Bildirim
sapphire hd6850 2gb gddr5 Piyasada neden yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6850 yoksa 7850,7970 al...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
HD 6850nin 2gb versiyonu yok olsa da takıp verim alaman kartı satıp tekbir güçlü kart al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2gb 6850 versiyonunu cok kisa bir sure sattilar ikinci elde bile bulamazsin.1gb 6870 ile 2gb 6580 cf yaparsan yine 1 gb olur cf'de 1+2=3 diye toplamaz 2+3=2, 1+2=1 olur.quote:
Orijinalden alıntı: crysef
HD 6850nin 2gb versiyonu yok olsa da takıp verim alaman kartı satıp tekbir güçlü kart al -
teşekkürler arkadaşlar yardımlar için peki hangi kartı önerirsiniz . MSI Amd Radeon R7 370 OC 2GB 256Bit GDDR5 uygunmudur?quote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockley
2gb 6850 versiyonunu cok kisa bir sure sattilar ikinci elde bile bulamazsin.1gb 6870 ile 2gb 6580 cf yaparsan yine 1 gb olur cf'de 1+2=3 diye toplamaz 2+3=2, 1+2=1 olur.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiranhaTR -- 1 Haziran 2016; 0:33:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PiranhaTR
teşekkürler arkadaşlar yardımlar için peki hangi kartı önerirsiniz . MSI Amd Radeon R7 370 OC 2GB 256Bit GDDR5 uygunmudur?
R7 370 = hd 7850
R7 370 frekansı biraz daha fazla okadar
Gelecek aya r9 400 serisi gelecek r9 480 tanıtımı yapıldı fiyatı 199 dolar fln gelecek olan r9 470 fln daha uygun fiyatlı gelecektir beklemenize tavsiye ederim
türkiye'de onu ithalatcı firmalar 300 usd den aşağı satmaz gibime geliyor ama :Squote:
Orijinalden alıntı: crysefquote:
teşekkürler arkadaşlar yardımlar için peki hangi kartı önerirsiniz . MSI Amd Radeon R7 370 OC 2GB 256Bit GDDR5 uygunmudur?
R7 370 = hd 7850
R7 370 frekansı biraz daha fazla okadar
Gelecek aya r9 400 serisi gelecek r9 480 tanıtımı yapıldı fiyatı 199 dolar fln gelecek olan r9 470 fln daha uygun fiyatlı gelecektir beklemenize tavsiye ederim
Alıntıları Göster
-
quote:
türkiye'de onu ithalatcı firmalar 300 usd den aşağı satmaz gibime geliyor ama :S
o zaman amazondan alırsın
0 kart alcaksan perakende satışta her kart fiyat yüksek olur zaten
Ama2el kart istersen o başka
R9 480 300 dolar bile olsa Türkiye şartlarında bu fiyata değer.
amazon'da garanti güvencesi var mı acaba daha önce hiç alışveriş yapmadım bu konuda hassasım 6870 den önceki 6850 6 ay sonra bozuldu para iade almak durumunda kaldım hassas aletler sonuçta :S -
Amazon garantisi Türkiye için yok
RX 480 i beklemeye karar verdim fakat işlemci düşük kalacak gibime geliyor hali hazırdaki sistemi pc'nin işlemci gerekli ise şayet önerirmisiniz Oyunlarda beklentim her oyunda sabit fps medium da oynayabilmekquote:
Amazon garantisi Türkiye için yok
Feel Hurricane Gamer A180
Sapphire HD Radeon 6870 1600MHZ
4x2 Hyper X Kinston Ram
Anakart MSI 870A-G54
ve işlemci AMD Phenom II X4 970 Black Edition
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiranhaTR -- 1 Haziran 2016; 18:12:47 > -
X4 970 darboğaz yapar işlemciyide değiştirmek gerekebilir.
bilip bilmeden yorum yapmayın. kendi içerisinde dahili cpu'su olan gtx 970 zaten gücünü kendi içinden alıyor.quote:
X4 970 darboğaz yapar işlemciyide değiştirmek gerekebilir.
bu şartlar altında neden darboğaz olsun ki ? diğer konularda 100 sefer belirttik. dinlemeyen yada görmeyenin kendi sorunu.
extradan bir işlemciye bile gerek yok yani. sadece yanına hobi olarak i3 takılırsa alıştığınız görüntü bozulmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xigmatekci1453 -- 2 Haziran 2016; 0:18:50 > -
gtx 970 bütçem dahilinde değil :S çokta anlamıyorum RX480 veya R7 370 almayı düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Xigmatekci1453
bilip bilmeden yorum yapmayın. kendi içerisinde dahili cpu'su olan gtx 970 zaten gücünü kendi içinden alıyor.
bu şartlar altında neden darboğaz olsun ki ? diğer konularda 100 sefer belirttik. dinlemeyen yada görmeyenin kendi sorunu.
extradan bir işlemciye bile gerek yok yani. sadece yanına hobi olarak i3 takılırsa alıştığınız görüntü bozulmaz.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiranhaTR -- 2 Haziran 2016; 0:26:14 >
-
quote:
bilip bilmeden yorum yapmayın. kendi içerisinde dahili cpu'su olan gtx 970 zaten gücünü kendi içinden alıyor.
Gtx 970 ne alaka anlamadım ama
Phenom II x4 970 işlemci 45 nm eski bir işlemci performans olarak i3 2100 ayarında hatta az farkla i3 2100 daha iyi oldunuda düşünürsek i3 2100 rx480de dar boğaz yapar r9 390da gtx970de yapar
X4 970de dar boğaz yapar ama o.c yapıp 4.2ghz seviyesine getirilirse en fazla r9 380 kaldırır. oda her oyunda kaldırcanın garantisi olmaz.
quote:
Gtx 970 içinden dahili cpu falan çıkmıyor, nerde okuduysanız bir daha ordan okumayın Ayrıca ''Hobi olarak takılsa'' dediğiniz i3 işlemci (6100'den bahsediyorum) 2500k'dan daha güçlü bir işlemci. Yani mesajda belirttiğiniz gibi basit bir işlemci değil. Ayrıca herkesin 400tl + anakart parası vermeye gücü yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 2 Haziran 2016; 7:23:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İmzamdaki kartı kullanıyorum 1080p de ultra ayarlarda yada high ayarlarda açmadığı oyun yok en basidi BF3 Single Playerde Ultrada 100 fps veriyor 1080p tabiki Senin işini çokça görecektirquote:
Orijinalden alıntı: FantomİçinFquote:
Gtx 970 içinden dahili cpu falan çıkmıyor, nerde okuduysanız bir daha ordan okumayın Ayrıca ''Hobi olarak takılsa'' dediğiniz i3 işlemci (6100'den bahsediyorum) 2500k'dan daha güçlü bir işlemci. Yani mesajda belirttiğiniz gibi basit bir işlemci değil. Ayrıca herkesin 400tl + anakart parası vermeye gücü yok
Alıntıları Göster
-
bütün cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ufkumu açtınız şimdi overclock la ilgili konuları okuma zamanı :)quote:
Orijinalden alıntı: The-Undertaker
İmzamdaki kartı kullanıyorum 1080p de ultra ayarlarda yada high ayarlarda açmadığı oyun yok en basidi BF3 Single Playerde Ultrada 100 fps veriyor 1080p tabiki Senin işini çokça görecektir
Alıntıları Göster
-
Gtx970 in içinde kendi cpusu varsa alalım o zaman pcı destekli bir anakartla Pentium 4 10 liraya kullanalım oh ne güzel 😂😂 kac tane yorumunu gördüysem bu arkadasın hangi kafayla yazdığına anlam veremedim.
Troll mü ekmek arası bonzai mi çok merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X