Şimdi Ara

Sapphire HD6850 ekran kartıyla sorun yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün birkaç ay önce aldığım toplama PC'nin hoşuma gitmeyen bileşenlerini değiştirmek için ilk adımı atıp ekran kartı ve güç kaynağı aldım.
    PC, Vatan Bilgisayar'dan alınma Casper. Özellikleri:

Intel® Core™ i5 İ5 650 3.20GHz Turbo İle 3.46GHz 4 MB. Anakart Intel chipsetli ancak Vatan bilgisayarda bulamadım hangi model.
    4 GB DDR3 RAM 1333 MHz
    500 GB HDD
    ATI HD6510 1GB Ekran kartı
    Win 7 Home Premium 64Bit
    PSU 300W

Bugün ise SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 ekran kartı ve FSP SAGA II 500W güç kaynağı aldım. Güç kaynağını makineye kurduktan sonra ekran kartını da kurdum ancak bilgisayar güvenli kip hariç açılmayıp, windows başlatılıyor kısmında kilitlenmekten başka birşey yapmıyor. İşin garip tarafı hoparlörlerden bilgisayarın açılma melodisini dahi duyuyorum yani tam bir kilitlenme bile denemez sadece görüntü donuyor, pc çalışmaya devam ediyor. Ayrıca yeni ekran kartımı çıkarıp eski kartımı takınca PC sorunsuz açılıyor. Ekran kartını takmadan önce önceki ekran kartının driverlarını sildim hatta regedit ile fazla derinlere inmeden ATI'ye ait klasörleri de sildim. Yeni ekran kartının sürücüsünü yükleme fırsatını bu ekran donması problemi nedeniyle fırsat bulamadım. Sizce aldığım 500W'lık güç kaynağı yetersiz mi yoksa başka bir sorun mu yaşıyorum?

Mesajımı okuduğunuz için ve vereceğini cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxstellarum -- 31 Mart 2011; 18:44:46 >

• Windowsu yeniden kurmayı dene, belki çakışan yazılım veya sürücü artığı vs.vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01myavuz -- 31 Mart 2011; 22:57:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.