Bildirim
Sapphire HD7850 2 GB gddr5 Ekran Kartı-Fiyat 350 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
kaç gündür forumu okuyorum zaman geçirmek için her ilanın altına yazan arkadaşlar bu ilanı es geçmişler üzdüler beni :D -
300 liralık kart illa pazarlık payı bırakmıştır diye yazmadım. -
Açıkçası fiyat bana normal geldi.Piyasayı takip etmiyorum kaç zamandır,yıllardır da oyun oynamıyorum.
Sahibindendeki letgodaki fiyatlara bakıp bu fiyatı belirledim.Fanı arızalı ya da 1 gb olan versiyonları bu fiyat yazmışlar.2 gb olanlara abartı 500-600 yazanlar bile var kim ne tutturursa.
Onlara göre bu fiyat iyi sanırım.En azından uçuk değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
2012 model bir ekran kartı bu fiyat ediyor mu ? -
Eski pcyi kullanılır hale getirmeye çalışıyorum da cokta para harcamak istemiyorum acıkcası. Eger uygunsa elden 250 tl nakit verip almak isterim . Hayırlı satıslar. -
Çöp GTX 750 ti den üstündür fiyat 300 TL civarı iyi gider.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
300tl teklif edildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam aklımdan gecen buydu fiyat için aynı görüşte değilim fakat Siz de 750 ti kartını şişirenleri ve alanları görünce kızıyorsunız sanırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
750ti şişirmek mi?
Bence önce birkaç ekran kartı değiştirin sonra yorum yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart tarafimdan alinmistir, konu sahibine ilgisinden dolayi tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X