Şimdi Ara

SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT / KUTULU & GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Full kutu içeriğine + Fatura ve Garanti Belgesine sahiptir. Bir önceki kartım arızalanınca PENTA tarafından Sıfırıyla değişimi yapılmış olup 2015 Temmuz ayına kadar Garantili ve Tertemizdir. üniversiteye başladığımdan dolayı istanbul dışında oluyorum. kart garantiden döndükten sonra 4-5 aydır PC de boş boş duruyor. Biryandan ilk defa bir Nvidia kart alıp kullanmak ve yeni nesil konsol alma isteğimden dolayı kartı satmak istiyorum. OC Potansiyeli yüksek olup ORTA Sınıfta En iyi F/P Kartlardan biridir. ULTRA da açmadığı oyun yoktur. Sadece İstanbul için elden teslim etmeyi düşünüyorum. Alacak kişi gelsin kutusundan çıkarsın incelesin. Tertemizdir ürünümün arkasındayım.

Satılmıştır Teşekkürler.

SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT / KUTULU & GARANTİLİ  SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT / KUTULU & GARANTİLİ  SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT / KUTULU & GARANTİLİ  SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT / KUTULU & GARANTİLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 9 Aralık 2013; 21:12:41 >

• takip ediyorum.
  • takip
  • pm attım
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün @patlat nickli Kaan beye satılmıştır. Hayırlı Olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.