Şimdi Ara

sapphire hd6850 2gb öneren var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar gigabyte gtx670 alacaktım fakat stoklarda olmaması ve de fiyatının geçici olarak yüksek olması nedeniyle askıya aldım idareten sapphire hd6850 almayı düşünüyorum fakat 1 gb'si 310 tl 2 gb'si 410 tlden satılmakta 2 gb olanı alsam oyunları ultra ayarda oynatır mı ve de direkt 2 gb geldiğinden sorun çıkarır mı?Teşekkürler

• Link at oyle bir kar+ yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link veremem kardeşim bilgisayarcıda çalışıyor bayi sitesinde var inanamadım ilk başta çünkü hiçbir sitede görmedim sonra resimlerine baktım bayiden kutusunda 2 gb ddr5 damgası var yanlış mı diye düşünmedim değil ama yazıyor
  • Evet öyle bir kart var görmüşlüğüm de var fakat 410 tl fazla onun yerine 1gb 6870 alsan daha mantıklı olur

• içimden direkt gtx600 serisinden almak geçiyor ama malum stokta yok ama beklesem gtx670 ne zaman gelir veya daha başka ultra ayarda oyun destekleyip 2-3 yıl beni zor duruma düşürmeyecek kart öneriniz var mı?
  • quote:

içimden direkt gtx600 serisinden almak geçiyor ama malum stokta yok ama beklesem gtx670 ne zaman gelir veya daha başka ultra ayarda oyun destekleyip 2-3 yıl beni zor duruma düşürmeyecek kart öneriniz var mı?
    7850-7870 alın keyfinize bakın
  • 6850 2GB'yi Sapphire'in sitesinde görmüştüm ama Türkiye'ye gelmez deyip geçmiştim. Demek gelmiş Tr'ye.. Ama 410tl verilir mi kesinlikle hayır. Zaten satılacak kart olsa Vatan'da falan görürdük. Oyunlarda 1GB olan modele göre fps farkı bekleme. Sonuçta aynı gpuya sahip; 960 Shader, 32ROP, 1.700.000 transistör.
    Önerim: 410 liraya Vatan'dan Xfx6870 alabilirsin.
    Ama şöyle bişey de var Gtx600 ler piyasada bollaşana kadar ikinci el 6850, 5850, 5870 alabilirsn 250-300 liraya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

Link at oyle bir kar+ yok

Bunu bulabildim
    http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=11180-15-20G
  • bence kardeşiniz 1 gb 6850 için 310 tl çok istiyo biraz fiyatta insin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Bunu bulabildim

fiyata gel

• quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

quote:

quote:

Bunu bulabildim

fiyata gel

bu kart ne zaman cıktı :S okadar gereksızki haberim bile yok :) buna o parayı verene kadar 1gb 6950 alınır

• biraz araştırdım ay sonuna kadar bekleyeceğim 900civarında gtx600 serisinden bulabilirsem alacağım olmazsa da 7000 serisinden kart alacağım yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: envercan07

biraz araştırdım ay sonuna kadar bekleyeceğim 900civarında gtx600 serisinden bulabilirsem alacağım olmazsa da 7000 serisinden kart alacağım yardımlarınız için teşekkürler

GTX600 serisini beklemek iyi fikir.Ama benim tavsiyem 2.ci el GTX560Ti 2GB alman olucaktır
  • quote:

quote:

biraz araştırdım ay sonuna kadar bekleyeceğim 900civarında gtx600 serisinden bulabilirsem alacağım olmazsa da 7000 serisinden kart alacağım yardımlarınız için teşekkürler

GTX600 serisini beklemek iyi fikir.Ama benim tavsiyem 2.ci el GTX560Ti 2GB alman olucaktır

2. el nereden bulabilirim?Ortalama fiyatı nedir?
  • quote:

quote:

quote:

2. el nereden bulabilirim?Ortalama fiyatı nedir?

Geçen forumda bir arkadaş 425 TL'ye satmıştı.İkinci el bölümünde biraz araştır.Eğerki en fazla 450 TL'ye çalışan sağlam bulursan kaçırma

• aslında acelem var babamı zor ikna ettim almışken alıp birkaç yıl kullanmayı düşünüyorum 450 tl o karta verirken 650ye msi ya da sapphire hd7850 almak saçma mı olur?
  • hocam gb olayı kartlarda çözünürlük için fayda sağlıyor yani 1gb dan sonrası çözünürlüğü çok aşırı kullanıcaksan önerilir

ki şuan referans tasarım bir 6850 kullanıyorum imzamdaki sistemler

bf3 max payne 3 mw3 full + full oynadım
  • quote:

aslında acelem var babamı zor ikna ettim almışken alıp birkaç yıl kullanmayı düşünüyorum 450 tl o karta verirken 650ye msi ya da sapphire hd7850 almak saçma mı olur?

O zaman en iyisi sıfır HD7850 almak.Zaten ebeveynler 2.el alışvere soğuk olurlar genelde.HD7850 güzel bir seçim olacaktır
  • quote:

quote:

aslında acelem var babamı zor ikna ettim almışken alıp birkaç yıl kullanmayı düşünüyorum 450 tl o karta verirken 650ye msi ya da sapphire hd7850 almak saçma mı olur?

O zaman en iyisi sıfır HD7850 almak.Zaten ebeveynler 2.el alışvere soğuk olurlar genelde.HD7850 güzel bir seçim olacaktır

O zmn teknobiyotikten ön siparişi veriyorum teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

O zmn teknobiyotikten ön siparişi veriyorum teşekkürler

Hayırlı olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.