Şimdi Ara

SAPPHIRE HD5830

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartı alma aşamasındayım.Saphire hd5830 256 bitlik ekran kartları arasında fiyat olarak çok iyi görünüyor.Nvdia nın ürünleri ise çok pahalı.200-300 TL arasında sizin önerdiğiniz bir karrt var mı ve sizce bu ekran kartı(SAPPHIRE HD5830 ) nasıl .Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• bu kartı pek önermiyorum ama bu fiyata daha iyiside yok gibi...

http://www.bimeks.com.tr/urun/117779/sapphire-amd-hd5830-xtream-1-gb-ddr5-256bit-ekran-karti.aspx
  • Iki arkadasa da katiliyorum.
  • O fiyat aralığında daha iyisini bulman zor.
  • o fiyata iyi ancak biraz daha verip 5850 almak daha mantıklıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX 6950 / MSI GTX 560ti twin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 250TL eder o kart. iraz daha verip 5850 alamıyorsanız ve Psu probleminizde yoksa alabilirsiniz.
  • +50 TL lik farka 5850 deger
  • 5850 o kartdan daha performanslıdır fazladan vereceğin 50 tl nin hakkını fazlasıyla verir
  • Söyleyeceğimi tüm arkadaşlar söylemiş ama olsun ben de söyleyeyim.
    5850 alırsan pişman olmazsın.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için öncelikli teşekkür ederim.Birçok siteye baktım 5850 dediğiniz gibi daha mantıklı görünüyür .Yalnız kafamda bir soru oluştu.Vatanda SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı biraz tuzlu görünsede yüzde 25 indirim de bayağı fiyatı iner gibi görünüyor.
    Bu ekran kartıyla da 5850 arasında fiyat açısından uçurum yok gibi sice hangisi mantıklı.Şimdiden teşekkür ederim.Bu farka değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucko

Arkadaşlar yorumlarınız için öncelikli teşekkür ederim.Birçok siteye baktım 5850 dediğiniz gibi daha mantıklı görünüyür .Yalnız kafamda bir soru oluştu.Vatanda SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı biraz tuzlu görünsede yüzde 25 indirim de bayağı fiyatı iner gibi görünüyor.
    Bu ekran kartıyla da 5850 arasında fiyat açısından uçurum yok gibi sice hangisi mantıklı.Şimdiden teşekkür ederim.Bu farka değer mi?

değmez 5850 daha hızlıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.