Şimdi Ara

sapphire hd7970-vapor-x-oc-gddr5-6gb nasıl bılırsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11197-05-40g-hd7970-vapor-x-oc-gddr5-6gb-384bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63643

selam arkadslar yukardakı karttan almayı planlıyorum kartı nasıl bılırsınız ..tıp olarak pek hos olmasa da 6 gb olması ve hız asırtılmıs olması artımıdır..

oyun performans sıcaklık oc kapasıtesı ve asus 680 dcu 2 top a gore artı e eksılerı varmıdır ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx680-dc2o-2gd5-gtx680-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61111

asus ta bu ..

fıyatları yakın ve ya bu ıkısınden de daha ıyı dıyebıecegınız kart ada kartlar varsa onerılere acıgım ..

fiyat aralıgım 1000 - 1350 tl ralıgı olabılır...

cevap veren vermeyen herkese tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-hd7970-dc2t-3gd5-hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59358

Bunu alın.

Sapphire'deki bellek gereksiz.

+1 bunu alın. 6gb size çok şey kazandırmayacak. dakat asus malzeme kalitesi 3 yıl garantisi ve teknik servisi size çok ey getirebilir.

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-hd7970-dc2t-3gd5-hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59358

Bunu alın.

peki sn fatihyılmaz 1820 cok bır artısı yokmudur biri 3 dıgerı 6 gb ram var ..2 yıl kadar kullanmayı planlıyorum ayrıca .yoksa 2. el bı 690 falan mı dusun melıyım

amd 8350+ozel sogutucu
    asus yada msı anakart
    8 gb ram
    ssd
    hdd
    kalıtelı bır 750*850 wat psu alacagım yanına butce sıkıntım yok cok fazla 3000 + cıkabılırım kasa haf 932 + monıtorum mevcut 23 inc olarak

onerınız ıcın d e
    tesekkur ederım yrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxyGeN_01 -- 21 Nisan 2013; 18:36:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

Bunu alın.

+1 bunu alın. 6gb size çok şey kazandırmayacak. dakat asus malzeme kalitesi 3 yıl garantisi ve teknik servisi size çok ey getirebilir.

• Vatandan alırsanız mecburen asus alıcaksanız diğerleri stokta yok zaten.
  • ayrıca su sekılde bı sıstem alıcam ..cogunlukla oyun amaclı ..

+ ve - leri neler dır ..yardımcı olun en ıyısını toplayayım arkadslar..
     sapphire hd7970-vapor-x-oc-gddr5-6gb   nasıl bılırsınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZFT

Vatandan alırsanız mecburen asus alıcaksanız diğerleri stokta yok zaten.

slm ..

nette gorunmuyor ama cogu magaza da va nette olmayamnların ..adanadan alıcam 2 adet vatan magazası mevcut burada
  • Hocam bence sizin aradiginiz high end kartlarda direkt nvidia dusunmeliyiz. gtx680 ile herhangi 7970 arasinda tas catlasin yuzde 10 fark olur. zaten cok yuksek kare alacaksiniz. ben phsyx fizik konusunu da onemli buluyorum.. mafia 2 de phsyx acinca her sey 100 kat daha guzel oluyor kanimca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoklu monitör ve cf yapmayacaksanız.
    6 gb vaptor-x hd7970 modeli gereksizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

çoklu monitör ve cf yapmayacaksanız.
    6 gb vaptor-x hd7970 modeli gereksizdir.

coklu monıtor kullanmıcam ama cf dusunebılırım...
  • 6 gb eyefinity içindir onun dışında gereksizdir. zaten 7970 3 gb cf için yetiyor. cf için ise 7970 6 gb fiyatına 7970 asus/msi markadan alabilirsiniz. gtx 680 4 gb fiyatlarına baktım şimdi sli yapacaklar için o paraya %25 indirimden iki tane 7950 alınır lan
  • Sapphire iyi markadır, ben kullandım, hiç sorun çıkarmadı ancak tek monitöre 6 gb gereksiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF3BF4

Sapphire iyi markadır, ben kullandım, hiç sorun çıkarmadı ancak tek monitöre 6 gb gereksiz...

Şimdi bişey soracam 42'' fullhd led tvde 6 gb ile 4gb ın ne farkı olur acaba

• hiç bir farkı olmaz
  • 6 GB birşey kazandırmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

hiç bir farkı olmaz

Birazcık konu dışı olacak ama gtx675m 1.5 gb 192 bit ekran kartlı notebooku yukarıda bahsettiğim tv ye hdmi çıkışı ile bağlasam görüntü daha büyük ekrana yayılacağı için pc daha fazla mi yorulur ?

• çözünürlük boyutu büyüdüğü için performansta biraz düşer
  • quote:

çözünürlük boyutu büyüdüğü için performansta biraz düşer

O zaman burada devreye bellek mi giriyor , yani 2 gb ya da 4 gblık modelini kullanırsam benim için daha iyi olacak ?

Bu durumda 4 gb ile 6 gb ekran kartının farketmemesi o kadar yüksek grafik belleği isteyen oyun olmadığından mi ve yukarıdaki düz mantıktan 6 gb da gereksiz olmaz o zaman. 4 gb olanda daha çok yorulacak sonuçta ?

Kafam karıştı. Var mı bu olayı düzgünce ayrıntılı biçimde anlatabilecek arkadaş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

çözünürlük boyutu büyüdüğü için performansta biraz düşer

O zaman burada devreye bellek mi giriyor , yani 2 gb ya da 4 gblık modelini kullanırsam benim için daha iyi olacak ?

Bu durumda 4 gb ile 6 gb ekran kartının farketmemesi o kadar yüksek grafik belleği isteyen oyun olmadığından mi ve yukarıdaki düz mantıktan 6 gb da gereksiz olmaz o zaman. 4 gb olanda daha çok yorulacak sonuçta ?

Kafam karıştı. Var mı bu olayı düzgünce ayrıntılı biçimde anlatabilecek arkadaş ?

oncelıkle denılen seyın kullandıgın tv veya monıtorun ekran buyuklugu ıle alakası yok..onemlı olan cozunurluk faktoru..aynı cozunurlukte ıster 22'' ısterse 50'' olsun farketmez..ıkıncısı sen o mobıl ekran kartı ıle ısterse 20 gb olsun hıcbır onemı yok..o gpu kuvvetı ıcın 1 gb bellek bıle cok fazla..bellek mıktarının onemı yuksek sevıye gpu kuvvetınde ve 1440p 1600p gıbı cok yuksek cozunurluklerde gereklı..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.