Şimdi Ara

SATILIK SAPPHIRE RX480 8GB GDDR5 'OYUNCU' KARTI 700 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK SAPPHIRE RX480 8GB GDDR5 "OYUNCU" KARTI 700 TL
    Merhaba,

29.06.2016 tarihinde Vatan Bilgisayardan alınan, bilgisayarımda oyun oynama amaçlı kullandığım SAPPHIRE RX480 8GB GDDR5 ekran kartımı Captain America arkadaşımızdan Vega 56 ekran kartı aldığım için satıyorum, kendisi referans olacaktır.

Kart çalışan kasadan sökülmüştür, kartın hiçbir problemi bulunmuyor, kutu, fatura ve garanti belgesi mevcut.
    Garanti süresi dolmuştur.
    Takas kesinlikle düşünmüyorum, İstanbul içi elden teslim edilebilir, uygun ortam da kart test edilebilir.
    Lütfen 0533 481 29 61 telefon numarasından ulaşın.

KART OYUNCU KARTIDIR, SADECE GÜNDE 1-2 SAAT OYUN AMAÇLI KULLANILMIŞ OLUP KESİNLİKLE MADENCİLİK YAPILMAMIŞTIR.

iyi forumlar, saygılar.
    Murat Bayrakçı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kartal Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Referans gösterdiğiniz için teşekkürler. Evet, almayı düşünenler için kesinlikle güvenebileceğiniz, sağlam karakterli ve iyi bir insan kendisi, güven konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum (bir de eski oyunculardan ). Kartın kendisine gelince, referans model olması sebebiyle, üzerindeki komponentler standart ve üzeri kalitede; bu da her ne kadar kart ikinci el de olsa, uzun vadede daha az sıkıntı yaşamanız anlamına geliyor. Bu noktada tek eksi olarak görülebilecek kısım blower model olması sebebiyle ısınma problemi olabilir, bu da kasa içi uygun soğutma, termal macun yenileme gibi yöntemlerle çözülebilir. Şahsen 1000 TL'ye sıfır 4 GB RX 580 satıyorum, ama şu anda 8 GB RX 480 bu fiyata daha uygun gözüküyor, almak isteyenler için iyi bir fırsat. Hayırlı satışlar, alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

• Güncel fiyat 825 TL.

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel fiyat.

• Güncel fiyat.

• güncel fiyat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.