Şimdi Ara

MSI H81M-P33 intel 1150 soket Satılık Anakart- Fiyat 300 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Aldığımdan beri pek kullanılmadı,babam ve kardeşim internette gezinmek için kullandı genellikle.Oyun felan nerdeyse hiç oynanmadı.K serisi işlemci olmadığı için hız aşırtma işleriyle felan uğraşılmadı stok olarak günlük internet için kullanıldı.
    Laptopa geçiş yapacağımdan dolayı satılıktır.

Bursa’da elden verebilirim.Şehir dışına önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDT Man -- 29 Nisan 2020; 10:19:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam denk gelirken gördüm yanlış anlamayın ama AMD'nin B450 çipsetli anakartları sıfır olarak 500 e satılıyor. 5-6 sene önce bu anakartı 100 liraya satmıştım. Hadi kurdan etkilendi vs. diyelim taş çatlasa 150 eder. Bu fiyata satmanız çok zor.
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Dostum sen piyasadan bi habersin galiba. 150 ye varda yemin 7 tane alicam. Bu arada kartin ederi 250 tl. Belki arkadasin pazarligida vardir o ayri mesele. Fiyati oldururken bi piyasa arastirmasi yapin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fitmans

Dostum sen piyasadan bi habersin galiba. 150 ye varda yemin 7 tane alicam. Bu arada kartin ederi 250 tl. Belki arkadasin pazarligida vardir o ayri mesele. Fiyati oldururken bi piyasa arastirmasi yapin bence.
    Sahibinden letgoda gezerseniz bu kartın piyasası 500 bile çıkar. Fazla güvenmeyin derim :D

Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/s7xrh4

2018 martta kartın sıfırını 180 lira civarına almışım. 4. nesil zaten eski bir nesil. iyice bitti. Nasıl 250 etsin ? Dolar artsa da pc piyasasını konsollar kadar sert vurmadı. Yorum yaptığınız kişi arkadaşınız olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 29 Nisan 2020; 14:2:5 >

1.ci si yorum yaptigim kisi arkadasim degil
    2.si Nerede gezelim nerede satiliyor sizin soylediginiz fiyatlara ? Dolar olmus 7tl. Adam yeni urun alacak kurdan dolayi fiyat artiyor e otomatik olarak eski urunde degerleniyor. Piyasa bu yuzden yukseliyor tamam 4.nesil anakart icin fiyat fazla. Fakat piyasayi genel anlamda ucuran yeni urunlerin pahaliligi.

Bu urunun sifir fiyatida en uygun 447 tl haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fitmans

1.ci si yorum yaptigim kisi arkadasim degil
    2.si Nerede gezelim nerede satiliyor sizin soylediginiz fiyatlara ? Dolar olmus 7tl. Adam yeni urun alacak kurdan dolayi fiyat artiyor e otomatik olarak eski urunde degerleniyor. Piyasa bu yuzden yukseliyor tamam 4.nesil anakart icin fiyat fazla. Fakat piyasayi genel anlamda ucuran yeni urunlerin pahaliligi.
    Daha fazla yorum yapmaya gerek yok. Konu sahibi bu anakartı 300'e satabilirse, sattığı kişiye söylesin, elimde müzelik donanımlar var. Onları satayım kendisine.
  • Anakartın en ucuz sıfır fiyatı 450 tl felan. Diğer ikinci el sitelerindeki fiyatlara da bakarak bu fiyatı belirledim.

1150 soket işlemcisi ve ddr3 rami olan kişiler için uygunsa alırlar almazlarsa yapacak birşey yok.

Arkadaşın dediği gibi dolar yüzünden fiyatlar aşırı arttı bende bunları satıp laptop alıcam, o zaman ben ne yapayım.

Bende sitem ediyorum ama fiyatını da sıfırından pahalı yazmıyorum diğer ikinci ellerdeki gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.