadarıylada 9600 GT çıktığından bu yana yazılımsal olarak çok iyi bir performans artışı yaşadı yanlışsam söyleyin
HD4830
quote:
Orjinalden alıntı: kdr_
Dostlar kimin ne dediği belli değil bilgisi olan yazsın lütfen bende kart alacağım ati ye drıver konusunda pek güvenmiyorum kağıt üzerinde bakarsak 4830 daha iyi ama bu neyle çalışıyor sonuçta bir yazılıma ihtiyacı var.
ki biri çıkıp beni terslicek bunu gta4 te gördük ve benim takip ettiğim kadarıylada 9600 GT çıktığından bu yana yazılımsal olarak çok iyi bir performans artışı yaşadı yanlışsam söyleyin
Doğru söze ne denir :)
quote:
Orjinalden alıntı: kdr_
bu kadar çok biliyorsan git al 9800gtyi
ARKADAŞLAR İYİ DİNLEYİN 4830 9800 GT DEN %60 DEĞİL %75 TEN FAZLA DAHA PERFORMANSLI
Bİ NVİDİA OYUNU OLAN CRYSİSTE BEN BUNU YAŞADIM 8 X AA AÇIKKEN 9800 GT KAFAMI ÇEVİREMİYORDUM BIRAKIN OYUN OYNAMAYI
AMA BURASI ÇOK ÖNEMLİ
4830 8 X AA AÇIKKEN DİĞER TÜM AYARLAR FULL TABİ OYUNU 25-30 FPS ARASINDA ÇOK RAHATLILA OYNUYORUM
ARTIK SİZ BİLİRSİNİZ PC Yİ ALDIM ALALI YAPTIĞIM EN İYİ TERCİH
quote:
Orjinalden alıntı: kantay
ARKADAŞLAR İYİ DİNLEYİN 4830 9800 GT DEN %60 DEĞİL %75 TEN FAZLA DAHA PERFORMANSLI
Bİ NVİDİA OYUNU OLAN CRYSİSTE BEN BUNU YAŞADIM 8 X AA AÇIKKEN 9800 GT KAFAMI ÇEVİREMİYORDUM BIRAKIN OYUN OYNAMAYI
AMA BURASI ÇOK ÖNEMLİ
4830 8 X AA AÇIKKEN DİĞER TÜM AYARLAR FULL TABİ OYUNU 25-30 FPS ARASINDA ÇOK RAHATLILA OYNUYORUM
Arkadaşın psu 400W bende CM 390W ile kullanıyorum bir problem olmuyor. Yalnız hış aşırtma konusunda başarılı olacağını zannetmiyorum tam sınırda çalışıyor bence şu an bizim kartlar..
quote:
Orjinalden alıntı: kantay
AMA BURASI ÇOK ÖNEMLİ
nedense aynı şeyi bnde yaptım ama 35 le 40 fps arasında başka sitelerde incelemeleride baktım 4830 un hep önünde 9800gt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme