Şimdi Ara

SAPPHIRE - HD5770 VAPOR-X 1GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem alıyorum .. aklıma gelen kart buydu. sizce şuan bunu almak mantıklımı yoksa başka bir ekran kartı aynı paralara daha iyi bulabilirmiyim. birde bu ekran kartın uzunluğu kaç cm ona göre kasa bakıyorumda yoksa birde olmazsa iade etmek istemiyorum kasayı bilgi verirseniz cok sevinirim..

SAPPHIRE - HD5770 VAPOR-X 1GB
    AOC - 2436SWA
    SAMSUNG - 160 GB SATA2 NCQ
    AMD - PHENOM II X4 965 BE
    GIGABYTE - GA-MA790X-UD3P
    KINGSTON HYPERX - 2x2 GB DUAL DDR2 1066
    DARK - RACER 600 WATT

• başka marka derken sadece indirimdenmi bahsediyosun yoksa sapphire alma başka marka almı demek sitedin..

özellikle Vapor-x olmasıni sitedim bana bu konuda bilgilerini paylaşırsan sevinirim birde

ekran kartı kaç cm biliyormusun üstat.
  • ekran kartının uzunluğu sorun olmaz .

ayrıca 5770 in ısı sorunu olmadığı için referans tasarım bir 5770 de seçebilirsiniz .

Şaşkın sapphire , 5770 Vapor-x lerden bazılarına yanlışlıkla 5750 biosu yüklemiş ,
    bu sebeple 5770 vapor-x in biosunu flashlamak zorunda kalabilirsiniz .
    Çünkü 800 shaders yerine 720 shaders ( yani 5770 alıp 5750 olarak ) kullanmak istemezsiniz .
    Bu durum yeğenlerin pc yi toplarken bizim de başımıza geldi ,biosu flaşlamak zorunda kaldık ; ancak herkese olur diye bir şey yok .

Son olarak bazı 5770 lerde bir dvi çıkışı sözde daha iyi havalandırma uğruna bazı üreticiler tarafından konulmuyor ( yani 2dvi çıkışı yerine sadece 1 dvi çıkışısunuluyor ) , tavsiyem bu çeşit 5770 lerden almayın ; nitekim referans tasarımda 1 dvi çıkışı olup üreticiler 2.sini kendileri koysalardı bunun parasını fazlasıyla sizden alırlardı .
  • anakartınızı da ddr3 destekli seçseniz daha iyi olur , tabii ramleri de buna göre ddr3 seçmelisiniz .

160 gb lık hdd az kapasiteli olmuş .
  • @ser_ka_n

BIOS un yanlış yazılmasıyla ilgili sorun sadece ilk partide idi. Şu anki satılan ürünlerde o sorun yok. Geçenlerde bi arkadaş almış 800 shaders vardı...
    Ayrıca anakart konusunda kesinlikle haklısın.

@Tui

Kesinlikle DDR3 destekli bir anakarta yönelmelisin.
  • çok tşk ederim arkadaşlar..
  • SİSTEM OLMAMIŞ. SİSTEM TAVSİYELERİ BÖLÜMÜNE GÖZ AT, PARANI SOKAĞA ATMA.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.